Inderesin kahvihuone (Osa 8)

pitäisi saada kuin muitakin adr…Vai oliko se de-listattu usasta?

niin kun muistelen että ei saanut olla rinnakkaislistattu mut onko noi ADR:t erillisiä tuosta? Salkku kaipaa finanssin rinnalle vähän riskiä, vaikka jenkkien mielestä Suomen pankit on täynnä riskiä

Ainakin Nordnetin BF sivulla on Alibaba. Black Friday Freetrade 24.11.2023 | Nordnet

Itselleni tuli pelkästään valuutanvaihtokulut, kun valitsin salkun mihin sen haluan.

1 tykkäys

Tänään on ökyä.

49 tykkäystä

Hihi, tuli vähän manipuloitua US kursseja, ostin satkulla ja omistusten arvo nousi useammalla. Harmi vaan kun kukaan muu ei osta samaan hintaan :smiling_face_with_tear:

5 tykkäystä

On siinä vähän taas vaivaa nähty kun tuo kirjoitettu. :flushed:Taattua @Homeros laatua :grin::smile::+1:

respect-hats-off

38 tykkäystä


Onko kukaan muu tehny MUSTAA LISTAA Helsingin pörssistä :smiley: ?
Ite pidän sääntönä että mustalla listalla olevia kohteita ei seurata eikä tulla ikinä sijottamaa senttiäkää niihin yrityksiin. Uskon että noista yrityksistä vähintään 3 menee konkurssii seuraavan 10 vuoden aikana.

26 tykkäystä

Toki. Minulla on Hesulissa lista kolmesta yhtiöstä, joihin ei koskaan latin latia eikä edes vilkaisua kursseihin. Ensimmäinen on Nokia, toinen on nOKIA ja kolmas on nokia.

22 tykkäystä

Hmph

Olen odottanut kieli pitkällä sitä Mandatumin lehdykäistä kotiini mikä vissiin on painettu varmaan jokaiselle muulle siihen sijoittaneelle, mutta minä olen jäänyt paitsi.

…Siis jos se tulee sijoittajalle, eikä esim. siellä rahojaan pitelevälle?

No, odotus jatkukoot.

Ei sillä, että sillä varmaan kertalukemista enempää viihdettä irtoaa, mutta olisihan se ollut kiva :upside_down_face:

8 tykkäystä

Australia voitti, mutta voidaan olla ylpeitä edustajistamme. :slight_smile:

Tällä hetkellä tosi tyhjä fiilis. Meidän pojat taisteli upeasti, molemmat pelit olivat tiukempia kuin numerot näyttää. Vastustaja ei antanut Emilille yhtään helppoa pistettä, ja oli Emililtä ohuella valmistautumisella upea suoritus", kapteeni Jarkko Nieminen analysoi Ylen lähetyksessä.

13 tykkäystä

Sanokaa mitä sanotte mutta myö täällä vääpelin kanssa aateltiin ottaa pientä iltapalaa. Alfonsille terveisiä kanssa

48 tykkäystä

Omasta postilaatikosta löysin kirjeen Mandatumilta eilen, Böack Fridayna.
Luultavasti sisältää painotuotteita,
Ns. sunnuntai lukemistoa.

Olin myös heittänyt toivoni saada tämä “kohukirje”, mutta odotus palkittiin.

6 tykkäystä

Sanottakkoon heti tässä alkuun etten yhtään tykkää saivartelusta kun teen ite kirjoitusvirheitä tämän tästä. Mutta sisälläni asuva pieni piru ei vaan antanut rauhaa tällä kertaa, anteeksi :unamused: juu ehkä tässä joutaisi nukkumaan

8 tykkäystä

Yövuoro taas takana ja tajusin että seuraava bussi kahden tunnin päästä kotia kohti.

Noh, otin sitten jalat alle, ja lähdin hölköttelemään.

-10astetta, 24h nukkumatta, 8h töitä takana, viimeksi juossut kesällä, selässä reppu(jossa eväät, vaatteita, vesipullo yms), helvetin liukkaat tiet.

Nyt matkaa 7.7km ja tulin Shellille munkki+red bull -aamupalalle. Pakko myös hetki ladata puhelinta. Matkaa näyttää olevan 10kilsaa, mutta auringon nousussa on kiva juosta.

Kyllä se oma keho ja mieli tuppaa yllättämään, ja usein.

Mitä mahtavinta lauantaita foorumille.

(Pitää jakaa vielä sportstracker-data kunhan kotia selviän.)

101 tykkäystä

Pilkunviilaus ketjussa on sen verran hiljaista ollu, että pitäähän sinnekin saada aiheita. Pääsee sulkakynäniskat pätemään tärkkikaulukset kinteällä.:wink:

1 tykkäys


Vikat 2 kilsaa 24minuuttia. :sleeping:

Varsinkin henkinen jaksaminen loppui siihen , kun 2 kilsaa ennen maalia oikotie oli pois käytöstä työmaan johdosta. Siinä, kun joutui peruuttelemaan, niin pää ja jalat irtisanoivat ittensä. Viimeiset kaksi kilsaa tuli siis käveltyä. Muutama kusi- ja juomatauko (ei sama asia) tuli myös pidettyä, joka näkyy ajassa.

