Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Täällä oli hetki sitten kaurahiutaleista vääntöä niin siirrytään muniin. Tänään nimittäin spottasin jopa omasta rakkaasta lähikaupasta kananmunia (vapaiden kanojen) 3,19 eurolla/kilo - ja päiväystäkin oli yli kekrin, aina tuonne jopa marraskuun puoliväliin saakka (eli ei ollut mikään arvoansa edes). Alle 3,6 kiloeuron ei olla kyllä tänä vuonna mistään saatu, joten onhan tuossa jo vähän deflaation käryä ilmassa. Tuolle hinnoittelullehan vapisee jo Hesulin rulettiyhtiöidenkin hinnoittelu. Nyt on sitten kaapit täynnä munia, kuin sharevilleläisillä Fortumia. Vähän kun saisi vielä perunankuoria ja hirssiä jostain niin tuollahan elelisi jo “pual vuat”.

31 tykkäystä

Nämä jotkut Brianin tviittiketjut ovat ihan opettavaisia. :slight_smile:

31 tykkäystä

Voi näitä nuoria. :slight_smile:

Olen varma, että irlantilainen Courtney on oppinut entisen työnantajansa kotimaan … ja ehkä jotain siitäkin, mitä somessa ei kannata tehdä.

33 tykkäystä

Tai sitten ihan taktinen veto, ilmeisesti Irlannissakin fudujen antaminen poliittisten mielipiteiden perusteella on kiellettyä ja Courtney hamuaa fyffeä.

7 tykkäystä

Jep, kuumotti kyllä aidosti ottaen huomioon OP:n massiivinen tavoittavuus ja resurssit. Ja toki jos ei nyt tällä hetkellä kuumota, niin aina välillä mietityttää.

Isoimpana uhkana yhteisön vinkkelistä Inderesille nykyään on tyyliin Inderes itse jos meno kangistuu, laiskistuu ja muuttuu itsetyytyväiseksi. :joy:

43 tykkäystä

Hyvä kommentti, mutta en tiedä miten se liittyy minun spoileri-kommenttiini :joy:

Mutta heillä ei ole foorumia. Kai Kauppalehden foorumikin on näivettynyt Inderesin suosion myötä? Sitten kun OP:n sivuilla kaupankäynti on mitä on, niin eipä tuonne ole tarvetta mennä muuta kuin laskut maksamaan ja sekin tulee tehtyä mobiilissa.

2 tykkäystä

Toi linkitys on mennyt rikki kun joku mode on siirtänyt Sinuhen viestin johon vastasin ketjusta toiseen (Nokia ketju josta otin linkin → Foorumin kehitysideat ketju jossa Sinuhen viesti nyt on)

Tai sit itse säädin jotain kun piti vastata ketjuun eikä vikaan viestiin.

Joka tapauksessa siis jonkin asteen tekninen kämmi ja ei liittynytkään mitenkään sinun kommenttiin.

1 tykkäys

Siintää se meri tai jokin lätäkkö vielä eli rahulii löytyy… Sitten kun maisemat on mogadishu-avenuelta niin uskon että rahat on loppu🙂

2 tykkäystä

Sitaatti

Täällä kun puhutaan paljon tästä HEX:in alakulosta, ei kannata kantaa liikaa huolta, kyllä suuremmatkin pörssit vielä seuraavat, ja jos haluaa ottaa tuplasti turpaan, nyt vaan rahoja suurempiin pörsseihin reunapörssistä, saa “tuplatuotot” hankittua. Eikä muutenkaan huolta, kyllä ne Harviat ja muut menee vielä kolmasosaan tuosta kun vain jaksaa maltilla odottaa. Ai Harvia on noin korkealla, no viidesosaan, jos on tosi malttavainen sen kanssa.

Ja mitä Nokia edeltä, muut perästä… Eli aika turha jauhaa, että Nokia pettää aina, kohta pettää kaikki alta.

1 tykkäys

Laskukampanja alkanut:) hilataan yhtiö kuin yhtiö se 10-40% alas.

34 tykkäystä

Hyvähän se on että analyytikotkin välillä laskevat. Se on kait aika olennainen osa työtä.

5 tykkäystä

“Toinen sopimus oli tarkoitettu älypuhelimelle, jollaista hänellä ei ollut. Kolmi­vuotinen älypuhelimen tukisopimus maksoi noin 300 euroa. Sen maksamiseksi myymälässä tarjottiin vielä Gigantin luotto­korttisopimusta.”

“Sopimuksen solmimista varten kysyttiin myös sähköpostiosoitetta. Koska Johannan äidillä ei ollut sellaista, myyjät keksivät hänelle sellaisen: eiolecmoon@gmail.com.”

Gigantille taas kyseenalaista mainetta. Sähköpostiosoitteesta päätellen myyjällä on ollut kuitenkin hyvä pöhinä päällä.

51 tykkäystä

image

Näköjään kauppaa osakkeella käydään mutta minulta se on kielletty :thinking:

Mitähän nyt taas

6 tykkäystä

Ja sama punainen väri tänäänkin hesulissa😩

2 tykkäystä

Ihan perus “viilaaminen” ennen tuloskautta. :smiley:

Ideaalitilanteessahan talouden heikkeneminen olisi ennakoitu aiemmin ja ennusteita (ja niiden perässä suosituksia ja tavoitehintoja) viilattu jo heinä- ja elokuussa. Mutta iso osa päivityksiä on tehty loppukesän lämpimissä tunnelmissa.

Kesän jälkeen talous on mennyt heikompaan suuntaan.

Ottaen huomioon miten Varteissa, Heikkilä&Vilénissä, Mallisalkkuvideoilla yms. on puhuttu talouden happanemisesta ei tämä niin yllätys ole. :smiley:

Jos omistaa bisnestä eikä osaketta (henkinen ero on iso), ei tällaisilla viilailuilla ole sijoittajalle niin väliä. :slight_smile:

Lisäys: huom. tämä sama toimii myös nousukausina toiseen suuntaan.

24 tykkäystä

Mitä tämä on? Muuta kuin suomifilmi 2000-luvun taitteen jälkeen :smiley:

26 tykkäystä

Niin siihen tosiaan viittasin. Kesken kirjoituksen sekoitin pörssin filmialan kehitykseen. :smiley:

16 tykkäystä

Kun lukee wikipediasta/dickipediasta tämän tiivistelmän Israel-kähinöistä niin en tiedä sainko selkeämpää kuvaa vai menikö homma vielä enemmän mutkikkaammaksi. Ei mielestäni todellakaan niin simppeliä mitä tiedotusvälineet antaa kuvaa.

1 tykkäys

Saisipa itselleni tätä samaa taikajuomaa, jota Hesuli on nauttinut. Eikun vaan nuorentuu päivä päivältä. Nyt alkaa jo kasilla.

12 tykkäystä