Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Eikö?

Miehellä sininen lippalakki lakissa keltainen sydän, mies makaa  arkussa. Arkussa on myös turskia, miehellä on kunniamerkkejä

28 tykkäystä

Suomi 2-3 Itävalta. Ei helv* edes salkun viheriys lämmitä. :rofl:

20 tykkäystä

Lämmittäisikö tämä:

“– Me ollaan samassa tilanteessa kuin Norja 70-luvulla, kun he löysivät öljyä. Kun vedyn mahdollisuudet hyödynnetään täysin, niin meillä ei ole enää mitään huolta valtionvelasta tai vanhustenhuollosta tai mistään muustakaan.”

Lähde Yle:

10 tykkäystä

Mutta kaivoslainsäädännön perinteitä kunnioittaen eiköhän tämäkin saada ryssittyä tyyliin voitot muille, haitat meille.

8 tykkäystä

Just kuuntelin viimeisimmän rahapodin ja kyllä vain, meidän pitäisi vaatia yrityksiä jalostamaan raaka-aineet ennenkuin ne maasta ulos päästetään. :muscle::mechanical_arm:

9 tykkäystä

Millä amerikantempulla saadaan kurssigraafikin sitten korjattua?

13 tykkäystä

Nykyään pörssiyhtiöt kutsuvat AI:ksi varmaan sähköpostin automaattivastauksiakin.

Mut aika paljon AI-patentteja tehtaillaan. :slight_smile:

https://twitter.com/TheGlobal_Index/status/1791106199263297574

image

8 tykkäystä

Ahkerilla ja tarpeeksi suurilla ostotoimeksiannoilla.

18 tykkäystä

Kamuxin osari iskee huomenna kuin lämmin välimeren tuuli ja kurssi saa komeaa nostetta. Joskus se oli tämäkin osake monen mielestä pörssin varmin osake. :joy: itse uskon kyllä että paremmat ajat ovat vasta alussa ja huomenna saadaan kelpo tulos pitkästä aikaa.

4 tykkäystä

”Suomi 2-3 Itävalta. Ei helv* edes salkun viheriys lämmitä”

Toisaalta höntsäkisat kyseessä, eli ihan sama.

2 tykkäystä

Suomen taantuman päättyminen peruttu. Nokian vaikutustahan ei lasketa - ei ihan periaatteesta. “Mutta jos ei olisi…” Tulivat Nokialta taas pilaamaan melkein kaikkien tykkäämän itsesäälissä ruikuttamisen.

Mitä ihmeen siivous/sananvapauden rajoitus -operaatiota siellä nyt touhutaan? Ketä ylipäänsä kiinnostaa 61 vanhaa viestiä, kun elämä tapahtuu nyt.

1 tykkäys

Ööh, tuota… Cityconin osake on edelleen yli 20 % alle vuoden alun tason. Pohjilta on noustu joku reilu 10 %, joten onnea niille jotka sen äärimmäisen pohjan löysivät. YIT:n ongelmat eivät ole kadonneet yhtään mihinkään, ja nimenomaan asuntorakentamisessa odottavan aika senkun pitkittyy. Stockmannin (Lindexin) kurssi on edelleen reilu 3 euroa, kun lappua pidettiin Inderesin analyyseissäkin sikahalpana jossain kympin tienoilla. Telian osake romahti, ja on lähes puolittunut siitä muutaman vuoden takaisesta perinteisestä 4 euron tasosta. Aikaisemmasta kurssihistoriasta ei kannata edes puhua. Aika erikoisia esimerkkejä, sillä noiden kaikkien firmojen kohdalla negailuun on ollut - ja monen kohdalla on edelleen - aihetta.

Itse olen muuten omistanut kaikkia luetteloimiasi kotimaisia osakkeita, ja nyt en yhtään mitään niistä. Tämän hetken tilanteeseen nähden ei ole mennyt suuremmin pieleen muut kuin Fortum, joita olen omistanut tänäkin vuonna ja myin nyt arvioituna halvalla pois. Ja Telia taitaa olla lapuista ainoa, josta lienen kokonaisuudessaan tappiolla. Toki siinäkin viimeiset myynnit selvästi nykykurssia korkeammalla tasolla.

Toisaalta, jos nyt halutaan listata yhtiöistä, jotka negailusta huolimatta ovat nousseet kurssipohjilta enemmän tai vähemmän, niin yhtälailla voitaisiin alkaa miettimään joidenkin liki loputonta uskoa Lehtoon, Martelaan jne. Ja siihen, että rakenteelliset ongelmat on tulkittu väliaikaisiksi ongelmiksi.

3 tykkäystä

Kyllä UMTS kauppojen taustaporukka, J Käteinen aka mr Sähköverkko ja Unipersekoilijat tulee vielä ja myy nämä vetyyn liittyvät mahdollisuudet “hyvään” hintaan saksaan. Siitä voidaan olla varmoja.

3 tykkäystä

Oliskohan kuukauden sisään sieltä poistettu vain muutama parin lauseen viesti. :slight_smile: Lisäksi jotkut omia viestejään.

1 tykkäys

Miksi yllä olevassa kuvalainauksessa lukee mustalla pohjalla, että “61 deleted messages in this conversation” ?

1 tykkäys

Moderaattorit on kuukauden sisään poistanut muutamia viestejä.

Jotkut ovat poistelleet omiaan. Tuossa voi olla se, että joku on halunnut poistaa profiilinsa tai joku on halunnut poistaa poistella muuten viestejään. Ei ole kovin harvinaista, että joku poistaisi itseltään kymmeniä tai satoja viestejä.

7 tykkäystä

Tämä oli lempipelini noin 30 vuotta sitten. GTA:t eivät ole mitään tähän verrattuna.

Yksi kommentoija sanoi sen, mitä silloin pohdin:

I remember playing this game as a kid. It absolutely blew my mind. The fact that you could walk around in a 3D world in any direction and “do whatever you want” was absolutely crazy at the time!

2 tykkäystä

Mulla oli tämä:

image

Ja ensimmäiset pelit oli tällaisella sekä vanhoja käsi donkey kongeja yms…

Tämän jälkeen muistaakseni oli meillä vic-20 ja siitä siiten commadore 64 enenkuin saimme 12000mk maksavan turbo 66mhz olisiko ollut 286. Oli grafiikat komiaa katsottavaa kun test driveä vedettiin:)

23 tykkäystä

Sieltähän se löytyy. Raha pestään puhtaasti pois lompakosta yksinkertaisella ranneliikkeellä, saman pitäjän eteläpuolella. Ainakin kuvan perusteella.

2 tykkäystä