Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Kyllä normaalisti ehdottomasti ehtii, ja usein myös samankin vuorokauden aikana, jos aamupäivästä nostaa. Huomenna kun on pyhäpäivä, niin en usko että vastaanottava pankki niitä kuitenkaan prosessoi.

4 tykkäystä

Kiitos, joo niin vähän pelkäsinkin. Mielenkiintoinen sijoitusmahdollisuus tuli vastaan, mutta kun umpeutuu to-pe -yönä 00.00 niin ei nyt ehdi siirrellä pelimerkkejä siihen. Taas huomattiin, että uskonnosta ei ole muuta kuin harmia.

1 tykkäys

Tämä on jo lehdissäkin muttei mun feedissä, mitänyttaas?

kuva

kuva

Jälkikäteen ajateltuna olisihan tämäkin pitänyt kaikkien ymmärtää, että kun foorumilla alkaa tulla rakettimeemejä, niin huiput ovat lähellä :smiley:

40 tykkäystä

Todiste siitä, että mua kannattaa seurata esim. jos haluaa ajoittaa ostoja tai myyntejä. :cowboy_hat_face:

Pauli varmaan arvostaa nykyään tätä meemiäni. Toisaalta, jos tosta tuhansien eurojen osake, niin… olen aika profeetta jälleen. :sunglasses:

EDIT:

Lisään kostoksi tän:

image

19 tykkäystä

Sinä sijoittamisesta kiinnostunut ihmisotus nyt kuulolla!

Rasittaako salkun aliperformanssi? Kyllästyttääkö turhanpäiväiset kahvipöytäkeskustelut, joissa puhutaan vain euroviisuista, MM-kisoista tai politiikasta? Etsitkö elämääsi tarkoitusta?

Ei hätää! Nyt näihin kaikkiin ongelmiin on ratkaisu: Inderes-miitti. Kyllä, Inderes-miitti!

Pelkällä aterian ja tuopin hinnalla voit osallistua samanmielisten ihmisten tapaamiseen, joka tutkitusti:

  • tarjoaa paikan älykkäälle sijoitusaiheiselle keskustelulle
  • tarjoaa mahdollisuuden hehkuttaa hyvää menestystä ja itkeä huonoa
  • antaa vinkkejä pölyisen DCF-mallisi huoltoon
  • vähentää yksinäisyyttä
  • estää ennenaikaista hiusten lähtöä

Nyt miitin päivämäärä on selvillä, eli 24. heinäkuuta. Tapahtumapaikkana on Helsinki. Pistähän päivämäärä kalenteriin. Tarkemmat ilmoittautumiset otetaan vastaan sitten lähempänä H-hetkeä.

Konseptiin voit tarkemmin tutustua miitin omasta ketjusta, josta löytyy myös ihmisten mielipiteitä viime vuoden tapahtumasta.

Kiitos ja näkemiin!

45 tykkäystä

Muuten hieno kutsu, mutta vähemmän mielipahaa aiheuttaa känninen politiikkakeskustelu, kun Foorumilaisten turskavertailu Hesulista puhuttaessa :face_holding_back_tears:.

Upeaa työtä, jälleen kerran, Heiskanen :heavy_heart_exclamation:.

11 tykkäystä

Inderes miitti on vissiin saanu tästä vaikutteen ?

37 tykkäystä

Ajattelin ensin laittaa asuntosijoittaminen ketjuun kyselyn kohteesta, mutta järkeilin saavani enemmän vastauksia täältä. Olen tässä pohtinut itselleni sijoituskämppää ja sopiva kohdekin on mielestäni löytynyt. Nyt tiedustelen parviälyltä ennen tarjouksen jättämistä, onko jotain tiettyjä asioita mitä pitäisi ottaa huomioon.

36 tykkäystä

Lienee kannattaa kysyä että onko saunaa, ja jos on niin onko Harvian kiuas. :thinking:

40 tykkäystä

Hoitovastike saattaa yllättää näissä kohteissa, samoin sähkölaskun suuruus :thinking:

7 tykkäystä

Hoitovastike kyllä arveluttaa, oli niin sekavasti ilmoitettu. Kun saan selvitettyä sen, koitan tinkiä tuon viimeisen 500€ pois hinnasta, jäisi edes vähän ruokarahaa. Booking comiin ajattelin laittaa - reppureissaajille hyvä kohde.

