Ostin/myin juuri äsken (Osa 7)

Myyty loput 60 kpl EVO:a @ 1060SEK, tästä ihan onnistunut swingi, TA:ta yritetään käyttää kun firmastakaan mitään tiedä :sweat_smile:

Ai niin ja eilen 20kpl SMCI @ 419$. Tää on jo hakattu liian alas, forward P/E kohta 10 vaikka marginaaleissa oliskin painetta. Joku pomppu tulee kyllä. Edit: myynti jo nyt @ 455$, katsellaan jos myöhemmin uudestaan.

Avaus HIMS, muutama kk tullut sivusilmällä seurattua, eilen luin hyvän yhtiöketjun ja ajattelin että nyt on sopiva paikka hypätä kyytiin niin yhtiön tekemisen kuin TA:n kannalta. 400 kpl @ 14,77$. Vielä saattaa koukata 200D liukuvan kautta tuosta 14$ päältä mutta otetaan siitä sitten lisää.

6 tykkäystä

Omaan sijoittajaprofiiliini kuuluu hätäily ja ylireagointi. :point_up:
Täten vähensin Nokiaa hinnalla 4,095.
Sen verran kuitenkin on opittu että VAIN vähensin.

Positio oli muutenkin turhan suuri ja edelleen suurin mitä löytyy.

Teknisesti sain vuoden 2023 Huhtikuun lisäykselle 5% tuoton :ok_hand:

14 tykkäystä

HYKS:n syöpäkeskuksen ex-johtaja (joka on nykyään Faronin lääketieteellinen johtaja) totesi eilen, että Faronin kehittämän Bex-lääkkeen potentiaalin olevan “huikee” kiinteisiin syöpäkasvaimiin. Partneroituminen tapahtunee tämän vuoden puolella, joten Faron lisäys 2,58 €/ 1200kpl tänään.

Neonode-avaus mahdollisten oikeussaatavien vuoksi eilen 6,99 Usd/ 1000kpl.

13 tykkäystä

Myyty salkusta pois kaikki pahaa mieltä aiheuttavat paskalaitokset, eli Volvo Car, Tokmanni ja Componenta. No vitsi vitsi, näen kaikissa merkittävää tuottopotentiaalia ja nämä myynnit saattaakin olla vielä iso, iso virhe :smiley:

Myin koska oma sijoitustyylini muovautuu koko ajan enemmän ja enemmän vähän sellaiseksi sifter-tyyliseksi liiketoiminnan laatua painottavaksi. Näitä ei voi sanoa laadukkaaksi hyvällä omallatunnolla ja koen että nukun yöni paremmin kun näitä ei salkussa ole. Lisäksi sijoitustarinani tähän mennessä on ollut se, että minkä rahastoilla voitan, sen osakepoiminnalla häviän. Kevennetään siis osakepainoa samalla.

Tilalle ostettu iShares S&P 500 Health Care Sector UCITS ETF. Painotan tällä salkkua enemmän megatrendeihin, terveydenhuollon painotus puuttui. Luulisi lisäksi ettei ota niin isoa hittiä jos muuten AI/Teknopainotteinen salkku ottaa hittiä.

9 tykkäystä

Kevyt lisäys Smart eye. Neonode harkinnassa myös, mutta täytyy vielä selvitellä ennen kuin peesailen tässä muita.

6 tykkäystä

Aaaah, vapauttava tunnelma nyt.
Myin kaikki loputkin "rönsyt"pois kuleksimasta, (tappiolla tietenkin. :grin:)
Nyt on vain Faronia jäljellä rahastojen seassa.
Lisään ainoastaan rahastoihin tulevaisuudessa.
Eläkkeelle noin 6 vuotta, saavat muhia sen aikaa salkussa miettimättä.
Tietysti täytyy seurata tuota Faronia vielä, mutta se onkin ainoa osake enään. :+1:

26 tykkäystä

Pitihän sitä Nokiaa nyt ostaa kun tylsä yhtiö alkaa piristyä. Yksi osto ja Nokialla maalissa ja tämä myyntispekulaatio saattaa hyvinkin jossain muodossa toteutua. Myin puolet Harvia omistuksesta pois.

7 tykkäystä

Uutena rivinä salkkuun CapMan varovasti 3000@1,81!

Toimarin haastattelu Vernerin roustissa vakuutti… :slightly_smiling_face: :slightly_smiling_face:

21 tykkäystä

Harmitti että sen kerran kun Nokia on reilusti plussalla en itse sitä omista.

Joten päädyin vivulla shorttaamaan Nokiaa, ulos ~15% voitolla 30min sisään. Ei taida edes kauppakassiin riittää mutta kun oli eka kertaa shorttaamassa niin pitää juhlistaa postaamalla. :sweat_smile:

18 tykkäystä

Nestettä 75kpl myyntiin 21,74 hintaan. Aikeena ostaa takasin jos hinta laskee.

