Inderesin mobiilisovellus on julkaistu - lataa iOS:lle ja Androidille sovelluskaupoista!

Onko olemassa jokin erityinen syy, miksei tätä äppiä saa ladattua ARM-pohjaisille Maceille? Olishan tällä tietokoneellakin paljon helpompaa kuunnella juttuja, kuin tuolta Youtuben kautta.

7 tykkäystä

Inderes appin käyttö hidastui huomattavasti päivittäessäni androidin versioon 14. Luuri on OnePlus 10 Pro.

2 tykkäystä

Moi @L_Dabio! Kiitos infosta, selvitetään asiaa! Kuten aikaisemminkin on todettu, appi on valitettavasti jäänyt fokuksessa vähän sivustouudistuksen jalkoihin, mutta parannetaan sitäkin tänä vuonna enemmän. Pahoittelut aiheutuneesta vaivasta!

3 tykkäystä

Onko foorumin tulossa appin puolelle?

2 tykkäystä

Sovellus kaatuu kun painaa yhtiöistä.

3 tykkäystä

Kiitos kysymyksestä @Makko! Tätä olemme aikaisemmin pohtineet ja päättäneet pitää kuuntelun ja muut inderes.fi-sivun toiminnallisuudet erillään. Tällä hetkellä meidän kehityksen pääfokus on sivuston kehittämisessä (niin työpöytä kuin mobiilikäytössä), jolloin appi on pääosin ylläpitomoodissa ja keskittyy ratkaisemaan vain kuuntelutarvetta.

Nyt siis menemme vielä erillisillä ratkaisuilla (sivusto, kuunteluappi, foorumi), mutta tulemme pohtimaan näiden yhteiseloa tulevaisuudessa. Tähän kannustaa myös muutokset teknologian saralla, olivat ne sitten moderneja PWA-ratkaisuja, selainten notifikaatioiden salliminen Applen toimesta tai meidän oma uusiutunut teknologiapakka :slight_smile:

edit: Niin ja tällä hetkellä foorumin voi jo lisätä erikseen puhelimeen joko Discoursen omalla appilla tai Androidilla suoraan työpöydälle.

1 tykkäys

Harmittavaa kuulla @412 :confused: Laitatko mulle yksityisviestinä tiedot sun käyttöjärjestelmästä ja puhelimesta, niin selvitetään asiaa tarkemmin!

1 tykkäys

Kuuntelen jonkin verran vanhoja yhtiöhaastatteluja, -esittelyjä ja vastaavia Inderes-sovelluksesta ja olen usein ongelmissa sen kanssa, että selatessa eri sisältöjä ei näytetä sisältöjen julkaisuvuotta. Päivä ja kuukausi näytetään, mutta vuoden näkee vain otsikosta, mikäli se on satuttu otsikoimaan esim. “Yhtiön X, Q2/2022”.

Olisiko hyvä pohtia josko laittaisi sinne oikeaan yläkulmaan päivän ja kuukauden lisäksi vuosiluvun kullekin sisällölle? Ja tietysti vielä parempi jos saisi järjestettyä sisällöt julkaisu-päivämäärän mukaan (miksei myös keston, luokan: webcast/haastattelu/podi jne.).

Mutta kovalla käytöllähän tuo sovellus on jo nyt. Mainio lisä kuluttajapalveluihin! :heart_hands:

8 tykkäystä

Moi @Mauri ja sori hitaasta palaamisesta tähän!

Tää olikin hyvä palaute, koska en ollut tajunnut että Androidilla tuo päivämäärä puuttuu :man_facepalming: Tän siitä saa kun Android on vain testikäytössä itsellä, fiksataan tuo!

Anyways, tarkastelemalla yhtiötä “tägin” kautta näkee suoraan sisällöt julkaisujärjestyksessä ja tuolla on myös se vuosiluku iOS:lla. Tuo filtteröinti on tietty hyvä kehitysehdotus!