Varmasti yksi fyysiesti sekä myös henkisesti vaativimpia asioita mitä olen lyhyen elämäni aikana suorittanut.

Siinä 10-11kilsan kohdalla alkoi tuntumaan ihan järkyttävältä, kun väsymys alkoi nostamaan päätänsä esiin. Asiaa ei ainakaan edistänyt normaalit (ei pitoa omaavat) lenkkarit. Ylämäet ja alamäet mentiin semmosta vauhtia, että mummot paino ohi kävelykeppien kanssa (ei nyt ihan, mutta saitte varmaan kiinni).

Nyt voin ylpeänä sanoa, että olen puskenut itseni ihan sinne äärirajoille saakka niin fyysisesti kuin myös henkisestikin. Tällä hetkellä vituttaa, sattuu, jomottaa, kolottaa sekä hieman myös kaduttaa.

Niinhän se yleensä onkin näin, kun puskee itsensä epämukavuusalueelle, jota tämä todellakin oli itselle. Tärkeintä on kuitenkin se mitä tästä lopulta jää käteen. Jos ei haasta itseään, ei voi myöskään kehittyä.

Tämä pätee ihan kaikkeen. Ei kaikkien tarvitse olla yhtä hölmöjä kuin meikäläinen. Jokainen voi haastaa itseään omalla tavalla. Suosittelen jokaista täällä keksimään itselleen jonkun tavan haastaa itseään vielä tämän vuoden puolella. Se vie teitä uudelle tasolle aivan varmasti.

Yks asia opittiin tänään ja se on, että ”Never again”.

Kiitos ja kuitti :v:

108 tykkäystä

Lehtitarjouksia lisää, jopas ne dumppaa.


8 tykkäystä

Jos tässä viimein viimeisiä paperin monttubileitä haetaan niin onhan siinä Almalla kova homma löytää uusi hyväksyttävä standardihinta immateriaaliselle sivujen kääntelylle ja siihen riittävä lukijakunta näin pienellä kielialueella. Kuppi kuumaa kädessä sivujen kääntely on kuitenkin varmaan se mielikuva josta “löysä” maksetaan helpoiten.

Ettei mene Alman liikevaihto kokonaan itäeuroopan rekrymarkkinaksi kun Ukrainaa aletaan toivottavasti pian jälleenrakentaa. :smiley:

1 tykkäys

Säästövinkki. Eräs kotimainen telealan pörssiyhtiö lähettää edelleen laskuja jo päättyneistä palveluistaan. Lasku on summaltaan pieni e-lasku joten jää helposti huomiotta. Lievä veikkaus, että näitä voi olla aika monella. Olkaapa tarkkoja, yhtiön intresseissä ei tunnu olevan asian selvittäminen. Käsi ylös, joka yllättyi…ei näy käsiä.

2 tykkäystä

Rajua menoa. Tässäkin keississä näkee kuinka tähtiä ja rahantuojia suojellaan niin kauan kuin pystytään. Mainostetuissa arvoissa on tottakai nollatoleranssi, mutta todellisuudessa sellaisesta ei ole tietoakaan, vaan häiriköijälle pidetään “vakava puhuttelu” sen jälkeen, kun asiasta on kehdattu tehdä kirjallinen ilmoitus.

"Tarukin joutui ahdistavaan tilanteeseen, kun altaasta noussut Hirviniemi tarttui häntä harteista ja alkoi kehua työtoveriaan vuolaasti – vartalon muotoja myöten.

– Sen jälkeen hän kysyi minulta, että haluaisinko lähteä hänen hotellihuoneeseensa vetämään viivoja hänen kanssaan, Taru kertoo.

Ilta-Sanomat on haastatellut Aku Hirviniemeen liittyen myös monia muita naisia, jotka ovat kertoneet saaneensa häneltä kokaiininkäyttöön liittyviä ehdotuksia."

"Juulia teki Hirviniemen käyttäytymisestä kirjallisen ilmoituksen tuotantoyhtiö ITV Studiosille, joka välitti sen eteenpäin ohjelman tilanneelle MTV:lle. MTV myöntää IS:lle, että Hirviniemen käytöksestä tehtiin aikoinaan valitus.

– MTV:lle on raportoitu kuvausten illanvietosta tilanne, jossa Aku Hirviniemi on tehnyt sopimattomia ehdotuksia. Saimme tapahtuneesta tuotantoyhtiön raportin ja puutuimme tuotantoyhtiön kanssa asiaan välittömästi nollatoleranssikäytäntömme mukaisesti, MTV:n yritysviestintä- ja vastuullisuuspäällikkö Suvi Aherto viestittää Ilta-Sanomille sähköpostitse. "

" Juulia ei voi olla ajattelematta, että Akun mukana pitämisellä kanava suojeli omaa keulahahmoaan muiden työntekijöiden kustannuksella.

– He ovat satsanneet kanavakasvoihin ja rakentaneet heistä vuosien ajan koko kansan suosikkeja. Ymmärrän, että kynnys laittaa tällainen henkilö vaihtoon on todella korkea. Silloin se on väkisinkin arvoviesti, Juulia toteaa. "

11 tykkäystä