Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Varmasti on, ainakin tuomaristo. Lisäksi lehtijuttujen mukaan on myyty kaupoista aika lailla loppuu, ja ostaneet tuskin ovat kaikkea varastoineet tulevaisuutta varten.

4 tykkäystä

Monta vuotta tullut jo juotua saunan päälle perjantaisin. Harmi, että muutkin ovat huomanneet, joutuu varmaankin tuijottelemaan tyhjiä hyllyjä kaupassa :smiling_face_with_tear:

4 tykkäystä

Ymmärrän tämän boomereilta, mutta pelejä pelaavalta ja niistä kiinnostuneelta CS lyhenteen käyttö minään muuna kuin Counter Strikenä on pöyristyttävää!

56 tykkäystä

Erinomainen huomio, menin heti tarkentamaan. :smiley: :smiley: :smiley:

12 tykkäystä

@Pohjolan_Eka arvostanee :smiley:

Merkitmerkitmerkit

28 tykkäystä

105 tykkäystä

Hmmmm eikö koronlaskuissa ole se vika, että vaikutukset ALKAVAT näkyä ~6-12 kk myöhemmin.

Varsinkin Suomesta käsin voisi heittää, että EKP on vähän myöhässä koronlaskuissa, kun talous hapertuu jo käsiin :cry:

19 tykkäystä

Juuh, ilmaisuni oli turhan antelias. :smiley:

Ne tulevat myöhässä. :smiley:

16 tykkäystä

Mallisalkkua kritisoitiin isosta käteispainosta. Nyt kun lukee ostin ja myin ketjua tulee siihen johtopäätökseen, että tämähän on vallalla oleva strategia. Sijoittajat lisäävät käteistä maailmanlopun edellä. Jottei tarvitse mennä mututuntumalla, niin tehdään kysely.

Oletko lisännyt käteisen määrää salkussasi myymällä sijoituksia viimeisen kuukauden aikana ?

  • Olen
  • En
0 äänestäjää
7 tykkäystä

Jatkokysymys vain aiempaan vastanneille.

Myydyt sijoitukset Suomesta vai USA /muu maailma?

  • USA/muu maailma
  • Suomi
  • Molemmista
0 äänestäjää
3 tykkäystä

Tuo sama tuote tuli eilen työtoverin kanssa puheeksi ja kas vain, paikallisesta s-marketista moinen tuote löytyy… Voisinpa sen tässä juuri työpäiväni lopettaneena ja hotellihuoneeseen saapuneena valutella sen lasiin ja huitaista huiviin. Kiitos muistutuksesta :slight_smile:

2 tykkäystä

Vivun pienentäminen varmaan lasketaan myös mukaan?

4 tykkäystä

Tämä menee kyllä aivan totaalisen vihkoon :rofl: Ikävää nauraa vakavalle asialle eli Kurrin tuleville turskille, mutta ei Espanjalaiset siipiä syö se nyt on täysin selvää.

3 tykkäystä

Kurri olisi vielä pelastettavissa :grin:

Kurri on innoissaan ja arvelee sopimuspapereiden olevan allekirjoituskunnossa kuukauden kuluttua.

– Neuvottelut ovat vielä kesken, mutta uskon, että piakkoin voisimme asioissa päästä maaliin. On hienoa, että meille on tarjoutunut mahdollisuus päästä ”wingsien maailmaan” hienon partnerin kanssa.

4 tykkäystä

Palaverit ovat kyllä kaiken tuottavan työn tappajia. :smiley: Hyvä artikkeli aiheesta, miten toimistotyö on yhä useammin lähinnä palavereissa istumista.

17 tykkäystä

Onko Fugessa montakin ravintolaa, jotka elää espanjalaisten kulutuksella ?
Mutta eipä se mitään auta vaikka ulkit siellä kävisi.
Jos haluat huonon sijoituksen perusta ravintola Suomeen, jos haluat vielä huonomman sijoituksen perusta se Espanjaan. Aurinkorannikolla ravintolan keski-ikä taitaa olla nippa nappa vuoden. Vuokranantaja on hommassa niin hyvin turvattu ettei mitään mahdollisuutta saada apuja sieltä suunnalta. Korkea kynnysraha varmistaa sen ettei, vuokranantaja oikeastaan koskaan ota nokkaansa ravintolan konkurssissa. Kilpailu on niin armotonta, etten yksinkertaisesti ymmärrä niitä jotka sinne perustavat juottolan/syöttölän. Jos se siipiravintola jostain syystä olisi koko ajan täynnä, on sijoitetun pääoman tuotto silloinkin korkeintaan tyydyttävä.

7 tykkäystä

Paradoksaalista että tästä huolimatta sweduilla menee meitä paremmin.

9 tykkäystä

Palaverit ovat siitä hyvää aikaa, että kesken palaverin harvemmin häiritään.

Palaverit tuovat lisää aikaa keltaisen lehdistön “mikäleipäolet”-testeille ja Tinderin selaamiselle. :sunglasses:

7 tykkäystä

kuva

https://x.com/PohjolanEka/status/1826607891815825851

63 tykkäystä

Oletko edes aito asiantuntija, mikäli et ole ikinä istunut sidosryhmien säännöllisen keskustelupalaverin vuosiaikataulun suunnittelupalaverissa?

Lempparini on viikottainen raportoinnista raportointipalaveri, missä jokainen osallistuja lukee tunnin parin ajan vuoroperään ääneen omaa ERP-järjestelmään syötettyä pakollista viikkoraporttiaan muille kuuntelijoille.

29 tykkäystä