Off-topicina, sain vihdoin lähetettyä päivitykset niin Applelle sekä Googlelle tarkastukseen, joten parannuksia on tulossa mahdollisimman pian :crossed_fingers: Tiedossa on niin käytettävyysfiksejä sekä suorituskyvyn parannusta etenkin Androidilla.

9 tykkäystä

Hellou,
ja pahoittelut yleisestä radiohiljaisuudesta Inderesin audiosovelluksen osalta!

Kuten tuolla aikaisemmin totesin, niin sovellus on jäänyt vähän inderes.fi alustan kehittämisen ja siirtymän jalkoihin. “If it ain’t broken, don’t fix it” -mentaliteetilla on menty, vaikka Androidilla on etenkin ollut pieniä ongelmia.

Nyt ulkona on kuitenkin uudet versiot niin Androidille kuin iOS:lle! :fire:

Olennaisimmat päivitykset:

  • Kielituki eri kielisille sisällöille: Tavoitteena on lisätä entistä enemmän myös SWE :sweden: & ENG :us: -sisältöä, jotka käyttäjä voi halutessaan filtteröidä pois
  • Helpompi yhtiöiden seuraaminen ja etsiminen
  • Bugien korjauksia, etenkin Androidilla. Sovelluksen pitäisi olla siis entistä vakaampi ja nopeampi.

Jos herää kysymyksiä tai kommentteja, laittakaa viestiä!

Edit: @L_Dabio ja @412 tän pitäis ainakin fiksata teidän Android 14 ongelmat :crossed_fingers:

Edit2: Nyt myös iOS ulkona :green_apple:

7 tykkäystä

Ei näytä tämän vuoden puolella tulleen yhdenkään seuraamani yhtiön tilinpäätös webcasteista audioraitaa sovellukseen. Onkohan tämä tarkoituksellista, vahinko, vai olenko vain vuodenvaihteessa jäänyt ratkaisevasti it-kehityksen nopeuden jalkoihin enkä vain osaa enää käyttää sovellusta?

Esim Citycon, Eezy, Kamux, Talenom, Lapwall, Viafin, mistään ei webcastia näy ei kuulu. Itsellä sovellus on ollut pääkanava näiden kuuntelussa.

4 tykkäystä

Moi @ollikohan! Sori hitaasta vastauksesta ja rikotusta sovelluksesta :disappointed:

Tuo integraatio oli tosiaan mennyt rikki tässä alustojen siirtymässä ja tohinassa. Me ollaan tällä hetkellä rakentamassa tarvittavia integraatioita uudelle alustalle, ja tämä pystytään toteuttamaan noiden jälkeen. Näin jälkiviisaana olisi pitänyt tehdä tuohon sovellukseen nopea fiksi samantien, mutta jäi valitettavasti tekemättä.

Pahoittelut vielä tästä ja toivottavasti oot saanut webcastit kuitenkin katsottua sitten videona!

6 tykkäystä

Miten tuon Lisää jonoon pitäisi toimia Androidilla? Itse kuvittelen että kun lisään X-määrää jaksoja jonoon ja alan kuuntelemaan jotain jonossa olevaa jaksoa niin kaikkien pitäisi toistua putkeen. Noin tuo ei kuitenkaan toimi vaan seuraavan jakso pitää aina käynnistää erikseen.

Jonoa ei pääse myöskään kai katsomaan mistään.

Ärstyttävä ominaisuus joka tuli taas mieleen kun on hiihtämään lähdössä:)

Lisäys: viimeinen versio on käytössä.

6 tykkäystä

Hyvä kysymys @Light_green ja pahoittelut vaivasta! Valitettavasti tuo Android-version jono ei toimi tällä hetkellä oikein :confused: Audiosovellus on jäänyt jatkokehittämisen osalta inderes.fi:n taakse prioriteeteissa, ja tarkoitus onkin kesällä selkeyttää tilannetta niin sovelluksen sekä webbisivun kuuntelumahdollisuuksien osalta.

