Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Huomenna heti aamulla kopioin itselleni mallisalkun ja varaan lentoliput Balille.

1 tykkäys

Saisikohan puukolla pyöriteltyä ihan reisiluun luuytimeen asti, tarttisi saada kurssi 17 euroon, jotta voisin -50% tuottolukemista aktivoitua lisäostoja tekemään. Ainahan sitä saapi toivoa…

3 tykkäystä

Tästäpä tuleekin mieleeni eräs kaveri, joka imuroi kissaansa, joka oli operaatiosta vallan tyytyväinen. Siinä jos missä oli rento katti.

5 tykkäystä

Suoraan sanottuna haluaisin vain palata menneisiin hyviin aikoihin. Harmittaa kun en osannut arvostaa sitä mitä oli. Takaisin ei taida olla paluuta. Muutokset stressaa aina jonkin verran, mutta olen aika hyvä sopeutumaan.

Työltä toivoisin tiettyä monipuolisuutta, joita aiemmissa töissä on ollut. Ja vaihtelevuutta, ettei jokainen päivä ole täysin samanlainen. Kaipaan myös yhteisöllisyyttä ja sosiaalista kanssakäymistä. Ja tosiaan myös vähintään ajoittaista fyysistä tekemistä.

Mutta ehkä nyt ei ole muutoksen aika, kun nykyinen työ ei kuitenkaan mitään suurta ahdistusta aiheuta. Lähinnä tuo tylsyys ja pelkkä koneella istuminen nakertaa. Päivät kuluu hitaasti. Mutta kuten olen maininnut, ei ole syytä valittaa. Stressivapaa työ ja mukava työyhteisö. Pientä stressiä ja toimintaa kyllä kaipaa.

Luulen, että paras ratkaisu on kysellä jossain kohtaa mahdollisuutta palata edelliselle työnantajalle, ja jos/kun ei onnistu, niin jatkaa nykyisessä ja alkaa vaikka ensi vuonna katselemaan sopivampaa työtä. Elämässä on muutakin ja tärkeintä on, että on jokin työ. Harmittaa vain kun on tullut itse nämä työkuviot hölmöiltyä. Toki ei täysin omaa syytä tuo lähtö edellisestä. Ihmisillä on kuitenkin isompiakin huolia.

7 tykkäystä

Jäätävä negari Nesteeltä. Noh, look at the bright side.

  1. En ostanut tänään lisää.
  2. Osinko% paranee.
  3. kuvasta lohtua Veljille

Let’s dance in style, let’s hodl for a while
Heaven can wait, we’re only watching the kurssi
Hoping for the raketointi but expecting the worst
Are you gonna buy the dip or not?

Melkonen Veliosake tämä paskalaitos

30 tykkäystä

Se on kyllä hyvä, että myin Optomedin ennen FDA-lupaa ja myin Konecranesit ennen kuin osakkeen hinta nousi liian korkealle. Harviatkin tuli onneksi ajoissa myytyä sekä myös Cloudflaret.

Onneksi olen tässä vaihtanut tällaisia Boreoon, KH Grouppiin, Nesteeseen ja Siiliin. Laatuosakkeita, koska maksoin niistä paljon.

Jos oikein positiivisesti ajattelee, niin salkkuni lasku on maltillistunut, ei ehkä suhteessa indeksiin, mutta noin muuten. Okei, huomenna Neste ei välttämättä raketoi, mutta ehkä loppuviikosta lasku salkussani maltillistuu uudelleen. :slight_smile:

63 tykkäystä

Aika hurjaa että mallisalkku uskalsi ottaa jo näin nopeaa lisää näkemystä Nesteen osakkeesta varsinkin kun mitkään merkit eivät viitanneet siihen että marginaalit olisivat toipumassa eikä osake ole missään vaiheessa ollut edes erityisen halpa. Huomenna se vasta kallis osake sitten on ellei tule tauluun oikein kunnon - merkkiä. Näillä näytöillä lasken oman tavoitehinnan 14e.

14 tykkäystä

Pitää aina yrittää ajatella positiivisen kautta, niin mikä hyvää näissä pikku tulosvaroituksissa (tässä tapauksessa Neste), niin ne mukavasti elävöittää foorumin keskustelua, ja riittää leppoisaa jutustelua hyvällä porukalla taas useaksi päiväksi. Vielä kun saisi kaikki perjantai illalle, niin pidot eikun paranee.

