Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Yllättävän paljon Voxtur ketjussa on pyyntöjä 15 minuuttia sitten perustetuilta käyttäjätunnuksilta päästä mukaan privaattiketjuun :wink:

23 tykkäystä

its-getting-hot-in-here-married-at-first-sight

28 tykkäystä

Tässä juuri pari kk sitten oli miljardien kokoinen huijaus nimeltä FTX. Asiakkaina oli myös tunnettuja ja arvostettavia tahoja.

Siellä missä on rahaa on myös huijareita. Voxtur itselle on lähinnä tämmöinen uusien sijoittajien vaurauden tiellä oleva hypelappu, jonka toiminnassa on sen verran epäselvyyksiä, että kaikki ei ole mennyt ihan nappiin.

Mua ei nyt Voxtur yksinää sen enempää häiritse. Samanlainen tai pahempi on toi Hyzon. Eli minusta on hyvä asia, jos keskustelu yhtiöstä siirtyy muualle, koska sitten aloittelijat ovat paremmassa turvassa. Kansankapitalismin edistämisen kannalta on parempi, että uudet sijoittajat eivät lähde näihin riski- tai hypelappuihin mukaan.

1 tykkäys

Eihän tässä viestissä ole mitään järkeä? Mutta siis lopputulema on, että tarkoituksesi on suojella uusia sijoittajia Voxturin kaltasilta yrityksiltä, avaamatta sen enempää että mikä siinä Voxturissa on vialla (paitsi että “epäselvyyksiä ja että kaikki ei ole mennyt ihan nappiin”)?

13 tykkäystä

Oma pieni lusikka Voxtur soppaan. En tiedä yrityksestä juuri mitään, mutta pikainen vilkaisu kannattavuuteen ei kyllä innostakaan perehtymään enempää. Toivottavasti kääntyy joskus kannattavaksi eikä kovin moni polta näppejään.

9 tykkäystä

Olisiko hyvä nimi tälle Lord of the Rings online?
:thinking:

3 tykkäystä

Viestit pitäisi kuitenkin kuulua yhtiöketjuun samoilla periaatteilla, oli ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Nuokin lainausmerkeissä olevat haastot ovat laadukkaampia kuin viime viikkojen viestit yhtiöketjussa. Ei se niinkään voi mennä, että kritisoiville viesteille on huomattavasti tiukemmat laatustandardit ja perusteluvaatimukset, mutta fanit voivat laukoa all in- viestejä tai mitä nyt sylki sattuu suuhun tuomaan. Toki siitä tulee täysi rähinä päälle jos sinne ilmestyy lainaamiesi viestien tyyppisiä tuumailuja.

2 tykkäystä

Vähän jo nähty jo tuo LOTRO. Mielenkiintoista miten meinaavat tämän hoitaa. Näyttäisi ettei heillä ole mitään yksinoikeutta tuohon ja olemassaoleva vanha peli (joka pohjautuu kirjasarjan lisensointiin, ei leffoihin) porskuttaa edelleen pienen piirin suosikkina. Kun katsoo miten New World räpiköi menemään ja teki jokaisen ison MMOn amatöörivirheen liukuhihnalta niin odotukset ovat matalat, mutta onhan tietenkin mahdollista että tähänkin kaadetaan älyttömästi budjettia ja tiimissä on riittävästi ne virheet kerran jo New Worldissa tehneet porukat jotka tällä kertaa tietävät mitä pitää tehdä ja ihme tapahtuu. En pidätä hengitystäni odotellessa.

1 tykkäys

Pitäiskö virallisen Voxtur-ketjun ja Voxtur VIP-ketjun lisäksi perustaa vielä Voxtur Colosseum-ketju missä voidaan avoimesti älyllisesti tai älyttömästi raadella toisensa ilman että tarvii yhtiöstä jatkuvasti täällä Kahvihuoneen puolella puida

70 tykkäystä

Vielä, kun saataisiin privakeskustelu Voxtur-privakeskustelu -keskustelulle, niin :ok_hand:

Kovasti nimittäin vetää kahvihuoneen auringon pilveen tämä vääntö :frowning:

58 tykkäystä

Tein pientä otantaa Keisarin viesteihin, enkä löytänyt mitään pumppaamista, päinvastoin, jossain ekoissa viesteissä oli todettu että kyseessä on todennäköisesti Turska tai Tesla.

9 tykkäystä

Ei juma taas tätä Voxtur-keskustelua kahvihuoneella. Pääsettekö omasta mielestänne hyvin eteenpäin tässä, vai pyöriikö vähän kehää?

Joillain, ml. päämoderaattorilla täällä on käsitys, että privaketju perustettiin siksi, että ”on kyllästytty haastoon”. Ei, vaan turhautuminen johtui siitä, että haastot olivat tasoa ”en ole kyllä tähän perehtynyt tai sijoittamassa, mutta minusta Voxtur on paska kusetusfirma ja siihen sijoittaneet ovat tolloja, tiesin aina että tää tulee rommaamaan”. Tämän myötä ketju puuroutui näihin haastoihin vastaavista ”oletkos yrittänyt perehtyä yhtiöön” -vastauksista. Moderointi ei juurikaan puuttunut tähän, joten nähtävästi tämä oli yhteisön sääntöjen puitteissa laadukasta keskustelua.

