Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Ei tarvisi liittyä edes sijoittamiseen, kunhan pääpaino keskustelussa siirtyisi ihmisistä asioihin.

Nyt keskuskelun kulku on se, että tuodaan esiin mediahuomioita saaneita poliitikkojen kämmejä ja haukutaan tai puolustellaan kyseistä poliitikkoa seuraavat tuhat viestiä.

12 tykkäystä

Oletko nähnyt jotain muuta Suomen sisäpoliittista keskustelua missään mediassa kuin keskustelua ihmisistä – siis viimeisen parin viikon aikana? Politiikkaketjussahan on keskusteltu vaikka mistä. Viimeiset pari viikkoa se on tainnut olla koko foorumin aktiivisin ketju. :slight_smile:

Mielestäni tämän politiikkaketju-valituksen voisi siirtää vaikka politiikkaketjuun. En oikein ymmärrä mikä tässä on tarkoituksena ja miksi pilaatte kahvihuoneen rennon pössiksen. Älkää menkö sinne politiikkaketjuun – niin ei tarvitse valittaa.

Katsokaa sen sijaan vaikka Yle TV1:ltä Naton huppukokousta.

31 tykkäystä

Ehdotan seuraavaksi “tee itse ruokasi” -ravintoloita itsepalvelukassojen hengessä. Tärkeintä on säästö!

Alku on lupaava.

Herätit nyt pahemman kerran turhia toiveita kanssasijoittajissasi. Tämähän oli jo vanha ja kuunneltu jakso! :disappointed_relieved:

5 tykkäystä

Luin uudelleen, tuostahan tekstiäni tuli helposti väärä kuva. Muokkasin tekstiä, sorry. :frowning:


Olisin voinut kuvitella, että Ukrainassa olisi korkeampikin, mutta ykkönen ei yllättänyt.

4 tykkäystä

Tästä keskustelusta tulikin taas ajankohtaista yllättävän nopeasti :cowboy_hat_face:
Hyviä bongauksia @Emilio & @Notorious. Tänään WithSecurelta tulikin se negari ulos, mitä aiemmin epäilitte kurssireaktion perusteella…

38 tykkäystä

Mäkisen Mikkokin otti kantaa. :point_down:

50 tykkäystä

Onko kenelläkään muulla ongelmia mtv-katsomon kanssa? Tämä päätti yllättäen tänään väittää, että mainoksen esto on päällä. Ad-blockerin mukaan ei käytössä ja ei auta vaikka laittaa lisäosan kokonaan pois käytöstä niin sama juttu (firefox itsellä käytössä).

Alappas keräämään kolehtia. Tarpeeksi kun saat väkeä, kyllä mä teille performanssin väsään.

47 tykkäystä

Hyvin sanottu.

Minusta on lisäksi kanssafoorumisteja halventavaa päivitellä kahvihuoneessa, miten politiikkaketjussa ilmeisen väärät ihmiset keskustelee vääristä asioista väärin mielipiteineen tai väärällä tavalla. Nostaa itseään moisen rahvaan keskustelun yläpuolelle.

Minusta on vain mahtavaa että ihmiset täällä keskustelee tärkeäksi kokemistaan yhteiskunnallisista asioista ja politiikasta. Jos ei itse kiinnosta tai kanssakeskustelijat ei kelpaa, ei tarvi seurata. Jos rikotaan selvästi foorumin sääntöjä, luotetaan moderaattoreihin että liputus poikii kyllä asianmukaisia toimenpiteitä.

12 tykkäystä

Kaikkihan sen tietää. Ei tietenkään. Tietenkin.

Pitäisikö näille sanoille/sanonnoille lyödä joku AI tulille ja ulosliputus saman tien?

Laitan tämän @Alex_af_Heurlin1:in tviitin kahteen osaan (tai no hän on uudessa tviitissä lainannut vanhaa), niin se näkyy kokonaan paremmin.

23 tykkäystä

Tuohon katsomo ongelmaan voi auttaa että päivittää sivun siitä rinkulasta,ainakin itsellä vaatii jos ottaa ad-blockerin päältä.

Samaa mietin joidenkin kommenttien kohdalla, mutta onhan se ylipäätään typerää 15v vanhojen nettihuuteluiden takia tänä päivänä vaaditaan päätä pölkylle. Internet oli hyvin erilainen tuohon aikaan.

Ajat muuttuu, ihmiset muuttuu.

17 tykkäystä

Tässä on Kauppalehden pääkirjoitus alkaneesta tuloskaudesta, ihan mielenkiintoisia huomioita ja nostoja. Ei maksumuuria.

Pörssin toisen neljänneksen tuloskausi käynnistyy kaksijakoisissa tunnelmissa. Analyytikot ennustavat keskivertoyhtiön tuloksen kasvaneen. Samaan aikaan yhteenlaskettuun tulospottiin odotetaan roimaa pudotusta.

Keskivertoyhtiön ennustetaan kasvattaneen liikevaihtoaan viitisen prosenttia ja parantaneen tulostaan runsaat kuusi prosenttia. Yhteenlasketun tuloskertymän odotetaan supistuneen 18,5 prosenttia viime vuoden vertailukaudesta.

Ristiriitaa selittää Helsingin pörssin rakenne ja toimialajakauma. Monilta suurilta yhtiöiltä odotetaan tuntuvaa tulosheikennystä.

EDIT:

Ai, tää yllä oleva? Itselleni ainakin aukeaa. :thinking:

3 tykkäystä

Oli varmaan liian negatiivisia uutisia kun linkistä ei aukea artikkelia :disappointed: ”tekniset ongelmat”….

1 tykkäys

No nyt, tietokoneella aukeaa, mutta kännykällä ei. Puhelin herjaa että “Etsimääsi sivua ei löytynyt jne…”
Applen alamäki on alkanut…

1 tykkäys

Taisi olla🤣

4 tykkäystä

VALIO "Ben Johnson" (Milk Commercial) - YouTube. Beniä unohtamatta :joy:

Se osui taas Osta-suosituksen kohteeseen negari. Toki kurssi laski jo kolme viikkoa sitten reippasti, ehkäpä just pre-silent callin johdosta.
Nyt sitten jää nähtäväksi, että onko pohjat tässä, vai käydäänkö senttien puolella…
Itse sen ymmärrä, että selkeää tappiota tekevä yritys olis “edullinen” tai “halpa”.

23 tykkäystä