Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Syytän @Verneri_Pulkkinen

41 tykkäystä

https://x.com/elonmusk/status/1719372716455645255?s=46&t=gomK_z8V1nWnQuepfqp8Gw Huge

1 tykkäys

Tässä siis kirjaimellisesti syödään kuormasta.

4 tykkäystä

Kiitos kun kerroit mitä linkin takaa löytyy…

4 tykkäystä

Missään kohtaa en väittänytkään että osinko-osakkeisiin sijoittaminen olisi järkevä valinta. :smiley:

EDIT:
Mutta vakavammin, kaikille jotka eivät tunnista riittävän nopeasti tahallista sarkasmia tästä tai tuosta edellisestä postauksesta: luonnollisesti palkkatulot + pääomatulot on tarkassa seurannassa. Ei tähän asti olisi päästy ilman vakaata harkintaa. Tuo tulo-meno rivien kiertäminen samojen tilien kautta vain johtaa näihin mielenkiintoisiin korrelaatioihin kulutuksen ja tilien saldojen kanssa.

3 tykkäystä

Aalto järjestää presidentinvaalitentin X:n kautta

image

Vähän laiha osallistujalista. Olisin kaivannut ainakin Halla-ahoa ja kenties Li Andressonia.

Lisäksi pelkään että X:n paska livestreamaus tarkoittaa pikselimössöä joka pätkii.

7 tykkäystä

Osinkopuolue ei ole vielä syksyn osinkokilinän alta nimetä omaa ehdokastaan!

45 tykkäystä

Osinkopuolueen hallituksen valtionvarainministerillä hikoiluttavat vuodet edessä. Kansalaispalkka on uudelleen brändätty kansalaisosingoksi ja tulisi pystyä jakamaan mielellään yli 5% ja kasvavaa kansalaisosinkoa.

2 tykkäystä

Vuosi oli 2023, ja maailma oli muuttunut tunnistamattomaksi. Keilaniemen tornitalo oli hiljentynyt raunioksi, ja sen kellarista alkunsa saanut kauhu oli levinnyt kuin kulovalkea ympäri maailmaa. Virus, joka tunnettiin nimellä Os-1n-g0t, oli Verneri-nimisen huipputieteilijän luomus, mutta hän ei ollut osannut ennakoida sen tuhoa tuottavaa voimaa. Ennen radikalisoitumistaan, hän oli tehnyt mittavan uran kasvun huippuosaajana, sekä vitaalien osakkeiden poimijana.

Keilaniemen tornitalon raunioilla kuljeskeli varjoja entisistä sijoittajista, jotka olivat muuttuneet hirviömäisiksi, P/E lukua tuijottaviksi zombeiksi. Heidän silmänsä hehkuivat himosta, joka sai heidät jahtaamaan kaikkia niitä, jotka tavoittelivat vielä moninkertaistujia.

Os-1n-g0t oli saavuttamaton, ja sen ensimmäiset uhrit olivat jääneet jumiin arvoansoihin, joista ei ollut ulospääsyä. Ainoa selviytymisen mahdollisuus oli raakalaismaisen toimenpiteen edessä: infektion saaneen ruumiinosan amputointi. Mutta se oli vain lyhytaikainen pelastus, sillä virus oli jo vallannut ihmisten mielten pimeimmät sopukat: Os-1n-g0t oli tullut jäädäkseen.

Kaupungin kadut olivat autioita, ja eloonjääneiden harvatkin olivat vähitellen menettämässä toivonsa: kasvu, oli kuollut. Heidän oli selviydyttävä päivä kerrallaan, vältellen tartunnan saaneita ja etsien aliarvostettua kasvua yön laskeuduttua. Jokainen askel oli kuin matka kohti tuntematonta ja ahdistavaa pimeyttä.

Verneri oli kadonnut, jättäen jälkeensä vain tuhon ja epätoivon. Os-1n-g0t jatkoi leviämistään, ja maailma oli muuttunut painajaiseksi, josta ei ollut enää paluuta. Kaikki tiesivät, että pelastus oli kaukana ja kenties saavuttamaton. Tässä uudessa maailmassa oli vain selviytyjiä ja uhreja, ja kukaan ei voinut olla varma, milloin virus löytäisi juuri sinut.

55 tykkäystä

Muutama sydämenlyönti jäi välistä, kun vilkaisin L&T:n päivän kurssikehitystä Kauppalehdestä. Ilmeisesti en kuitenkaan ole rikas vaan jotain häikkää kurssitiedoissa…

41 tykkäystä

Höpöhöpö. Ihan normaalilta hesulin kusetusmarkkinoiden päiväheilunnaltahan tuo näyttäisi. Yleensä väri kylläkin punainen, mutta poikkeus vahvistakoon säännön.

23 tykkäystä

L&T sopinut koko Euroopan jätehuollosta. Todennäköisesti vielä Sopranos tyylinen sopimus, ettei ole kilpailutettavissa ihan hetkeen.

66 tykkäystä

“siivouspalvelu”, josta ei voi kieltäytyä

16 tykkäystä

Pala kakkua. All in Cibus Nordic Real Estate (STO:CIBUS), Hercules Capital (NYSE:HTGC) ja kolmanneksi vaikka British American Tobacco (LON:BATS). Ei voi mennä metsään. :grimacing:

Yllä oleva ei ole sijoitussuositus.

Allekirjoittanut omistaa Cibusta.

:smiley: Nämä on ihan mahtavia. Kehonkieli kertoo paljon. :smiley:

9 tykkäystä

20231031_195119

35 tykkäystä

Eikös tuosta loistavasta kässäristäsi ole ihan vastaavanlainen pelikin ja nykyään myös TV-adaptio, missä osinkosienirihmasto leviää ja harvat säästyneet osinkoa maksamattomat kasvuyritykset yrittävät selvitä?

THELASTOFUS_

51 tykkäystä

Hukkuu täällä varmasti höpinän keskelle, mutta en keksi oikein mihin tämän voisi muuallekkaan laittaa.

Charlie Munger Acquiredin vieraana.

E:Kappas @_TeemuHinkula linkkasikin tuon podcast ketjun, olipas mennyt ohi.

22 tykkäystä

Vuonna 1989, kesken Motörheadin keikan, joku yleisöstä heitti lavalle partaveitsen terän teipattuna kolikoiden väliin, joka osui Lemmy Kilmisteriin. Se katkaisi yhtyeen keulahahmon kädestä verisuonen, mutta huhujen mukaan keikka vedettiin silti loppuun jonka jälkeen vasta lähdettiin sairaalaan. Harmillisesti nirhauma ehti tulehtua ja meinasi viedä Lemmyltä käden, mutta onneksi infektio lopulta parani.

Kilmister 1, kusipää 0

20 tykkäystä

Kyllä.

Tämä on paras mainos ikinä, joka muuta väittää niin on väärässä.

RIP Lemmy :heart:

34 tykkäystä