Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Miettiikö kukaan muu FED-striimin katsoja, mikä huulirasva J. Powellilla on käytössä?

Onko blistex vai joku muu?

Sisältyykö hommaan joku piilosignaali? Esim “osta PG”?

:sweat_smile:

5 tykkäystä

Negatiiviset reaktiot on klikkimediassa vähintään yhtä tärkeää kuin kivuus tai huomionkaipuu. Jos tuhnussa on hyvä CTR ja median tehtävä on luoda tuottoa omistajalle tuhnuhan kelpaa heille. Ajankuva voi olla, ettei tämä ole varsinaisesti ihmiselle vieras käyttäytymismalli, teknologian kehitys vain tekee omien kokemusten jakamisesta ja muiden kokemusten arvostelusta helpompaa itsetuntojumppaa ja viihdettä.

Täältä löytyy monen foorumilaisen tarinat pitkään pitoon ostetuista kohteista 2021-2022. Kannattaa kunkin käydä tutustumassa, etenkin jos jälkensä ketjuun jättänyt…Mitä osaketta aiot holdata pitkään? - #147 käyttäjältä JanneBoi83

11 tykkäystä

Voi johtua työoloistakin, koska geeli ja uskottavuutta tuova puku eivät kuuluneet enää vuosiin luontaisetuihin -mitä videoihin luottaminen :laughing:

1 tykkäys

Olipa kyllä hyvää aikaa tuo. Tunnelmat ehkä voinu muuttua ajan saatossa :thinking:

16 tykkäystä

Hauska nosto. Lainaan itseäni ketjusta loppusyksyltä 2021…

Nämä sitten tuli kuitenkin myytyä joskus viime vuonna. Se onkin ainoa merkittävä onnistuminen lyhyen sijoitusurani aikana. Ostohinta jossain 85e tienoilla. Myin 220e, ostin vielä takaisin 185e ja myin uudelleen. Aina voi kuitenkin ruoskia itseään: Kurssi on tänään 270e, eli olisihan noi kannattanut pitää.

24 tykkäystä

Huomenta!

Itse meinaan välillä unohtaa tuloslivet, joten muistutellen näistä. :slight_smile: Eli tänään ennen yhdeksää olisi alkamassa Fortttumin ja Harvian tuloslivet. :slight_smile:

9 tykkäystä

Ei ole unohtunut. Täällä jo lauteilla ollaan hikoillen odottelemassa :hot_face: :star_struck:

15 tykkäystä

Onko Raulin työpöydällä Vernerin kuva? :grinning:

No olihan tehtaillakin patruunoiden kuvat seinällä ja koulussa presidenttien.

EDIT: Onko tämä piiloviestintää ja ennakoi sitä että Verneristä on tulossa Inderesin uusi toimitusjohtaja ja Mikael Rautasen kuvat työhuoneissa on jo vaihdettu Verneriin? :thinking:

51 tykkäystä

Eihän tuo ole Vernerin kuva vaan livekuvayhteys, jossa varmistetaan indereslaatu - jokainen analyytikko tekee analyysit “oikein”

11 tykkäystä

Vernerin kuva on tuolla parin Dostojevskin ja Saarion pörssiraamatun välissä ja jos haluaa saada Vernerille leveämmän hymyn niin sytyttää tuon Verneriin kohdistetun lampun ja antaa Vepun loistaa.

15 tykkäystä

Suuren osinkovallankumouksen jälkeen tapahtuu suuri puhdistus. On hyvä selkesti kertoa kenen leirissä seisoo.

23 tykkäystä

Ai mielestäsi tässä olikin menossa laaduntarkkailu. No ilmanko Raulilla on vähän tuskainen ilme kun aistii Vernerin silmät selässä. Ei muuten silmät räpsynyt kertaakaan eli laadun tarkkailu on kovaa :+1:

12 tykkäystä

Ensin Verneri on rennossa takakenossa hymyilevä kaveri työhuoneen nurkassa. Sitten Kim-Jong -vaiheessa deco dictaturen mukaisesti isot taulut katsovat seiniltä lievässä etukenossa alas proletaaritikkoihin. :face_with_peeking_eye:

10 tykkäystä

Täytyy signaloida lojaaliutta Osinkokuninkaalle vaikka puheissa on jotain käänneyhtiöhöpötyksiä. All hail the Dividend King!

(En tiedä mistä livestä tämä edes oli.)

4 tykkäystä

Jaahas, lukko, vasemmisto on vissiin taas ohittanut oikeiston jossain gallupissa.

5 tykkäystä

Ei, vaan 1000 viestiä täyteen. Achievement Unlocked ja siitä saa palkinnoksi uuden ketjun - Politiikkanurkkaus (Osa 2, pojan koston paluu)

17 tykkäystä

apocalypse now horror GIF by Maudit

25 tykkäystä

Inderesin osakkeella isompi blokki kauppa klo 10:21:28 hinnalla 18€
5273 kpl ja heti perään 90 kpl. Näyttää Kyllösen laput liikkuneet.

2 tykkäystä

Politiikkaketju part II


Day by day, I struggle to maintain not only my strength but my sanity. It’s all a blur.I have no energy to write.I don’t know what’s right and what’s wrong anymore.

16 tykkäystä