Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Merry monday! :flying_saucer:

image

24 tykkäystä

Kiitos @Pohjolan_Eka, tuo on nyt fiksattu ja tulee liveksi seuraavassa deployssa! Tämä on muutenkin kinkkinen jaottelu, kun olemme nyt ympänneet Inderesin “alkuperäissisällöt”, eli myös makrokommentit ja vartit tuonne Analyysit alle. Kertokaa jos on ehdotuksia paremmasta jaottelusta :smiley:

Ja laittakaa muutkin palautetta, olivat ne sitten pienempiä tai isompia!

6 tykkäystä

Mobiilissa etusivu ei jostain syystä säväytä ainakaan meikäläistä.

Seuratuissa yhtiöissä 52 vkon vaihtelu vie puolet vaakaruudusta, vaikkei se tieto ole minulle kovin tärkeä. Tärkeämpinä pidän suositusta, tavoitehintaa ja seuraavaa tapahtumaa. (Olen kuullut, että kovimmille sijoittajille riittäisi tiedoksi pelkkä tavoitehinta)

Vanhan mallin Inderesissä eri osiot on “laatikoissa” mikä mielestäni selkeyttää etusivun visuaalista ilmettä. Betassa käyttäisin samaa selkeyttämään ilmettä.

Muuten sivusto vaikuttaisi oikein hyvältä. Toki kaikki muutos ärsyttää kaikkia, enkä minä ole poikkeus. Vanha oli parempi jne…

PS: dark mode olisi loistava

Edit: merkataas @Miikka_Laitila, kun ei onnistunut hänelle vastaaminen

3 tykkäystä

Ennustetaulukoiden ympärillä on kovasti tyhjää tilaa, kun muuten sitä ei ole, esim. kuvien ympärillä ei sitä ole.
Lisäksi osa niistä on tekstiltään kovin pieniä, joskus olisi kiva lukea taulukko suoraan tuosta virrasta eikä avata juttua.

1 tykkäys

Kiitos tiedosta. Ei aiheuttanut mielipahaa, sehän oli valitettavan todenmukaiseksi päivitetty. Vanha ei pitänyt enää paikkaansa. Neutraali on hyvä, joten mennään sillä.

2 tykkäystä

Presidentinvaaliketjussa inhokkiäänestys käynnissä. Nyt voit vaikuttaa… et mihinkään.

Mutta käypäs lätkimässä ruksit suosikki-inhokeille.

Huhtasaari on jäänyt pois vaihtoehdoista?

1 tykkäys

Jätetty. Joku raja sentään. Väyrysen jälkeen huumorikiintiö oli täynnä. Sorry Laura.

Edit.

Jouduin muuten poistamaan kyselyn jo kertaalleen, kun unohdin Halla-ahon. :smiley: Yksi foorumilainen taisi ehtiä äänestämään.

8 tykkäystä

Länsisuomessa ei pitäisi yhtään isompaa petoeläintä ampua muutamaan vuoteen, että tuo perhanan kauriskanta saataisiin pysymään aisoissa, kun metsästäjät eivät siihen kykene. Lisää susia, karhuja ja ilveksiä alueelle vaan.

8 tykkäystä

Markkinoinnin kohdentaminen on vaikeaa, mutta ei kai sentään epätoivoista, vai?
Tämä tuli vastaan Investing.com:issa:

Tuohan on kiva uudistus, vaikka olisikin vähemmän tärkeä tieto. Huhtamäen kohdalla ei taida tosin vielä toimia. Olen ostanut kalliimmalla viimeisen vuoden aikana, joten on sitä vaihtelua ollut :sob:

Edit. Nyt näkyy toimivan Huhtamäelläkin :+1:

2 tykkäystä

Ääni tälle. Tämä (kaikki sijoittamiseen liittyvä) on muutenkin niin kähmyistä ja moraalisesti arveluttavaa, että parempi olla pimeässä. (Tumma on silmillekin ystävällisempi).

18 tykkäystä

Mikä on paskaa?
Lisää merkkejä vaaditaan mikä on paskaa?

1 tykkäys

@Verneri_Pulkkinen Huomasin, että yhden ketjun nimeä oli hetki sitten vaihdettu neutraalimpaan suuntaan. Erinomaista! :slight_smile:

Olisikohan mahdollista kenties hioa tuota Qt-ketjun nimeä myös hieman realistisempaan suuntaan. Nyt otsikossa lukee “eeppinen matka teknojätiksi”. Qt:n liikevaihto vuonna 2022 oli 155 MEUR.

Hyvin tunnettujen teknojättien liikevaihto on satoja miljardeja dollareita. Mikäli Qt:sta kasvaisi sellainen, niin matkan tulisi olla aivan satumaisen “eeppinen”. Liikevaihto tulisi tuhatkertaistaa (1000x). Se on todennäköisesti melko epätodennäköistä. Ehkä tuossa otsikossa on muutaman vuoden takaisen nousukauden optimismia. :slight_smile:

11 tykkäystä

Mm. tuo että luonnolta ei oteta vaan se antaa. Tällä ihminen on oikeuttanut itselleen lähes kaikki teot ja nyt voidaan miettiä että missä kohtaa meni vihkoon.

Eikö kaikki yhtiöketjut voisi olla pelkkä “yhtiön nimi” -ketju? Ei häiritse ketään.

6 tykkäystä

Voit itsekin sen otsikon muuttaa. Miksi et sitä siis tekisi? Sopisko ”Qt - ihan kiva kasvuyhtiö”?

2 tykkäystä

Ajattelen, että harkinta asiaan liittyen kuuluu Inderesille. Tuo oli vain tuollainen pieni ehdotus, jonka kanssa voi olla perustelluista syistä myös eri mieltä. :slight_smile:

1 tykkäys

Tässä vielä alkuperäiset teesit kultaisilta kupla-ajoilta ko. ketjun nimelle. Silloin oli massea, Massea ja Quutti yli satasen. Ne oli aikoja ne. Ehkä vähän innostuttiin.

31 tykkäystä

Happameen sentimenttiin voisi tuoda keveyttä ja jopa vastustamatonta hauskuutta, jos leikittelisimme hieman. Pörden mörniessä voimme elvyttää kaukaa menneisyydestä ne :disguised_face: HAUSKAT yhtiöketjunimet.

Minä aloitan.

Enkä loukkaannu, jos jään ainoaksi koettajaksi. :crazy_face:

Qt - Qkaudessa turskakuninkaaksi!

:fish:

18 tykkäystä