Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Minäkin tein oman varjobudjettini hallitukselle ennen vaaleja, ja budjetin kivijalka oli se, että tupakkavero (ja alkoholivero, anteeksi suomalaiset, en juo), ylös 100% :sunglasses: :tada: :grin:. Ja kaupanpäälle julkisella paikalla tupakoinnista sakkoa 100e niin loppuisi sekin toivottavasti.

8 tykkäystä

Onneksi omakotitalot on keksitty. Saa ryyppää, röökaa ja rällästää oman maun mukaan…

11 tykkäystä

Anyone? :face_holding_back_tears:


9 tykkäystä

Sitten kun aski maksaa satasen lähetään Loungesta kattoterassille polttamaan tupakkaa kun on vain herrojen huvia.

8 tykkäystä

image

13 tykkäystä

Nyt on todistettu, että @Sijoittaja-alokas on Raumalta. Profiilikuvan väritkin on samanlaisia Rauman Lukon kanssa.

26 tykkäystä

Filtterit pitäisi kieltää. Ei se savuun vaikuta, mutta ainakin roskat maatuisivat edes joskus.

4 tykkäystä

Korkeimmillaan 6000 euroa yössä. Siihen hintaan sisältyy myös muovikasveja, Uusi Testamentti ja Samppa Lajusen palkintokaappi. Ei siinä onhan tuo hotelli myös näyttävä, mutta jotkut yksityiskohdat pistävät kyllä omaan silmään, kun kerran puhutaan ”ultraluksuksesta”. Hienoa silti, että Suomessa yritetään tällaistakin vaikka kaikki yksityiskohdat eivät aivan ultraluksukseen mielestäni ylläkään.

4 tykkäystä

Raumalta saa pitsiä ja jallua,
Porista sitten jotain ihan muuta.

8 tykkäystä

Nyt kun aletaan keksimään veroja niin sille riippuvuutta aiheuttavalle kahvin paholaiselle 100 prosentin kehitysmaavero!

Kunhan tulisi edes hyvä IPA-vuosi…

10 tykkäystä

Olen kuullut asiaa lähemmällä olevilta, että tuo on hieno hotelli kunhan ei kiinnitä huomiota yksityiskohtiin rakennuksessa. :joy:

Tämä pätee kyllä moneen asiaan…

4 tykkäystä

Itse toisinaan kyllä toivon, etten olisi koskaan törmännyt koko yhtiöön. :grin:

9 tykkäystä

Äärimmäistä ylellisyyttä. Niin itsevarmasti kiinteistösijoittajaksi ryhtynyt entinen huippu-urheilija Samppa Lajunen luonnehti uutta loistohotelliaan ennen sen avajaisia.

Heti ku on vähän massia niin suomalaisen pitää väkisin mennä perustamaan hotelli, ravintola tai vaikka luksushuvila Lappiin. Ei yhtään tajuta, että eletään korkean verotuksen maassa jossa ei ole rikkaita eikä haluta maksaa ylihintaisista palveluista :man_facepalming:

Nää on todella vaikeita ja kilpailtuja aloja lähteä pystymetsästä rakentamaan yritystoimintaa. Jos joskus vaurastutte niin jättäkää vieraanvaraisuus- ja ruokasektorin vaativa yritystoiminta ammattilaisille ja laittakaa ne rahat vaikka indeksirahastoon :pray:

60 tykkäystä

Sijottaminen on hieno harrastus kunhan ei kiinnitä huomiota menetettyyn rahaan.

Tecnotree on hyvä yhtiö kunhan ei kiinnitä huomiota ”pieniin” yksityiskohtiin.

Nokia on hyvä yhtiö kunhan… eiku kyl se raja jossain sentää menee.

19 tykkäystä

Aika palata tämän ketjun varsinaiseen aiheeseen.

On se nyt ihme ja kumma, ettei tätä ole vielä linkattu tänne:

8 tykkäystä

No nyt ollaan asian ytimessä! Foorumilla on paljon säästäväisiä ja hyviä hankintoja tekeviä ihmisiä, niin “kaikki” ovat varmaan havainneet, että ainakin eräässä kaupparyhmässä Juhla Mokka- paketti on nyt kolmen euron hintainen (tai 2,99, jos tarkkoja ollaan). Tuskin olen ainoa, joka aikoo hankkia vähintään 30 pakettia varastoon. (Toki tämä vaatii 15 eri käyntikertaa.)

Eihän siitä ole vuottakaan, kun kahvitarjouksissa oli 4-4,5 euron tarjoushintoja suunnileen Juhla Mokan -brändiluokasta.

EDIT: Yksi vuoden mieleenpainuvimpia Inderes-videoita oli muuten Mariannen ja Antin @Marianne_Palmu ja @Antti_Jarvenpaa säästövinkki.jakso Talouden jäljillä -sarjassa. Kahvikin oli siinä mainittu ja muistaakseni ainakin Antti tunnustautui melkoiseksi kahvihamsteriksi. Kiitokset vielä!

15 tykkäystä

Kelpaisi.

Siis 80%:n tuotto pääomalle.

Joo, tiedän. Valitettavasti tuo ei tarkoita sitä :slightly_frowning_face:

2 tykkäystä

Olen ostanut erinäisiä kahvilaatuja laskeviin kursseihin ja varasto alkaa olla sen verran täynnä, ettei enempää nyt pysty. Viimeisimpänä tarttui 3 Pauligin Mainiota hintaan 9,25€. Toivottavasti härkämarkkina ei ole jo alkamassa.

6 tykkäystä

Pasilan Triplan Prismasta löytyy tälläkin hetkellä 2,99€ ja on tullut useampi reissu haettua kahvia varastoon, vaikka normaalisti juon vain papukahvia.

@Sijoittaja-alokas pidä kiirettä ennen kuin halvat kahvipaketit loppuvat kesken! :grin:

11 tykkäystä