Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Tämä ketju on jatkoa kommentille: Inderesin kahvihuone (Osa 6) - #10339 käyttäjältä Karibu.

Edellinen ketju:

8 tykkäystä

Kuka on ensimmäinen kahvihuone seiskassa🙂

Sopivaan aikaan kotiuduin.

Kahvihuoneketjut 4, 5 ja 6 avattiin muuten kaikki vuoden 2022 aikana eli oli aika vilkas vuosi.

50 tykkäystä

114 tykkäystä

Jep, pidetään hyvä taso yllä :grin:

14 tykkäystä

Mission accomplished! :grin:

25 tykkäystä

43 tykkäystä

Trump sitten osaa valita oikeat sanat joka tilaisuuteen. Mikä lahjakkuus! :astonished:

24 tykkäystä

Eli tavoitteeksi 10:n avaus ennen vuodenvaihdetta!

6 tykkäystä

Ihan mielenkiintoinen “mätsi”, @Heikki_Keskivali:n tvittiketjusta bongattua, kuten näkyy. :thinking: :point_down:

13 tykkäystä

Jos haluatte jäädä historiankirjoihin niin kannattaa olla aktiivinen Kahvihuone osa 7:ssa.

Internet-arkeologit tulevat käyttämään tätä tutkimisaineistona kun selvitetään mikä ajoi suomalaisen tuulipukukansan bagholdaamaan Sepeä 4100 pisteessä

40 tykkäystä

Minun mielestä salibandy on paljon viihdyttävämpää katseltavaa kuin jääkiekko. Jääkiekko on jotenkin tylsän näköistä siinä mielessä että tavallaan jääkiekossa ei oikein mikään tapahtuma näytä miltään, eikä varsinkaan maalit koska se kiekko on niin näkymätön ja pieni. Salibandyssä on taas todella hienoja maaleja ja hienon näköisiä pallon lentoratoja. Kaikesta huolimatta jalkapallo tietysti kaikista lajeista se kuningaslaji.

8 tykkäystä

Puolen vuoden makustelun ja tutkinnan jälkeen päädyin tilaamaan Xbox series X:n, 509e, lähinnä pakotettuna kun kesälomat tulossa ja vanhalta sukupolvelta alkaa sisältö loppua. Kuten aina kebabia kalliimmissa ostoksissa, heti maksun jälkeen tulvahti buyers remorse; miten saatoin tuhlata rahaa, onko tämä oikeasti tarpeen, enkö olisi pärjännyt ilman? Tämä tulee näyttämään taloushallinta-excelissäni kamalalta! Jos ottaa vähän etäisyyttä, asia on vähäpätöinen. Säästämisasteeni vähenee yhdeksi kuukaudeksi 50%:sta 30%:iin ja vastineeksi saan puolentusinaa vuotta taas kanavan viihteeseen, joka luultavasti tuottaa nettona rahaa koska on muutakin tekemistä kuin veivata salkkua. Ja miksi jos ostan kymmenkertaisella summalla hetken mielijohteesta yhtiötä, johon en ole perehtynyt kymmenesosaakaan tästä, ei tule minkäänlaista tunnontuskaa? Ihmismieli on kummallinen.

38 tykkäystä

Minäkin kävin ostoksilla tänään. Ostin nilfiskin painepesurin 199€.

9 tykkäystä

Viikonloput on älyttömän tylsiä, kun ei voi seurata kursseja, joita ei pitäisi seurata ensinkään päivästä päivään ja tunnista tuntiin. Oletteko tästä syystä ostaneet jotakin Aasian markkinoilta? Että voi seurata käppyröitä hypnoosissa, vaikka ei ei pitäisi ja vaikka niiden suunta on yksinomaan alaspäin.

8 tykkäystä

Ihan hauska ja mielenkiintoinen juttu Ronista, joka on saanut huomiota jalkapallomaailmasta. Ei muuria.

VPS:N superlupaus Roni Hudd, 18, havahtui kesken Vaasan lyseon lukion matematiikan tunnin luokkakaverinsa olalle taputukseen. Koulukaveri oli selaillut kansainvälisesti huippusuosittua Transfermarket-jalkapallosivustoa, josta löytyi talvisena tammikuun maanantaina hätkähdyttävä tieto.

Viereisessä pulpetissa yhtälöitä ratkova Hudd oli kohonnut sivuston haetuimpien pelaajien listalla sijalle kolme, jättäen taakseen muun muassa lajin elävät megatähdet Cristiano Ronaldon ja Lionel Messin. Huddin edessä toista sijaa piti nykyisin Chelseaa edustava João Félix, josta Atletico Madrid maksoi 126 miljoonan euron siirtosumman vuonna 2019.

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000009585543.html

14 tykkäystä

Mulle näkyy Kamuxin suosituksena yhtiösivulla “Osta”.
@Thomas_Westerholm

Ei muutakuin soittoa Nordnetin meklaripalveluun. Voi hyvinkin onnistua tuo Kamuxin shorttaus :+1: :slightly_smiling_face:

4 tykkäystä

Eiköhän tältäkin foorumilta löydy tarvuttaessa joku lainaamaan sulle osakkeita, olettaen että tarpeet on piensijoittajan kokoluokkaa :slight_smile:

EDIT: Olisi ehkä pitänyt laittaa kaffehuoneen puolelle :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Kuluttajahintoja nosti huhtikuussa vuodentakaisesta eniten asuntolainojen keskikoron, sähkön hinnan ja kulutusluottojen korkojen kohoaminen.:rofl::+1:

Niin… Millä inflaatiota hillitään? Ai niin nostamalla asuntolainojen korkoa sekö kulutusluottojen korkoja. :rofl:

7 tykkäystä

Kamuxin EV/SALES on joku 0,3x, ei 1,9x. :smiley: Tietysti syystäkin kun ei se kovin kannattava olekaan.

14 tykkäystä