5 tykkäystä

Nokiat lähti pojan salkusta yläpilkkiin 4,0475€, jonka asetin aamulla tietämättä tulevista uutisista. Olen tähän tyytyväinen. Olen yrittänyt myydä Nokiat pois “sopivaan” hintaan jo pidemmän aikaa.

11 tykkäystä

Lisäsin OmaSP:tä 150kpl 13,86e/kpl. Sain keskihintaa alemmas. Osuus salkuista alle 2%, joten riskit ei haittaa.

7 tykkäystä

Vielä kerran, nyt 25% lisää tavaraa ineen 6,04$ ja keskari 6,51 tms. Ja paino 100% MindMedin osalta.

3 tykkäystä

Kesän ja syksyn ostoksia. Pientä näpertelyä, kun ei lähihoitsun liksoilla mahottomiin pysty.

-Pojille ostelin FARONia tuossa kesällä, kun olivat tarjouksessa. Jotain 1,2€ luokkaa. 50kpl/jannu. Saavat kohta lopettaa opiskelut ja elellä herroiksi. Ajella uusilla Bemareillaan ja Alfa-Romeoillaan ja huudella ikkunasta köyhille😉 Samoin ite oon lisäillyt silloin tällöin, kympeillä, en satasilla tai tonneilla.

-FODELIAa olen myös lisäillyt pieniä eriä, aina kun tilillä ollut löysää. Hyvä meno ja henkilökohtaisesti uskon tähän, vaan en rakastu.

-HUHTAMÄKEÄ muutama kipale. Joku tämmönen heräteostos. Idolini Seppo Saarion kirjasta jäänyt mieleen.

-NESTEttä lissee. Pieniä paukkuja 17-19€ hintaan.

-Ruotsalaista PILA PHARMAa veivaukseen. Takana yksi onnistunut ja yksi tappiollinen veivi. On niin hemmetin eläväinen osake, että tässä ei oikein -10% stoplossi toimi. Jos pää kestäisi päivittäistä heiluntaa, niin puolessa vuodessa olisi saanut 261% tuoton. Faronin ruotsin serkku.

-Ja INDEKSEIHIN menee kuukausittain automaattisesti pieni paukku tiätty.

Semmosta. Olikohan ne siinä. Ainakin suurinpiirtein. Myyntejä ei ole yhtään, poisluettuna Pila veivit.

Onnea ja menestystä tasapuolisesti kaikille, nappikauppiaille ja porvareille.

-Nappikauppaa since 2022-

38 tykkäystä

Eilen tuli taas tehtyä (turhia) peliliikkeitä oman ja pojan salkkujen kanssa ja molemmista Nokia pihalle @4,00 tasolla. Jos lasketaan takaisin koska “väärin noussut” niin varmaan palaan takaisin koska en saa tästä kärsimyksestä tarpeekseni. Tappio 5%

Eilen myös omasta salkusta NVIDIA ulos @120, pidin tuloksen yli kun tiesin että luvut tulevat olemaan hyviä mutta pörssin reaktiosta toivoin pientä lyhytkestoista lisänousua mitä ei tullut. Voittoa 30%.

13 tykkäystä

Myyty Nesteet avaukseen 22,12 €.

Annetaan hetki jäähdytellä kun sen verran rajusti on noustu.

12 tykkäystä

Haluan kiittää ystäviä, perhettä ja tukijoukkoja.

Nokiat myyty 10e voitolla + muutaman vuoden osingot.

Tähän p*skaläjään en koske enään ikinä…

(Paitsi toki jos oikein laskee :new_moon_with_face:)

48 tykkäystä

Neste myyty taas kokonaan pois noin 22 €:n keskihintaan. Nyt kyttäilemään päivien tai viikkojen päähän milloin ostelemaan takaisin.

13 tykkäystä

Myin Sammon osakkeet kokonaan pois hintaan 40,40 euroa. Rahat ovat loppumassa tai paremmin sanottuna luottolimitti täyttymässä. Harmittaa.

13 tykkäystä

Liikkeitä salkuissa.

Maanantaina myyty 150kpl Nordea ja vaihdettu nämä titaniumiin. Eilen ostelin sitten samalla liikkeellä nordeaa myymällä 150 titaniumia lisää talousjohtaja Niiraselta? (:face_with_raised_eyebrow:)

Nordea jatkaa salkussa edelleen isolla painolla 4600kpl
Titanium 3400kpl

Tänään kevennetty pojan salkusta 100kpl fortum (ostettu aikanaan 9,99 joten näistä komeat tuotot) jotka vaihdettu Note AB (120kpl)

12 tykkäystä