Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Koetin tekoälyä hyödyntää siinä, että se tekis musta ja Vepusta kuvan, kun me kinastellaan esim. dcf-juttujen tarpeellisuudesta. Näin hyvin tekoäly onnistui:

28 tykkäystä

Jos katsoo värimaailmaa, niin olette keskustelleet Swedbankin DCF:stä :face_with_hand_over_mouth:

4 tykkäystä

Tekee pahaa katsoa kun joku nonneron veivipäällikkö on vauhdissa tänään :face_with_peeking_eye:

Ostaa joka vedolla 25000kpl F232-234 sekä F195-196 eli pelaa lyhyttä&pitkää yhtäaikaa ja tappiolla minun laskujen mukaan yli 20000€ muutamassa tunnissa.

Mistäs minä tiedän että onko kyseessä sama tyyppi, mutta yhdistävä tekijä on että aina se 25000kpl kerralla. 12/13:sta vedosta tappiolla ja kaikissa noissa siis kova vaihto tänään

13 tykkäystä

Pisti silmään myös itsellä kun samaa tuotetta salkussa, että joku veivaa vähän isommalla kassalla. Kauppoja yhdistää sama strategia kuin minulla. Buy high sell low - tilttiin - ja isompaa vipua :laughing:

Liekköhän tyyppi pahasti tiltissä.

20 tykkäystä

Kyllä tuo siltä näyttää että aivan Tiltissä. Korjataans tästä nyt äkkiä tuo pikku tappio, ja…

image

24 tykkäystä

Tähän oliskin mukava saada päivitystä, että onko ne kitarahommat kuinka nyt tässä parin vuoden aikana edenneet @Juha_Kinnunen ? :smiley:

14 tykkäystä

Huomenta.

Aloitetaan tankkeriuutisilla

25 tykkäystä

Tämähän alkaa olla jo normipäivä. Ei mitään nähtävää, hajaantukaa (pölhex kyllä varmuuden vuoksi sukeltaa pari pinnaa).

19 tykkäystä

20 tykkäystä

Jarmo Frimanin tviitti, joka laittoi vähän pohdituttamaan. :upside_down_face:

34 tykkäystä

Loihde myi jotain Wittedille, ja Witted osti jotain Loihteelta. Näistä minä omistan vain Wittediä, eli luonnollisesti Witted on tässä se osapuoli, jota kusetettiin ja käteen jäi läjä kallista :poop::aa :melting_face: Eikös looginen päättelyni mennytkin oikein?

1 tykkäys

Ujosti ihmettelen, että joku sijoittaa näinä aikoina vielä fossiilisiin ja kehuskelee sillä koko kansalle. :smiley:

Nvidian mittarit osoittavat järjettömiä lukemia, sitä ei voi kieltää. Nvidian business on kuitenkin hyvin poikkeuksellisessa kasvussa hamaan tulevaisuuteen ja toisaalta Petrobrasin business on ennusteiden mukaan vuosi vuodelta hiipuvaa businestä, joka on parin viime vuoden aikana ainoastaan hyötynyt Venäjän terrorismista.

Nykyhetken valossa mittarit eivät tee järkeä, mutta katse vaikuttaisi olevan molempien kohdalla pitkälle tulevaisuuteen. Nvidian kohdalla tulevaisuus vaikuttaa kirkkaalta, Petrobrasin tulevaisuutta varjostaa savusumu.

15 tykkäystä

Kiitokset kysymästä @Pohjolan_Eka

Sanotaanko näin, että harrastustoimintaan ei ole valitettavasti oikein jäänyt aikaa sen jälkeen kuin pikku-ukkeli :baby: tuli tähän maailmaan. Välillä on “yhdessä soiteltu” mutta… :sweat_smile:

Kesälomalla sain yhtenä päivänä vähän nauhoiteltuakin kitarahommia “Mikä biisi” -tyyliin, mutta sekin jäi kesken. Jospa saisin vielä ennen joulua edes sen kasaan. Tein nyt kuitenkin tästä viestistä motivoituneena ensimmäisen osan, joka on tässä:

Mitäs biisiä yritin soitella? :man_shrugging:

PS. Jymyhän meni juuri eilen välieriin, joten kohta voisi olla paikka kokeilla miten Get on lähtisi.

27 tykkäystä

Oisko se Audioslaven - Be Yourself

3 tykkäystä

Tähän vielä kun lisätään teknisen analyysin jampat jotka eivät välttämättä arvostusta katso niin suurella painoarvolla vaan tutkivat sitä onko osake edelleen hyvässä nousutrendissä ja jos on, niin ei ole syytä laittaa lappua laitaan. Moni markkinatoimija varmasti tiedostaa että nvidia on kallis, mutta jos nousuvaraa on vielä nykyhetkestä niin eikai sitä kannata jättää tuottoja pöydälle? Momentum luultavasti jatkuu osakkeessa edelleen ylöspäin jos tulos on hyvä ja ohjeistetaan edelleen erittäin vahvaa menoa.

7 tykkäystä

Ujosti ihmettelen puolestani jos joku vielä näinä aikoina käy tankkaamassa bensaa ja näyttäytyy julkisesti bensapumppu kädessä. :grinning:

/s

29 tykkäystä

Näinpä tuo menee. Jos luvatut rahasäkit on saatu ja ohjeistus osuu ennusteisiin, matka jatkuu. Ja mitään ilmeistä ei ole näköpiirissä ettäkö Nahkatakkimies olisi kertonut satuja tavaran menekistä. Näissä kuitenkin sen verran on lead timeä toimituksessa että yksi kvartaali eteenpäin on aika selvästi tiedossa mitä tehdään ja minne menee mihin hintaan. 2-4 kvartaalia eteenpäin vaatii sitten jo hieman ennustelua, tosin ymmärtääkseni AI-serverien osalta myydään eioota pitkälle 2024 puolelle eli kaikki menee mitä saadaan valmistettua.

3 tykkäystä

Niinpä. On vain yksi letku, joka kädessä kehtaa näyttäytyä julkisesti. Ja se ei tosiaan ole bensaletku.

2 tykkäystä

Väänsin eilen noin 2 kg satsin lihapullapastaa. Rahaa meni noin 8 €, vaikka käytin tummaa täysjyväpastaa. Tuosta syö 5 kertaa suunnilleen. Annoshinnaksi tuli siten 1,6 €.

Osan tuosta heitän pakastimeen, niin ei tarvitse joka päivä syödä samaa ruokaa.

Periaatteessa kun kolme tuollaista suurta satsia vääntäisi, niin saisi kolmen viikon arkipäivien lounaat ja samaa ruokaa joutuisi syömään ainoastaan joka kolmas päivä. Joku vihersalaatti tuohon lisäksi, niin lounaan hinta luokkaa 2 €.

15 tykkäystä

:handshake: kyllä tuleviin (:female_detective::crystal_ball:) finaaleihin Vimpeliä vastaan tarvitaan ehdottomasti räväkkä 2023 versio get oonista!

1 tykkäys