17 tykkäystä

Juu, se on hyvä saada höylättyä tuosta asunnon hinnasta pieni siivu pois. Nuo on kuitenkin merkittäviä summia, 500€:lla saa aika monet kaurapuurot keitettyä. Mietin omalla kohdalla perheasumisen toimivuutta tuossa kokonaisuudessa.

Lähdetään liikkeelle hoitovastikkeen kohtuullisuudesta. Hoitovastike suhteessa asunnon hintaan on aika siedettävä. Esim. nykyisessä asunnossa tuo on moninkertainen prosentteina laskettuna. Siis laskukaava seuraava:
kuukausittainen hoitovastike/asunnon hinta = 0,016%

Tilaratkaisuista tuo lasitettu autotalli pääautolle heti olkkarin vieressä vaan mietityttää. Tuo on Bugatti-brändin rakennus. Tuleeko painetta vaihtaa autoa vastaamaan rakennuksen brändiä, vaikka haluaisi pitäytyä Fordin perheautossa ihan käytännöllisyyteen liittyvistä syistä. Esim. monta turvaistuinta/turvavyöistuinta mahtuu Bugattin takapenkille?

Entä onko lähistöllä isoa markettia viikoittaisten ruokaostosten tekemiseen?

Tosiaan sauna näyttää olevan yhteinen muiden rakennuksen asukkaiden kanssa. Kuinka paljon rakennuksessa on asukkaita, eli saako varattua järkevän viikoittaisen saunavuoron?

Paljon vielä kysymyksiä.

9 tykkäystä

Selvitä sijaitseeko kohde omalla vai vuokratontilla. Tulevaisuudessa vaikuttaa tuleviin vastikekustannuksiin varsinkin jos kohde sijaitsee vuokratontilla ,viimeistään tontin vuokrasopimuksen uusinnan jälkeen.

4 tykkäystä

24.7. pitää olla suolla keräämässä lakkoja eikä juopottelemassa juppien kanssa

22 tykkäystä

Lakat ovat sen verran hyviä, että selitys hyväksytään.

Muita kelvollisia syitä missata miitti:

  • hautajaiset
  • häät (jos omat)
16 tykkäystä

Mielestäni myös omat hautajaiset pitäisi hyväksyä.

59 tykkäystä

Jos huonoja harrastuksia listataan, lakkojen kerääminen on kyllä yhtä huono harrastus kuin juopottelu. Varsinkin poliittisten lakkojen. Onneksi hallitus on ne kieltämässä, niin vähenee se lakkojen kerääminen myös Hakaniemessä.

Ps. Lakka = mönjä, jota laitetaan talon seinään tahi Jaguaarin pintaan, ettäjotta se kiiltää komeaammin rantabulevaardilla. Eritoten naisväki suhauttelee lakkaa myös tukkaan. Kallion kulmilla lakkaa eli gammaa saatetaan vetää myös muualle kuin maalipinnalle.

Ps. 2: Päivän kuuma sijoitusvinkki: Pohjois-Suomessa on avautumassa nopsajalkaiselle sijoittajalle nousumarkkinat! Koska maan viranomaiset ovat kaikessa viisaudessaan tulleet siihen tulokseen, että thaimaalaisia ei saa enää päästää Suomen metsiin markkinoita vääristämään, marjojen hinnat tulevat nousemaan, ja HILLANpoiminnassa voi ansaita hyvät rahat.

Suomessahan kävi aiemmin paljon eritoten thaimaalaisia poimijoita, koska heidän työtehonsa oli paljon parempi kuin vetelien thaikaupunkilaisten.

20 tykkäystä

Ah, Norjalaiset osaavat arvostaa suomalaista kauneutta.

VG:n sivulla:

To the torille!

10 tykkäystä

Mulla on toi Thaimaassa ja tuli ihan pyytämättä ja yllätyksenä. En tajunnut etukäteen kysyä

1 tykkäys