Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Päivittelin näin kurssiketjussa jokin päivä ja käy jälleen vahvasti mielessä kun katselen Walgreens omistukseni +7% päivää… “mikäs päivän uutinen on”…

“Walgreens etsii uutta toimitusjohtajaa ja harkitsee tähän henkilöä X”.

Juma, en olisi ikinä uskonut, että ne hankkii uuden toimarin entisen tilalle!

2 tykkäystä

Nordnetin mielestä edelleen dipissä :slightly_smiling_face:

Ulkolaiset eri mieltä.

Joo kyllä se muutaman kuukauden low oli eilen.

Minusta nämä Possun pitkät on parasta foorumin antia. Luen nämä päässäni edelleen Klaus Fleming äänellä johtuen jostain aikaisemmasta historiikista mutta detailit olen jo unohtanut. Ehkä tulevaisuudessa nämä saadaan kuunneltaviksi Inderes appiin haluamallasi äänellä tekoälyä hyödyntäen. Vieläkin pitempi tarinoita odotellessa.

Kiitos ja hyvää viikonloppua.

56 tykkäystä

Itse kuulen nuo tarinat Peter Von Baghin äänellä :hugs:

5 tykkäystä

Näemmä Tietoevryn järjestelmät ovat yhtä mahtavia kuin osakekurssin kehitys :stuck_out_tongue_winking_eye:

Odotan jo innolla “Onnistu ruokakaupassa kuin @Sijoittaja-alokas” -verkkokurssia, jonka hinta 29,99€.

Harmi, että lähes täydellisesti verkkokurssiin sopiva “se nyt vaan on tyhmää maksaa liikaa” -slogan on jo käytetty. :confused: Joutuu korvaamaan “liikaa” sanalla “kolmekybää”.

8 tykkäystä

Tässä on hyvä juttu, jossa puhutaan mm. normaaliudesta. :slight_smile:

Yksi autismin peruspiirteitä on voimakas nykyhetkessä elämisen tunnetila, Topi kertoo. Hänen mielestään neurotyypillistenkin pitäisi elää enemmän hetkessä. Esimerkiksi Sointu murehtii kuulemma aivan liikaa ”bisneksiään”.

Topi tahtoisi, että ihmiset tietäisivät autismikirjon häiriöstä ainakin nämä kaksi asiaa: kaikki autistit eivät ole hyviä matematiikassa, mutta kaikki autistit tarvitsevat aikaa ja tilaa miettiä ja ymmärtää asioita.

– Loppujen lopuksi me haluamme tuntea rakkautta ja antaa rakkautta ja saada ihmiset myös nauramaan, Topi sanoo.

Suosittelen myös tätä sarjaa:

21 tykkäystä

Mitä enemmän Helsingin pörssi laskee ja lyhyiden korkojen tuotto nousee, sitä enemmän houkuttelee myydä kaikki nykyiset SP500 omistukset ja ostaa tilalle vaikkapa 50/50 suhteessa Suomi-indeksiä ja Evli Likvidiä.

Keskittämistä Pohjoismaihin mutta silti riskikorjattu tuotto paranee?

Ainut joka vielä pidättelee myyntitoimeksiantoa on verojen laukeaminen maksuun, mutta lienee kannattavempaa liiketoimintaa maksaa myyntivoittoveroja kuin vähennellä tappioita :face_with_monocle:

8 tykkäystä

Kiitos jälleen erinomaisesta ja mukaansatempaavasta kirjoituksesta!

38 tykkäystä

22 tykkäystä

Kuka se sanoikaan, että Fortumilla voittaa kävi miten kävi. Jos Fortumin kurssi kyykkää, on todennäköisesti sähkön hinta aivan nollassa kuten vanhoina hyvinä aikoina. Jos taas sähkö on kallista, nousee Fortumin kurssi ja osingot vuoroveden lailla kuuhun :full_moon: :sunglasses: Muussa tapauksessa se on defensiivinen rivi salkussa :shield:

8 tykkäystä

Lagardehan otti Powellilta luulot pois heti alkuun!
Tänä viikonloppuna ois todellakin pitäny päästä Roomaan…:golf:

6 tykkäystä

Jos salkussasi ei ole yhtään tappiollista suomi lappua niin onneksi olkoon. Verovähennyksiä tässä on tehty isolla kädellä jo kaksi vuotta.

18 tykkäystä

OP:sta saa ytd-käyrän selaimen kautta kirjautuneena.
Säästöt ja sijoitukset - Arvopaperisäilytys - Kehitys - Kehitys


4 tykkäystä

Syy miksi vain 1/5 sijoituksista on OP:ssa on että pitäisi kirjautua epämukavasti selaimella ostaakseen etf:iä, joten ei tullut mieleenkään, kiitos :sweat_smile:

7 tykkäystä

OP voisi kyllä kehittää mobiilisovellusta. Ainakin ETF-ostonappi tarttis löytyä.

11 tykkäystä

Tänään jos Eurooppa voittaa kaikki 8 peliä niin it’s all over by Sunday.
En toki ole niin luottavainen vaan ihmeitä voi tapahtua ja tapahtuu.
On se sunnuntai vaan jännä päivä eli olisi tavallaan tylsää jos huomenna ei olisi panosta eikä nykyaikana koskaan turnaus ole ratkennut jo lauantaina (muistelen)…itse katson kisaa YouTubesta (aina yksi pari näytetään, ei muita) kun ei ole varaa Viaplayhin.

Jordan Spieth on aloittanut todella heikosti tänään eikä eilenkään lähipeliä lukuun ottamatta pelannut erityisen hyvin (Thomas/Spieth vs McIlroy/Fleetwood)

Edit: Hovland/Åberg 9&7 over Scheffler/Koepka on suurin Foursomes voitto ever @ Ryder Cup
Texas Tech @ Lubbock tuottaa näköjään lajinsa huippu-urheilijoita: (Mahomes ja Åberg)

3 tykkäystä

Joo, joskin ei Euroopan tarvi voittaa tänään edes kaikkia pelejä ja silti voi jäädä jo murskaava etumatka sunnuntain singleihin.
Ainakin mahtavasti on alkanut tänään, varsinkin Hovland ja Åberg pyyhkii jenkeillä lattiaa ihan totaalisesti :sunglasses:

2 tykkäystä

Tuo Åberg nousi rakettimaisesti golf-maailman kärkinimiin (en ollut ennen tätä vuotta kuullutkaan koko äijästä)…on noi ruotsalaiset toista maata…ja tämä norjalainen vielä noussut aivan maailman kärkeen ja siihen vielä tanskalaiset niin pohjolalla menee hyvin golfissa!

1 tykkäys