53 tykkäystä

Hesuli on joskus yllätyksiä täynnä. Huominen voi olla jopa +5% avauksesta.

1 tykkäys

Tuli jo laitettua numero 1 -alkuinen ostotoimari Nesteeseen - koko pelimerkillä (3+ k€). :smile:

10 tykkäystä

Ei taida Suomella mennä yhtään paremmin noissakaan viisuissa :wink:

1 tykkäys

Vartti tuli kuunneltua samalla, kun vein päiväkoti-ikäistä lasta harrastukseen. Ekan 3min aikana tuli 6 x “Hesuli”, jonka takia lapsi tietenkin lopulta kysyi, että Isi mikä se Hesuli on.

Pitääkö vastaus sisällään negatiivisen vai positiivisen pohjavireen? Tuus ny @Verneri_Pulkkinen itte selittään!

24 tykkäystä

Tuliko ykkösen jälkeen pilkku?

merkkejä, merkkejä…

2 tykkäystä

Jos ihminen kykenee tunnistamaan oman ajattelunsa vinoumia ja suoranaisia virhepäätelmiä sekä loogisia ristiriitoja, osoittaa hän kyllä pitkälle kehittynyttä ajattelua. Etenkin jos vielä tunnistaa oman ajattelun taustalla vaikuttavat biakset eli tavallaan ne linssit, joiden läpi asioita tulkitsee. Toisaalta - toisaalta -ajattelu on hyvä lähtökohta.

Hiljattain julkaistiin HS:ssä tiedeartikkeli, jonka mukaan mitä älykkäämpi ihminen on sitä neutraalimmin hän reagoi erilaisiin tapahtumiin elämässä. Joku tulkitsee sen virheellisesti tunnekylmyydeksi, vaikka oikeasti se on sitä, ettei ole tunteen vietävissä. Älykkyyden sijaan pitäisi kuitenkin puhua viisaudesta. (Biasoituneena nostin juuri tämän omaan ajatusmaailmaani sopivan ja sitä vahvistavan tutkimuksen esiin.)

Olen samaa mieltä kuin @Pohjolan_Eka , että älykkäät ihmiset ilman viisautta kuuluvat niihin vaarallisimpiin ihmiskunnan kannalta. Heidän toimintansa polttoaineena voi toimia esimerkiksi kateus, viha, katkeruus, ilkeys ja pahansuopuus, joihin taas viisas ihminen ei sorru, vaan pääsee irti tunteesta.

Tässä tämä on hyvin kiteytetty, mitä todellinen älykkyys ei oikeastaan vielä ole:

22 tykkäystä

Kyllä mä miellän Hesulin sellaisena positiivisena, lämminhenkisenä hellittelynimenä. :relieved:

22 tykkäystä

Lontoon pörssistä voi kattella vaihtoja, ehkä myös ostopaikkoja 27.5. jälkeen jos oikeus on suosiollinen.

Tämä selviää myös googlella

Ei sijoitussuositus.

2 tykkäystä

Edes Hesuli ei ole niin yllätyksiä täynnä… :unamused:
Koska itsekin hiljattain menin haukkaamaan tätä mutakakkua, teemme nyt niin, että otan vanhan Nokian kännykän mukaan, kaivan itseni kuoppaan ja soitatte sitten kun Nesteen osake on 25 € niin tulen ulos.

giphy

9 tykkäystä

Tulipa itsekin aloitettua eilen nesteen osto-ohjelma. Se taitaakin vaihtua myyntiohjelmaksi tämän päivän aikana. Toki mukava että riskiä noista uusiutuvien katemarginaaleista ei tarvinnut mietiskellä pitkään.

Kun omistaa vanhan auton ja ostelee tieto evryä ja nestettä niin ei tarvitse stressitöntä kesäpäivää viettää. Oiskohan elämän laadun kannalta parasta myydä noi rivit ja vaihtaa auto? :smiling_face_with_tear:

15 tykkäystä

“Aidommat” - Toisella ukolla on kuusi sormea ja ekstra peukalo valuu käsivartta pitkin.

7 tykkäystä

Olisiko Hesuli samanlainen tosikkotesti kuin lämminhenkinen hellittelynimi Turkkunen?

Tai olisiko Hesuli ns. sanatasku viime vuosien ajankuvasta? Mitä teki Helsingin pörssi? Suli.

6 tykkäystä