Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Ei oikeastaan, olen loputtoman sitkeä, luotan bördeemme. Ostan osakkeita Helsingin bördestä niin kauan kuin se on olemassa, eli ehkä about kaks vuotta.

Sitten siirryn maailmalle.

Olen kuin Titanicin viulunsoittaja - loppuun asti vedetään.

American Standards & Classics" Cover Album - Pre-Pre-Release Thread - Page  45 - New Releases - LanaBoards - Lana Del Rey Forum

30 tykkäystä

Onkos Putin vuotanut invaasiosuunnitelmat vai mikäs tämän ikimörnijän tappaisi? :thinking:

Pitää muistaa että aina voi reverse splitata osakkeita, tilaa alaspäin voi luoda lisää jos osakekohtaisena hintana nolla lähestyy uhkaavasti.

1 tykkäys

Musk ymmärtää myös, miten hallita mediakenttää ja -ilmatilaa. Eniten huomiota saa olemalla repivän ristiriitainen persoona, josta jokaisella on mielipide. Kohu päivässä on ilmaista mainosta X:lle.

Innovoijana, yrittäjänä ja visionäärinä arvostan miestä, mutta muutoin juttunsa ovat vähän väsyneitä.

Seuraavana päivänä Ilta-Pulussa: Pölhex ampaisi kuuhun - läähättävät bullerot säntäsivät perään.

3 tykkäystä

Virtuaalisijoittamisellahan on hyvä harjoitella niin ettei mene oikeaa rahaa (mitä oikeasti voisin ostaa, jos olisi käteistä).
Koska ei ole päiväkirjaa niin laitan tänne :grin: (Pystyn sitten vuosien kuluessa näppärästi hakemaan täältä).

19.10.2023

Ostin:

  • Nordea 10.354 € 150 kpl
  • SRV 3.15 € 500 kpl
1 tykkäys

Vuosi sitten lokakuussa kyselin Mustat ja harmaat-joutsenet ketjussa mahdollisia negatiivisia kehityskulkuja vuodelle 2023 tarjoten siihen muutaman pakotetun vaihtoehdon valittavaksi.

Otetaan pieni recap näin vuotta myöhemmin:

  • Alieneita /vastaavia nukkeja nähtiin Meksikon kongressin kuulemisessa :sweat_smile::ok_hand:Lisäksi USAn puolella joillakin kongressin jäsenillä on taustatyö menossa uusien tietojen saattamiseksi päivänvaloon… hmm? :santa:
  • Lähi-idän suursota on lähempänä kuin vuosikymmeniin :woozy_face: not good.
  • Usan kymppivuotinen on rikkomassa näillä hetkillä 5% rajan. Not there yet! :scream:

Tässä alkuperäiset tulokset:

Kaiken kaikkiaan harmittavan monta negatiivista asiaa on ollut tänä vuonna, vaikka ei olla menty vielä ihan “päätyyn asti”

21 tykkäystä

Mandatumilta ihan mukava tarjous jenkkilappujen veivaamiseen, joka voimassa vielä pari viikkoa.

“Stocktoberfest tuo etuhinnat Yhdysvaltojen osakepörsseihin Nasdaqiin ja NYSE:en. Vielä ehdit käymään kauppaa jenkkipörsseissä hintaan 0,01 %, min 1 €. Kampanja on voimassa lokakuun loppuun asti.”

Muutenkin kyllä alhaiset kulut kun 0,03 %, min 3 €. Olen siirtänyt melkein kaikki stonksit tänne. Myös Kanadan TSXV:ssä kulut matalat, vaikka muuten se Voxtur käykin kalliiksi.

1 tykkäys

Päivän negari… Sitowise.

Voisiko se QT:n negari olla seuraava, niin pääsisi tästä jännityksestä :frowning:

12 tykkäystä

Coppolan mestariteos Apocalypse Nowhan huipentuu tunnetusti kohtaukseen, missä kapinaan heittäytynyt eversti Kurtz käytännössä yllyttää erikoisjoukkojen kapteeni Williardia murhaamaan hänet epäonnistuneiden Pölhex sijoitusten jälkeen.

32 tykkäystä

Tätä vuotta on vielä 73 päivää jäljellä. Ehditäänkö nähdä silti vielä 100 negaria, parhaimmilta yrityksiltä kahdesti. :grin:

4 tykkäystä

QT:lla lisenssiliikevaihto painottuu niin paljon vuoden viimeiselle kuukaudelle, ettei kannata hengitystä pidättää nyt lokakuussa vielä :wink: Vasta tammikuun alussa voidaan ruveta puremaan niitä kynsiä, nyt on kynsien kasvatus vasta menossa!

(Vakavasti ottaen: Antoihan se toisaalta 2022 kesällä negarin)

13 tykkäystä

Mielikuva, jolla kuvailet Hesulin pörssin v. 2021- laskumarkkinaa jälkipolvillesi takan ääressä vuonna 2063.

Ei ollut monia eloonjääneitä ei…

44 tykkäystä

Eiii se tuli sittenkin, just ehdin lisäämään kun luvut näytti niin houkuttelevilta perhana. :smiley:
Onneksi ei ollut kauhean radikaali muutos.

1 tykkäys

Luulitko välttyväsi negarikarkeloilta? Tervetuloa kerhoon :tada:

2 tykkäystä

Niin se oma OST:kin painui pakkasella ensimmäistä kertaa sitten tilin avaamisen 1/2020. ASP-tilikin alkaa vaikuttaa oikealta compounder vaihtoehdolta :smiley: Noin 4 vuotta sitten Inderespodissa mainitut yhtiöt ottaneet kyllä osumaa, mutta maratoonilla pienet välikuolemat kuuluvat asiaan ja tulos voi silti olla erinomainen inderesPodi 62: Millaiset yhtiöt menestyvät pitkällä aikavälillä? | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

8 tykkäystä

En luullut on niitä tullutkin. Incap, Sitowise ja Nokia. Vain muutamia mainitakseni. Vernerihän kehui tuossa pari kuukautta sitten Helsinkiä halvaksi, kunhan tulokset pysyvät. No, ei pysynyt ei.

Kirjoitusvirhe päässyt sekaan: Outoja kumpuja ja osinkoja…

3 tykkäystä

Lopetin lukemisen tuossa kohtaa… Outokumpua ja osinkoja…

7 tykkäystä

Ei kyllä jaksa enää edes kiinnostaa tervehtyneet osakkeiden hinnat. Viime viikkoina oli vielä olo kuin lapsena karkkikaupassa mut nyt alkaa mennä jo huonon huumorin puolelle. Ei enää jaksa pysyä optimistisena mutta turha tässä enää on myydäkään.

Eiköhän tämä karhumarkkina jatku vielä pari vuotta.

50 tykkäystä

Hieno puhe. Olisipa edes perjantai ja markkinat menisi taas pariksi päiväksi kiinni.

12 tykkäystä

Vaikka poika ei vielä aikoihin omaa salkkua hallinnoikaan, näytän tämän varoituksena skenaariosta, jossa iskä olisikin indeksirahastojen sijaan laittanutkin kaikki sijoitukset Helsingin pörssiin… :pensive:

Tie Pölhexin jälkeen

29 tykkäystä