Inderesin kahvihuone (Osa 9)

@Verneri_Pulkkinen, Nvidian kunniaksi? :slight_smile:

50 tykkäystä

Propsit Indelle (Atelle etenkin) miten nopeasti saitte kommentin Noksu-huhuille.

29 tykkäystä

Markkinoilla on vaikeuksia tajuta nvidian osaria😅

Kasvu hyytyy.

Tämä myös tukee ylläolevaa. Tilin omistajan piti olla ”ivalon henkilö” mutta eipä se olekkaan.

https://x.com/vontuchman/status/1829101982910394593?s=46&t=IIDxQKKJKKIz0xnpHZ-SFw

https://x.com/deitaone/status/1829205870216884492?s=46&t=IIDxQKKJKKIz0xnpHZ-SFw

Tämä.

https://x.com/fiilismies08/status/1827346600592609674?s=46&t=IIDxQKKJKKIz0xnpHZ-SFw

1 tykkäys

Höpsistä, markkinoilla on vain niin pitkäjänteistä sijoittajaa liikenteessä, että jaksavat hyvin odottaa yli puoli vuosisataa jotta tuloksella saadaan markkina arvo kiinni.

9 tykkäystä

Osien summa ja Nokia mainittu samassa lauseessa

21 tykkäystä

Tästä tulikin mieleeni:
meneekö nimimerkki kenties vaihtoon ?

3 tykkäystä

Kahta en vaihda… Nimimerkkiä ja Faronia.:rofl::rofl::rofl:
Ja jotain merkkejä perääääään.

3 tykkäystä

Mitä niille sitten jää? Ensin oli, että no ei osattu valmistaa puhelimia. Ei se mitään, tehdään verkkoja. Nyt, kun pitäisi tehdä verkkoja ja on 1 kilpailija, niin ei onnistu. Onko se sitten seuraavaksi vanhojen pantettien lypsämistä ja kumisaappaita

9 tykkäystä

Onhan se nyt nähty että pehmopaperiin pitäisi palata sillä ei maailmasta pyyhittävät p**seet lopu :crazy_face::wink:

1 tykkäys

Laitettakoon tämä ajatuksenjuoksu kahvihuoneeseen, turhapa Tecnotree-ketjua kuralla täyttää. Mutta nyt omaa sijoittajatarinaa reilut kolmisen takana teknopuun kanssa. Kaikki nämä vuodet tullut luettua Inderesin ketjua yhtiöstä. On eletty optimismissa, on eletty pessimismissä, on eletty hälläväliä-fiiliksessä. Viimeiset käänteet lähinnä epäuskon ja jonkun sortin defenssin sekamelskassa; loppuviimein alkaa kääntyä taas hälläväliä-fiiliksen puoleen. En minä enää tiedä mihin uskoa, noh yhtiö kertonee jotain ensi viikolla, ehkä. Onneksi ei kivitaloa ole tuossa kiinni, niin ei juurikaan enää jaksa mietityttää meneekö kaikki vai tuleeko jotain.

Kiitos kaikille teknopuuketjuun vuosien saatossa kirjoittaneille, jos nyt satutte kahvihuoneessa piipahtamaan. Jatkakaa samaan malliin. Minä kattelen tämän loppuun saakka, ja luen edelleenkin jokaisen aiheesta kirjoitetun viestin :slight_smile:

13 tykkäystä

Tiedättekö, että kun ehti jo tottumaan sellaiseen halpojen mötnijöiden holdaamiseen, niin kurssi nousu saa jotenkin levottomaksi. Pitäisikö myydää voimakkaasti nousseita ja laittaa rahat johonkin tietoevryn kaltaiseen :smiley::sweat_smile:

16 tykkäystä

HJK teki sen taas ja vaikeimman kautta. Eka osa tasan 2-2 vieraissa ihan kauheella pelillä, vaikka sai pelata sielläkin ylivoimalla. Ratkaisu siirtyi kotipeliin ja ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt HJK ei meinannut saada taaskaan kentällä mitään aikaseksi. No onneksi lopputulos ratkasee ja se näyttää hyvältä. Yhteismaalit 4-3 ja kassa kiittää. 3,17miljoonaa euroa taskuu ja vähintää 8 europeliä, josta voitosta tienaa 400 000 euroa ja tasuristakin saa lohdutukseks 133 000 euroa.

34 tykkäystä

No nyt meni HJK:lla tiukoille, mutta niin vaan kairasivat itsensä jatkoon tappioasemasta liigavaiheeseen.
Eiköhän haisulikin nouse vähintään viikon putkeen.

2 tykkäystä

Jaahas, tulikin jo tänään latauslinkki :clock8:2. Ensikuuntelulla ihan ok, mutta oisko tuota tarvinnut niin monta vuotta hieroa :spider_web: :studio_microphone: :level_slider: :long_drum: :drum: :guitar:

4 tykkäystä

Jep, ihan kohtuullinen odotus on ollut, mut se on vaan Aikaa :slight_smile:

1 tykkäys

Samaa kamaa saa halvemmalla Wallmartista ja Costcosta. Apteekit eivät ole maailmalla niin hienosti reguloitu kuin Suomessa joten oikeus myydä lääkkeitä ei olekaan yhtäkuin rahaprintteri. Blomman streamissä oli Wallgreenistä juttu ja kovasti ovat väliin putoamassa. Huonoja sijainteja , laskevaa myyntiä ja epäselvä identiteetti.

Healtcare toimialana voidaan ajatella olevan resistentti taantumalle. Valitettavasti taantumassa kulutujat miettivät tarkasti hintoja eikä Wallgreen taida olla niitä halvimpia.

Alkaa Ameriikan vaaleissa panokset kovenee

2 tykkäystä

Tähän on pakko heittää sellainen pikakommentti, että tekijänoikeudet eivät suojaa tietosisältöä, mutta valokuvaa ne suojaavat. Ts. mikään ei estä käyttämästä foorumin tietosisältöä artikkelin tietolähteenä tai runkona, mutta ottamaasi valokuvaa ei ilman lupaasi saa julkaista.

Jos moraalista puhutaan, pidän kyseenalaisempana kuvata kännistä Keskistä ja rahastaa sillä kuin kirjoittaa artikkeli foorumin kirjoittajan selvityksiä hyödyntäen.

18 tykkäystä

Joo ymmärrän että se ei ole mikään pakko, mutta on mielestäni silti todella törkeä riman alitus Almalta. En aiemminkaan ole konsernin lehtiä laadukkaina pitänyt, mutta tämä on pohjanoteeraus.

Minun mielestäni se ei ole ongelma, että Alma hyödyntää nettikeskusteluiden tietoja artikkeleissaan. Se on surullisempaa, että Alma ei ole nettikeskustelijoita edellä artikkeleissaan, vaan tyytyy jälkijättöisesti kertomaan asioista. Tutkivalle journalismille olisi talouden saralla - ja nimenomaan sillä saralla - tilausta. Ymmärrän toki, että tutkiva journalismi vaatii resursseja ja se on kallis journalismin muoto. Laskevien levikkien aikana sisältöä tehdään entistä halvemmalla, ja laadun laskiessa levikki laskee lisää. Kierre on valmis ja tuttu vähän yhdestä jos toisesta mediatalosta.

20 tykkäystä