Inderesin mobiilisovellus on julkaistu - lataa iOS:lle ja Androidille sovelluskaupoista!

Hyvää maanantaita kaikille!

Toivottavasti tämä tuo pienen valonpilkahduksen arkeen näinä surullisina aikoina.

Nyt voit selata ja kuluttaa Inderesin sisältöä helposti puhelimellasi!

:chart_with_upwards_trend: Kuuntele palkittua analyysia, rakastettuja ohjelmia ja yhtiöiden omia esityksiä
:mag_right: Löydä uusin sinua kiinnostava sisältö vaivattomasti yhdestä paikasta
:bell: Pysy ajan tasalla seuraamistasi yhtiöistä notifikaatioiden avulla

Halusimme julkaista sovelluksen mahdollisimman nopeasti käyttöön ja aiomme jatkokehittää sitä kanssanne. Palautetta voit laittaa tähän ketjuun, anonyymisti täällä tai laittamalla suoraan viestiä minulle! :pray:

Lataa sovellus puhelimeesi
Apple App Store
Google Play Store

Kuunnelkaa analyysia ja tehkää hyviä osakepoimintoja!
-Miikka & Inderesin teknologiatiimi

122 tykkäystä

Usein kysytyt kysymykset

Mikä sovellus?

Android ja iOS -puhelimille sovellus, jolla pystyt kuuntelemaan Inderesin tuottamaa sisältöä vaivattomasti puhelimellasi. Seuraa valitsemisiasi ohjelmia ja yhtiöitä, ja kuuntele sisältöä ruutu suljettuna olit sitten kävelyllä, auton ratissa tai salilla! Pysyt ajan tasalla seuraamiesi yhtiöiden uusimmasta sisällöstä suorilla notifikaatioilla.

Miksi oma sovellus?

Tarve Inderesin omalle sovellukselle on pyörinyt ajoittain keskusteluissa. Sovelluksen tekeminen vain sovelluksen tähden ei ole tuntunut mielekkäältä, vaan halusimme että applikaatio ratkaisee aidon loppukäyttäjän ongelman nykytilaa paremmin.

Inderesin sisältö toimii hyvin myös kuunnellessa ja moni sitä kuluttaakin jo ilman videota. Halusimme mahdollistaa tämän entistä paremmin, sekä tukea kiinnostavan sisällön löytämistä.

Miksi vain ääni eikä myös videota?

Halusimme ratkaista ensin hyvin tunnistetun ongelman, sen sijaan että “kloonaisimme” koko Inderes.fi sivun. Lisäksi halusimme sovelluksen käyttöön mahdollisimman nopeasti, joten päätimme keskittyä vain nauhotteisiin, joista on saatavilla aina linkki alkuperäiseen videoon Inderes.fi-sivulla.

Voisiko sovellukseen saada ominaisuuden X tai Y?

Hyvin mahdollisesti, eli kerro toiveesi :blush: Meillä on jo nyt backlogilla useampia kehitysideoita, joilla voimme parantaa sovellusta, sen käytettävyyttä ja sisältöä. Toivomme kuitenkin lisää kehitysideoita suoraan käyttäjiltä!

Miksi en löydä nauhoitetta Z?

Lisäämme kaiken tulevan sisällön sovellukseen, mutta Inderes-TV:n koko 5+ vuoden arkistoa metatietoineen ei lisätty teknisistä syistä johtuen. Valitsimme kaiken sisällön viimeisen 6kk ajalta, suosituimmat ohjelmat (inderesPodi, Heikkilä&Vilen) sekä yhtiöiden omat esitykset Videosyncistä. Jos jokin mielenkiintoinen nauhoite puuttuu, laita minulle viestiä!

Vaatiiko sovellus premium-tilin?

Palvelun käyttämiseen tarvitset ilmaisen Inderes Free -tilin, jonka voit luoda täällä. Palvelun käyttö ei siis vaadi premium-tilausta.

Haluaisin käyttää sovellusta, mutta en muista tilini salasanaa

Ei hätää, voit palauttaa sen täällä

Miksi sovellukseni kieli on englanniksi?

Sovelluksen kieli asetetaan käyttöjärjestelmän perusteella. iOS:ssä voit vaihtaa sovelluksen kieleksi joko suomen tai englannin puhelimesi asetuksista (Settings - Inderes - Change language). Android ei valitettavasti tue yksittäisen sovelluksen kielen vaihtoa.

Miten seuraan yhtiöitä ja ohjelmia?

Kirjautuessasi ensimmäisen kerran, sovellus tunnistaa Inderes-käyttäjäsi seuraamat yhtiöt. Voit seurata yhtiöitä tai ohjelmia klikkaamalla tunnistetta (tag) ja siellä olevaa kelloikonia. Voit tarkastella ja poistaa seuraamiasi tunnisteita Kirjasto: Seuraamani tunnisteet -osiossa.
Tags in Inderes app

Mietityttääkö jokin?

Kehitämme sovellusta yhteisölle ja yhteisön kanssa. Palautetta ja ideoita voit laittaa tähän ketjuun, anonyymisti täällä tai laittamalla suoraan viestiä minulle!

Lataa sovellus puhelimeesi
Inderes Google Play Storessa
Inderes Applen App Storessa

Kuunnelkaa analyysia ja tehkää hyviä osakepoimintoja!

38 tykkäystä

Hyvä juttu, tätä on odotettu.
Heti kehitysehdotus. Saisiko näkymään samanlaiseksi kuin chromesta tehdyllä kirjainmerkillä? Itse pidän ylempää näkymää selkeämpänä.