Privaketjussa käydään kriittistä keskustelua ja haastetaan, mutta siellä haasto tapahtuu laadukkaammin argumentoiden ja toisia henkilöitä kunnioittaen. Ketjun taso privamoodissa onkin ollut huimasti aiempaa parempi.

Toivoisin, ettei mahdollisten henkilökohtaisten biasien annettaisi vaikuttaa forkan moderoinnin tasoon.

34 tykkäystä

Nyt voisi ainakin olla parempi ajoitus tuolle lotrolle. Edellisen julkaisun aikaan wow dominoi vielä koko pelimaailmaa mutta mmo:t olivat jo kovasti menossa pois muodista. Edellinen peli oli ainakin julkaisun aikaan niin casual etteivät “oikeat” mmo pelaajat sitä oikein löytäneet. Nykyään taitaa olla enemmän tilausta vähän kevyemmällä mmo-kokemukselle.

jeh, itseäni lähinnä huvitti tämä “pyörä pyörii uudestaan” fiilis :slightly_smiling_face:… nykyäänhän leffoja (ja pelejäkin) tehdään tapaan. Spiderman, Spiderman 2…

Spiderman paluu, Spider-man… Man the Spider.

Hitman1, Hitman2, Hitman… Hitman absolution, Hitman 1 (once more unto the breach), HITMAN (now with CAPS-LOCK)

Eikös Lotro ollut IHAN launchiaikoinaan vielä suht. kovanahkaisten peli… Tainno NYKYAJAN PULLAMÖSSÖ-peleihin verrattuna ainakin. :thinking:

1 tykkäys

Cryptopörssi jolla oma valuutta, ei mitään valvontaa jne. Oikeasti?

Kun et tiedä firmasta mitään niin en ihmettele miksi vertaat sitä johonkin FTX:ään, WinCapitaan yms. Sitä ihmettelen että olet täällä mölyämässä asiasta josta et tiedä mitään.

Voxturilla on omat ongelmansa ja ne on ketjussa tuotu esiin kattavasti heti kun ne ilmeni, niitä ei piilotella millään tavalla.

Paljonko Hyzonin liikevaihto ollut parhaimmillaan, heitä arvaus?

Sinulla ei ole ollut yhtään mitään perusteltua kritiikkiä, puhdasta trollausta ja pään aukomista.

Laita suorat lainaukset ilman editointia ja linkit viesteihin kiitos.

16 tykkäystä

Millähän sinut saisi tajuamaan, että toimintasi tällä palstalla on äärimmäisen noloa…

3 tykkäystä

Siis saako kahvihuoneessa tehdä tällaisia henkilökohtaisia hyökkäyksiä ja syyttää nimimerkkejä pumppauksesta ja suorannaisesta huijaamisesta jonka seurauksena sijoittajat menettivät rahansa? @pt99659 on tämän keskustelupalstan suurin ***** eikä kaveri tajua/tunnista sitä itse yhtään.

“erittäin perusteltua kritiikkiä” :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :face_with_peeking_eye: en pysty peittämään enää myötähäpeää.

20 tykkäystä

Aika yllättävää, johtuisikohan tuosta privaketjusta.

Ihanaa miten empaattista väkeä täällä on: Räkänauruhymiöin varustettu “varoitus” saa varmasti asiallisen vastaanoton, samoin kasvuyhtiön tappiollisuuden ihmettely. Tämän keskustelun voisi jo taputella. Täällä on varmasti koko joukko sijoittajia joita Voxtur ei kiinnosta tippaakaan ja on mielestäni sangen epäoikeudenmukaista vallata foorumi tällä taivastelulla, varsinkin kun se ei johda yhtään mihinkään.

27 tykkäystä

Muistaakseni alussa lotron contentti oli käyty läpi tyyliin kahdessa viikossa eikä uutta juurikaan tullut. Verrattuna nyt vaikka wowiin, joka siihen aikaan vaatii 200h peliaikaa pelkästään level capin saavuttamiseen eli varsinaisen pelin alkuun se tuntui monesta todella ohuelta. Silloin toki pelaajien mielissä kummittelivat vielä daocit ja korea-mmo:t jotka taas vaativat koko elämän kaatamista niihin jos meinasit olla vähänkään pätevä. Onneksi ajat ovat muuttuneet ja borderlandsin tyylinen kevyt pelaaminen on ihmisistä mielekkäämpää kuin koko sielun myyminen :sweat_smile:

Kerran kaveri on ottanut henkilökohtaiseksi missiokseen olla joku foorumin huonojen sijoitusten vastainen taistelija, turska-batman niin hoitakoot kaikki ketjut samalla tai on sitten hiljaa nyt ja jatkossa.

Edit. Moderointi failasi todella pahasti keväällä ja nyt kuokitaan sitä paskaa mikä silloin kylvettiin.

5 tykkäystä