Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Tarviiko kommentoida?

Ok, harmillisen vähän menee nyt miinukselle, sillä Juurikin kannattaman heiluriteorian mukaan se vähentää vuoden 2024 kiinnostavuutta.

1 tykkäys

Ikävä huomio yllä olevassa on, että mediaaniansio on 3.843 €/kk varsinkin, kun se on noussut vuodessa yli 400 €/kk. Sehän on 10% mediaanitulon nousu vuodessa. Ei haittaa, mutta.

Paljonkos ne oli ne julkisen sektorin palkankorotukset? Siis ne, joista huudettiin, että ei ole reilua, kun julkisen sektorin sairaanhoitajatkin saa saman tai isomman korotuksen, kuin vientisektorilla. Eivät saaneet.

Meillä Suomessa on tälläinen social bargaining -järjestelmä, joka takaa tuloerojen kasvamisen. Suomea viedään kohti luokkayhteiskuntaa. Se on surullista, mutta saavat sentään äänestäjät, mitä ovat tilanneet. Se lohduttaa. Ihan oikein sinulle.

2 tykkäystä

Saako naisia halventaa julkisesti? Siis eikö edes suomalaisia naisia, eikö edes ulkomuotoon liittyen?

Saako miehiä halventaa julkisesti?

Yle saa.

Saisiko olla kalapuikkoja?

Viiksien suosio katukuvassa on pandemian jälkeen räjähtänyt.

7.8. 10:29

MIIKA KOSKELA"

Kalapuikkoja? Juurikki saa Ylen.

2 tykkäystä

Tässähän ainoastaan viitataan klassiseen viiksityyliin. Itse myös haaveilen kalapuikoista (myös niistä pakasteista :drooling_face:)

5 tykkäystä

Sampo live:
Sauli: “nyt kun sijoitustuotot on tulleet takaisin ylös…”

Keskiverto sijoittaja: What :face_with_monocle: :thinking: :roll_eyes: :expressionless: :face_with_peeking_eye:

32 tykkäystä

Nordean Antlta tällainen tviitti liitti liittyen Italiaan ja pankkiveroon. :thinking:

7 tykkäystä

Huomenta, en keksinyt parempaakaan paikkaa kysyä, mutta: Pääsevätkö muut Nordnettiin tällä hetkellä sisälle? Itsellä ei ole onnistunut lukuisista yrityksistä huolimatta tänään…

Itsellä tuntuu toimivan normaalisti

2 tykkäystä

Salkun isoin omistus Sampo tarjosi taas positiivisen pilkahduksen muun surkeuden keskelle. Loistavaa suorittamista. Vielä kun saisi samanlaisia uutisia Sitowiselta viikon päästä, niin ei olisi pelkkää punaista riviä salkussa. :pray:

14 tykkäystä

Taitaa olla Sampo pistänyt paljon korkosijoituksiin. Nyt kun rahalle maksetaan taas korkoa, se nostaa sijoitustuottoja. Keskiverto sijoittaja ei taida moisiin hasstutuksiin sijoittaa ellei lasketa jotain korkeakorkoista pankkitiliä.

4 tykkäystä

Näyttää siltä, että kombolla “mobiilivarmenne + läppärin selain” sisäänkirjautuminen ei toimi. “Mobiilivarmenne + mobiilisovellus” taas toimii :man_shrugging:

1 tykkäys

Tällaisena päivänä on onni, että Sampo on suurin omistus.

8 tykkäystä

100 päivää putkeen 12 min lönköttelylenkki ei varmaan olekaan haaste. Tosin tuohon päälle alku- ja loppuverkat ja joka cooper maksimivauhdilla, niin kyllä kroppa on jossakin kohtaa melko kovilla. Ja uutisen perusteella harrasti vielä tuohon muutakin liikuntaa päälle.

4 tykkäystä

Tuosta saisi haasteen isolla H:lla, kun joka päivä pitäisi parantaa edellispäivän tulosta. Näkisi konkreettisesti levon merkityksen, kun uskallan väittää tuloksien alkavan laskea jo suhteellisen pian. Oletuksena toki, että pyrkii aina maksimisuoritukseen.

3 tykkäystä

Kaverillani on tuo perus starlink, hinta n. 80e verolla kuukaudessa ja laitteet viiden sadan euron tuntumassa.

Kuulemma järjestelmän suurimpana ongelmana hänen pihallaan oleva petäjä, joka peittää näkyvyyttä taivaalle ja aiheuttaa “kuuluvuusongelmaa”. Petäjä on niin vieläpä iso ettei uskalla itse yrittää kaatoa.

2 tykkäystä

Muistaakseni tähän on vielä sellainenkin syy että jos kauppaa ei tehdä pörssissä niin joutuisi maksamaan varainsiirtoveroa 1.60%.

2 tykkäystä

Jatkoa ketjulle Inderesin kahvihuone (Osa 6):

Kiitos @_TeemuHinkula perinteisistä reaaliosinkokahvitteluista! Teemu kieltäytyi pullasta ja otti pelkän mustan kahvin, jotta kassavirrat kanavoituisivat liiketoimintaan. Arvostan!

81 tykkäystä

Kiitos itsellesi! Oli mukava rupatella ja nähdä tyyppejä. Homma näyttää kulkevan raiteillaan. :+1:

Näissä kusetusmarkkinoissa ja kriisessä saatana on mielestäni tärkeää, että kassavirrat investoidaan tehokkaasti yrityksen toimintaan. Tässä tapauksessa koin yrityksen arvonluonnin kannalta tärkeämmäksi, että pullainvestointi kohdennettiin tuloskausikiireiden keskellä painivien työntekijöiden energiatarpeisiin. Myös kahvi oli mukavan laihaa.

66 tykkäystä

Eikös se pulla ole siinä kohtaa jo uponnut kustannus? :thinking:

5 tykkäystä

Eikös se tuossa yllä todettu, että pullat menivät toiseen tarkoitukseen. Niin että kyse olikin vaihtoehtoisesta kustannuksesta-

6 tykkäystä