10 tykkäystä

Oliko tähän mahdollista saada foorumia? Ehdottomasti foorumi tähän aappiin mukaan :muscle::smile:

44 tykkäystä

Saako foorumin / keskusteluominaisuuden lisättyä? Lisäksi tummempi väritila vaihtoehtona olisi saavutettavuuden ja käyttömukavuuden osalta mukava lisä :blush:

Ensivilkaisulla näyttää hyvältä, tehdään tästä erinomainen !

40 tykkäystä

Hienoa, että tämä tuli varsin nopeasti. Mutta nyt on kyllä Inderesin markkinointipuolella peiliin katsomisen paikka. Kun iOS:ssä hakee App Storessa sanalla “Inderes”, tulee appsi vasta sijalla 14. Sitä ennen tulee Hesarit, Saxo Bankit ja jopa joku Threesome Swinger appsi!

Kaikenlaiset firmat sitä Inderesin siivellä ratsastavatkin!

14 tykkäystä

Hyvältä vaikuttaa!

Komppaan vahvasti edellisiä viestejä, eli ehdottomasti foorumi mukaan äppiin. Sen itse asiassa toivoin löytävänikin, kun sovelluksen kiiruhdin lataamaan Twitteristä tiedon löydettyäni :blush:

9 tykkäystä

Tumma tila sovellukselle, kiitos!

Foorumi mukaan tai ei oo paljoo käyttöö sovellukselle.:grin:

18 tykkäystä

Androidiin voi kyllä askarrella tuen useammalle kielelle. Esim. Firefoxissa voi valita käyttiksen defaultista poikkeavan kielen.

Lisäksi dark modea toivoisin!

3 tykkäystä

Kiitoksia kaikille ensipalautteista, laittakaa vain lisää kun ajatuksia herää! :+1:

Äpissä listaus on tosiaan tallennekohtaisesti, ei aihekohtaisesti. Tallenteen tunnisteista (tägi) pääset näkemään kaikki siihen tulleet, mutta olisihan tällainen lukemattomat näkymä hyvä. Pohditaan asiaa!

Tätä mekin pohdimme, mutta päätimme julkaista ensin “MVP”-version kuuntelufokuksella, kun foorumi toimii jo selaimella. Luonnollisesti tätä pitää arvioida kun tulevia suuntia pohditaan.

Dark mode olikin jo omalla backlogilla, mutta jäi pois kun puskettiin julkaisua. Pohditaan siis tuon prioriteettia uudelleen.

Hyvä nosto! Tässä olemme Applen ja lataajien armoilla, kun uusi sovellus ei heti ponnahda kärkeen. Toivottavasti tämä “korjaantuu” ajan kanssa. Lataukset ja arvostelut varmasti vauhdittavat asiaa :wink:

10 tykkäystä

Tässä on hyvä huomioida myös että Foorumi on jo PWA yhteensopiva, vaikka toimiikin selaimessa, eli voit tallentaa sen sovellukseksi Androidilla ja Applessa.

17 tykkäystä

Olisi kiva, jos seurantalistalla olisi mahdollisuus myös suoraan lisätä yhtiö listalle esim. hakutoiminnon avulla. Mulle kävi heti niin, että vahingossa poistin yhtiön (Uponor), jolle ei löydy mistään tagia, jonka kautta sen saisi takaisin listalle. Vai enkö vain osaa käyttää?

2 tykkäystä

Tämä toiminnallisuus ja haun kehitys on itsekin tunnistettu, katsotaan missä vaiheessa päästään tuota parantamaan.

Virhe ei ollut käyttäjässä :slight_smile: Tämä oli vähän erikoistapaus, kun kirjoitushetkellä sovelluksesta ei löytynyt tallennetta Uponor-tagilla. Tämä onneksi korjaantui eilen tulleella Uponorin CMD:llä, joka löytyy nyt myös sovelluksesta. Tuota kautta pääset myös tagiin kiinni, ja lisäämään sen takaisin listalle. Pahoittelut hämmennyksestä!

4 tykkäystä

pääseekö sieltä foorumille? itse en löytänyt

Lue 3 viestiä ylöspäin

2 tykkäystä

Kiitos hyvästä sovelluksesta, tulee todellakin tarpeeseen ja helpottaa arkea.
Tulee kuunneltua paljon noita pitkiäkin podeja ja siksipä meinasi usko loppua heti kättelyssä kun huomasin että laskurin jäljellä oleva aika näytti niin pieneltä, mutta onneksi se sitten kuitenkin kuului kokonaan.

Tuli tutkittua vähän tarkemmin tuota niin näyttäisi johtuvan siitä että laskurit huomioivat vain minuutti ja sekuntinumerot ja tunnit puuttuvat kokonaan.

4 tykkäystä

Kiitos Viljami2, löysit bugin! iOS:lla slideri toimii oikein, mutta Androidilla tuo tallenteen toistoaika näyttää tiputtavan tunnit pois. Laitetaan korjaukseen!

7 tykkäystä

Hienoa, tämä sovellus helpottaa huomattavasti kuuntelua.

Miten saan aloitetun kuuntelun lopetettua? Nyt jää kummittelemaan joka näkymän alalaitaan. Jossain sovelluksessa muistan törmänneeni pieneen ruksiin, josta saa pois.

3 tykkäystä

Kiitos palautteesta! Useassa äänisovelluksessa (Spotify, podcast playerit yms.) tuo “tämän hetkinen toisto” jää alas näkyviin, jotta käyttäjä löytää soittimen aina helposti. Nykyisessä käyttötapauksessa ei ruksia tarvitse, mutta pohditaan asiaa jos sisältö tai sovellus muuttuu huomattavasti.

3 tykkäystä