Toivottavasti hiihtolenkit sujuivat kuitenkin mukavasti! Siellä on onneksi Heikkilä&Vileniä, Ollin podia ja muita pidempiä sisältöjä kuunneltavana, joten toivottavasti niitä saa rytmitettyä sopivasti juomataukojen kanssa ilman jonoa :blush:

3 tykkäystä

Kiitos vastauksesta! Joo, ei tuo kuuntelujono yllä edes omien ensimmäisten maailman ongelmien jonossa kovin kärkeen, mutta kiva jos joskus saatte tuonkin kuntoon.

3 tykkäystä

Vielä yksi kysymys sovelluksesta. Pitäisikö sinne tulla automaattisesti kaikki Inderesin tuottamat video/audiosisällöt?

Yritin etsiä tätä löytämättä: Laatusijoittajan osakepoiminnat: Disney, Novo Nordisk, Tomra

Samalla huomasin, että tämäkin näyttää puuttuvan sovelluksesta:
Miltä Helsingin pörssi näyttää vuonna 2025? | Heikkilä&Vilén Show 83

Spotifystä puolestaan löytyy InderesPodi ja Inderes ja noilla näyttää olevan eri sisällöt?

4 tykkäystä

Sisällöt täytyy syöttää sovellukseen joka kerta manuaalisesti, ja lisäksi latauksen ja ilmestymisen on välillä ikävän pitkä viive. Lataan aivan piakkoin Sifterin sovellukseen.

Spotifyssa meillä on kaksi kanavaa: inderesPodi ja Inderes. Suunnitelmissa on, että saisimme sinne kaikki sisällöt automaattisesti yhdelle kanavalle tulevaisuudessa. Tosin inderespodi tulee oletettavasti pysymään Spotifyssa omalla kanavalla. Ei lähdetä sitä täyttämään kaikella sisällöllä, koska oletettavasti moni kanavan tilaaja kokisi muutoksen heikennyksenä, kun uudet podit hukkuisivat helposti sisältövyöryn alle ja kaikista uusista sisällöistä tulisi ilmoitus.

Spotifyn Inderes-kanavalla olemme halunneet pyrkiä ja kokeilleet tavoittaa osaltaan uusia yleisöjä ja vieneet sinne manuaalisesti valikoidut ja potentiaalisesti kaikkein kiinnostavimmat sisällöt. Tämä ehkä tulee muuttumaan, mikäli saadaan nyt automatisoitua audioiden siirto kanavalle.

8 tykkäystä

Kovasti toivoisin ja kannustaisin kehittämään automatisaatiota, jotta sisällöt saataisiin Inderesin omaan sovellukseen mahdollisimman nopeasti. Nytkin YouTubessa on sisältöä eiliseltä jota ei löydy omasta sovelluksesta.

8 tykkäystä

Moi @Dualalarm, kiitos toiveesta! Ja pahoittelut huonosta käyttökokemuksesta tämän osalta :disappointed:

Joo tämä on ollut omalla työlistalla vielä ennen lomakautta. Alustan yleinen kehittäminen, rekryt ja muut kiireelliset asiat ovat ajaneet tällaisen prosessikehityksen edelle, mutta tarkoitus on selkeyttää vaihtoehtoja koko audiokokemuksen (videot, webcastit, artikkelit) osalta nyt kesällä, jotta H2:lla saadaan tehtyä parannuksia.

Kiitos siis muistutuksesta, palaamme asiaan kun meillä on konkreettisia ratkaisuja tiedossa!

4 tykkäystä

Hieno juttu! Itse sovelluksen käyttökokemus (iOs) on ollut mielestäni hyvä, koska sillä on yksinkertaista kuunnella audiosisältöä vs YouTube (pl. Premium tilaus). Joten toivottavasti päädytte siihen, että kaikki sisältö olisi saatavilla sovelluksen kautta :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä