Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Kyllä minulta on fyssari naksautellut paikat kohdalleen vaikka jumppaohjeita antoikin :thinking:

1 tykkäys

Tuohon tyyliin? Yleensä noihin ei ole Suomessa lähdetty. Ei ainakaan julkisella, koska siinä on aina pieni riski vakavaan loukkaantumiseen.

OMT ortopedinen manuaalinen terapia. Emännän kummisetä toi pitkälti tämän Suomeen ja appiukon kanssa perustivat ensimmäiset OMT-fyssarit Suomeen. Olen ollut muutamaan kertaan niksautuksessa.

3 tykkäystä

Jep. :frowning: Pistin viestiä devaajille.

17 tykkäystä

Rikoin aikoinaan selkäni maastavedossa, puoli vuotta yritin sitä kuntouttaa fysioterapeutilla, osteopaatilla, hierojilla. Kun kaikki oli kokeiltu niin kävin niksauttajalla joka on toiminut myös MM-urheilijoiden huoltotiimissä.

Tutki hetken nikamiani ja teki yhden kunnon rusautuksen ja kivut lähti helpottamaan heti. Tämän jälkeen pari kuukautta kuntouttavaa treeniä salilla ja sen jälkeen oli kivut lopullisesti poissa.

6 tykkäystä

Jollakin olisi ainesta tehdä tälle yhtiölle uusi ketju ja sille hyvä aloitusviesti :wink:

Prahan paras beer garden? Saa lähettää viestillä. Kiitos.

2 tykkäystä

Jos muistat niin kiitollisena otan nimen vastaan. Vaikka yksityisviestillä jos et tähän viitsi kirjoittaa. Paskoin puoli vuotta sitten selkäni kyykätessä eikä ole palautunut ennalleen.

1 tykkäys

Otat bussin Plzeniin ja nautiskelet kesäsäästä Plzeňský Prazdrojn upealla pihalla. Sieltä saa suodattamatonta Urquelliä. Suosittelen myös panimokierrosta.

2 tykkäystä

Ihmismieli on kummallinen. Olin eilen onnellinen, kun löysin kaupasta erittäin halpaa raejuustoa. Toisaalta tämän viikon turskilla kyseistä raejuustoa olisi saanut yli 10000 purkkia.

41 tykkäystä

Onneksi et ostanut 10 000 purkkia. Veikkaan että sijoituksilla on parempi mahdollisuus korjata arvo kun vuoden vanhoilla raejuustoilla.

9 tykkäystä

11 tykkäystä

Täytyykin laittaa tämä päivä kalenteriin tai siis merkata sinne 4 vastaavaa päivää. Päiviä jolloin voitat todennäköisesti indeksin. Miksi voitat ? - voitat koska et omista Nokiaa.

11 tykkäystä

Vaarana on, että Ruotsi vääntää tuon 1,2 mrd bisnekseksi paremmalla ammattitaidoilla :wink:

7 tykkäystä

Onneksi Jenkkilä aukeaa kohta niin saa piristystä tähän hesulipäivään

Incap ei sentään petä koskaan :saluting_face:

8 tykkäystä

Mikä se varsinainen syy niskakipuun oli ja miksi niksautus poisti kivun? Jos nikamat eivät ole paikoillaan, siellä on varmaan mm. kuluneita väliosia nikamien välissä? Saa toki muutkin kommentoida, jos on tietoa ko vaikutusmekanismista.

Sukulaisellani on kaularangassa jonkinlainen ahtauma nikamien välissä (ilmeisti nikaman väliosasassa jonkinlainen pullistuma), ja se aiheuttaa kipuja yläkropan alueelle. Auttaisikohan niksautus tuollaiseen? Lääkäri oli ehdottanut leikkausta, mutta jos vaihtoehtoisia keinoja on, saa vinkata :slight_smile:

2 tykkäystä

Kyseessä oli ihan perinteinen tietotyön aiheuttama lihasjumi, johon ei tullut reagointia ajoissa, ja tilanne paheni.

1 tykkäys

Tuntuuko minusta vaan, vai onko jengi alkanut viime kuukausina hilloamaan arvo- ja osinko-osakkeita? Koko parin vuoden laskumarkkina istuttu kasvulapuissa ja nyt rotaatio?

Tottakai kukin tyylillään ja strategian mukaan.

3 tykkäystä

Finanssivalvonnan markkinoidenväärinkäytösosasto on myytyjen kalastuslupien tilastoinnin perusteella peruneet kesälomansa ja keskittäneet voimansa @Verneri_Pulkkinen tutkimiseen tästä markkinaliikkeestä.

2 tykkäystä

Plussallehan se yrittää taas salkkua vetää :kissing:

Merkit täyteen!

1 tykkäys