Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Vuodenpäästä voi todeta kumpi oli parempi. Ostaa nouseviin vai laskeviin kursseihin.

17 tykkäystä

Ei sillä ole väliä, jos myynnit osuu noin hyvin :+1:

12 tykkäystä

Eli voidaanko päätellä, että veliosake on entinen hypeosake, joka kurssin täydellisen syväsukelluksen seurauksena on jäänyt forumveljien salkkuun ns. pitkään pitoon? “Eihän sitä nyt enää kannata myydä, kun pääoma on jo tuhottu.”

4 tykkäystä

Ollaan oltu aika samoilla linjoilla. Myitkö sinäkin Fortumisi 3.1.2022 :stuck_out_tongue_winking_eye:?
Laskeviin kursseihin ostaminen on kyllä jotain uutta elämässä…

(Vihreäpunainen pallero on “siirto” AOT:ltä OST:lle.)

4 tykkäystä

Töistä päästy aikaisin kotia ja talo tyhjä. Kellään ei ole kakka housussa, ketään ei hakata lelulla päähän ym mukavaa. Melkoista luksusta olla pitkästä aikaa keskellä päivää tunti tekemättä mitään.

54 tykkäystä

Enska eikö tämä ole avannut asiaa. :frowning:

Sattunut samanmoiset ajatukset :smile:
Omat tuli myytyä 10.1.2022

1 tykkäys

Sinun @Sijoittaja-alokas ja @Subotai n vastaukset meni minulta ohi, mutta kyllä noista nyt käsityksen sain mitä se suunnilleen tarkoittaa.

1 tykkäys

@KalleH on kaltaiseni velitieteiden maisteri eli VTM. :slight_smile:

Hän pystyy lisää avaamaan asiaa tarvittaessa.

2 tykkäystä

Mielestäni tilanne Sallan raja-asemalla on hivenen epäilyttävä.

25 tykkäystä

Kannattaa tsekata oletko kopioinut tuon suoraan jostain. Tämä foorumi ainakin formatoi nuo lainausmerkit siten etteivät ne toimi "Neste" vrt “Neste”.

Minulla ainakin toimi tämä =GOOGLEFINANCE("neste";"changepct")

Nordealla ollut viimeaikoina niitä häiriöitä. Tämäkin ennallaan :ok_hand:

Nordea on nyt oa-pankki

5 tykkäystä

Tiedoksi, että olivat eilen keksineet uuden puhelinhuijauksen. Puhelu tuli suomalaisesta 045-alkuisesta numerosta ja taustalla oli avokonttori. Intian englantia vääntänä kaveri jutteli, että voisi auttaa saamaan rahat takas aiemmasta kryptohuijauksesta. Siinä vaiheessa ei Juurikkikaan pystynyt pitämään pokkaa, vaan nauroi päin naamaa ja katkaisi puhelun. Juurikki kun ei kryptoihin tai muihin pyramidihuijauksiin koske pitkällä tikullakaan.

Varokaa kryptoilijat ja muut blockchainaajat. Jos tulitte joskus huijatuksi kryptojen kanssa, voitte nyt kruunata tyhmyytenne tulemalla huijatuksi myös jälkikäteen. Puhelu siis tulee suomalaiselta näyttävästä numerosta 045 92 45 xxxx.

11 tykkäystä

Nyt on tämäkin tutkittu.

Chuck Norriksen naaman nähtyäni oli pakko lukea artikkeli.
Omassa salkussani MANTA näyttelee ainoaa pankkisektorin lappua. Pakko kyllä todeta, että jos Norris vetäisi jotain pankkia, olisi siihen pakko sijoittaa.

"VÄITÖSTIEDOTTEESSA avataan tutkimusasetelmaa kysymällä, jos miehekkäistä piirteistään tunnettu Chuck Norris johtaisi pankkia, olisiko pankki hyvin riskihakuinen? "

Tätä en tiedä, mutta pankilla ei olisi ainakaan mitään mahdollisuutta kaatua. Kuka tai mikä pystyisi kaatamaan Chuck Norriksen johtaman pankin, ei sitten yhtään mikään :rofl:

7 tykkäystä

Inderesin geelitukkien suosituksia kannattaa tarkastella todella kriittisesti. Pojat ovat monta vuotta itsepintaisesti kehottaneet lisäämään ja ostamaan osakkeita, joiden arvo on lasketellut murto-osaan annetuista tavoitehinnoista.
Itse pohdin mieluummin Kempowerin huippukorkeaa markkina-arvoa suhteessa yhtiön tekemään voittoon. Osakkeen hintaan on näköjään ladattu hyvin korkeat kasvuodotukset, joten kyseessä on ison riskin osake, mikä piensijoittajan on syytä tiedostaa.

7 tykkäystä

Tervetuloa yhteisöön! :grin: Tymäkät aloitussanat heti alkuunsa.

the-fonz

79 tykkäystä

Nordean talousjohtajasta huokuu sellainen charmantti aristokratia, että tämän miehen kanssa yhtiösi ei lähde heroistisille yrityskaupoille tai sotkeudu AI-buumiin, vaan voit nautiskella konjakkilasisi takkatulen ääressä tietäen että 8% osinkotuottosi on turvassa.

72 tykkäystä

Eikä geeliäkään kulu liiaksi (viittaus edelliseen viestiin geelitukista)

37 tykkäystä

Kannattaa tehdä KTK:lle ilmoitus, koska uskoivat estäneensä operaattoreiden kanssa noiden suominumeroiden käytön ulkomailta tuleviin huijaussoittoihin. Ilmoita meille tietoturvaloukkauksesta | Kyberturvallisuuskeskus

Ois ikävää jos taas on keksitty keino ohittaa estot.

1 tykkäys

Eipä ole yllätys kun kiinteistösektori on rommaillut jo jonkun aikaa.

Tuleeko yllätyksenä ”asiantuntijoille” on mielenkiintoista nähdä.

1 tykkäys