Inderesin mobiilisovellus on julkaistu - lataa iOS:lle ja Androidille sovelluskaupoista!

Sovelluksen päivitys Androidille saatavilla, käykää lataamassa sovelluskaupasta!

Saimme nyt myös Androidille päivityksen ulos, pahoittelut viivästyksestä! Käykää siis päivittämässä sovellus, kuunnelkaa sisältöjä ja antakaa palautetta :pray:

Päivityksen muutokset:

Tumma tila
Useiden käyttäjien toivoma tumma tila (dark mode) on vihdoin saatavilla! Nyt voit entistä paremmin kuunnella analyysia pimenevissä syysilloissa. Tumma tila aktivoituu puhelimen asetusten pohjalta.

Jo kuunnellut tallenteet
Etkö muista oletko jo kuunnellut tallenteen? Ei hätää, näytämme jos olet jo kuunnellut tallenteen. Voit myös merkata tallenteen kuunnelluksi, jos ehdit jo sen väijyä inderesTV:ssä.

Bugien korjaaminen
Korjasimme hakua sekä muutamia pienempiä bugeja. Muita bugeja on vielä korjausjonossa :slight_smile:

Tuloskausi on kovassa vauhdissa, käykää kuuntelemassa yhtiöiden esityksiä ja analyytikoiden kommentteja! :racing_car:

12 tykkäystä

Moi,

Androidin käyttäjille on taas uusi päivitys saatavilla! :robot:

Toimme hakutuloksiin tallenteiden päivämäärät ja korjasimme muutaman bugin, esimerkiksi feedin manuaalinen päivittäminen oli rikkoutunut. Kiitos @Johnnyboy tuon spottauksesta! :pray:

Aikaisemmista ominaisuuksista vielä lyhyesti tietoa

Dark mode
Jos olet jo tottunut marraskuun pimeyteen, kannattaa vaihtaa myös sovellus ja puhelin tummaan tilaan. Sovelluksen tumma tila aktivoituu puhelimen asetusten pohjalta. Sieltä voi myös säätää tumman tilan aktivoitumisen esimerkiksi vain pimeään aikaan.

Apple: Settings - Display & Brightness - Appearance
Android: Settings - Display - Dark theme

Jo kuunnellut tallenteet
Jos olet tallenteen jo kuunnellut tai esimerkiksi katsonut sen inderesTV:ssä, voit merkata sen kuunnelluksi / kuuntelemattomaksi. Tämä onnistuu tallenteen tiedoista.

ps. Jos olet tyytyväinen sovellukseen, niin arvostele sovellus sovelluskaupassa (Play store, App store). Arvostelut helpottavat sisältöjen ja sovelluksen leviämistä uusille käyttäjille, mikä taas helpottaa jatkokehittämistä. Saa tietty tyytymättömänäkin arvostella, mutta toivon tällöin myös palautetta ketjussa tai suoraan viestinä minulle :smiley:

12 tykkäystä

Terve!
Latasin iPhonella Inderes Apin, mutta saan ilmoituksen “vaarallinen sivusto”. Puhelimessa Norton virusohjelma. Onko vastaavia kokemuksia?

2 tykkäystä

Moi @Ewert, kiitos viestistäsi!

Onpa jännä, en ole tähän ennen törmännyt. Sovellus ja kirjautumissivu ovat kyllä turvallisia, mutta selvitetään ja fiksataan asia. Laitan sulle yksityisviestiä!

3 tykkäystä

Tiedoksi Inderesin sovelluksesta puuttuu tänään iltapäivästä tulleita tallenteita teknisen vian vuoksi :construction: Sovellus itsessään toimii, mutta uudet tallenteet tulevat siis myöhässä. Toivottavasti saadaan tuo fiksattua asap :crossed_fingers:

Pahoittelut aiheutuneesta haitasta!

6 tykkäystä

Tää on nyt fiksattu, mukavia tuloskauden kuunteluita! :blush:

4 tykkäystä

Kuuntelujonossa olisi kiva, jos voisi vaihtaa kuunteluun tulevien järjestystä.

5 tykkäystä

Moi @Dualalarm, kiitos palautteesta!

Tällä hetkellä tämä ei ole tosiaan mahdollista ja parannus on backlogilla. Meillä on nyt työn alla eri kielisisältöjen tukeminen ja taustaprosessien parantamisia, mutta toivottavasti saadaan myös jonoja fiksattua sopivassa välissä!

3 tykkäystä

Pieni ehdotus käyttäjä ystävällisempään suuntaan. Voiko noihin jaksoihin lisätä napin suoraan kuunteluun, ilman kahta klikkausta eli ensin auki ja sitten päälle. Pieni asia, mutta käyttäjäystävällinen. Väkisin mieleen tulee tuossa ios vs android, toinen on suoraviivaisen nautinnollinen käyttää, kun toinen on säätämistä :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Toki edelleen jäisi jakson kuvaus avatessa, mutta halutessa voi skipata ja kuunnella suoraan.

4 tykkäystä

Saisko Vernerin vartit myös sovellukseen? Ei oo pariin viikkoon jostain syystä tullut. Muutenkin ollut valitettava viive joidenkin videoiden välillä niin, että video löytyy youtubesta, mutta ei inden sovelluksesta.

7 tykkäystä

Moi @Hyky, sori hitaasta vastauksesta ja tallenteiden puuttumisesta!

Tuossa oli tekijällä jäänyt tallenteet lisäämättä, nyt pitäisi nuo puuttuvat Vartitkin löytyä. Pitää olla itse tarkempana (ja piiskata tekijöitä enemmän :smiley: )

Mukavaa viikonloppua ja kuunteluhetkiä!

Edit: Niin ja jos näitä huomaa vastaisuudessa, niin laittakaa vaan tänne tai mulle suoraan viestiä! :pray:

11 tykkäystä

Metsäyhtiöt kohti tuloskautta audio ei toimi minulla. Toisto nappula siis puuttuu kokonaan. @Miikka_Laitila


Kun painan tallenteet nappulasta sovellus kaatuu.

Nyt toimii, kiitos!

6 tykkäystä

Moi @Vanerihands! Sori joku outous tuohon oli eksynyt :confused: Poistin tallenteen ja uusi ilmestyy sovellukseen noin 10 min sisällä. Laita viestiä jos tuokaan ei toimi. FYI @Antti_Jarvenpaa

Mukavia kuunteluhetkiä!

6 tykkäystä

Tää on oikeastaan aika hämävää. Taisin nimittäin jotenkin vahingossa ladata tän foorumin appiksi ja sitten mulla on kaksi inderes-appia, jotka ovat logoiltaan ja tekstiltään lähes identtiset. Hämmentävää ensialkuun.

SmartSelect_20230528_230538_One UI Home

No tämä kuuntelu-appi nyt sitten androidilla kaatuu tuon tuosta, kun painaa Yhtiöt-kuvaketta. Tai jää vaan lataamaan. Jäänyt mulla ohjelma aika vähälle käytölle, kun ilmotuksia ei ole tullut uusista ohjelmista tai jos tulee, on ne Youtubessa ollut ensin.

Mutta miksi asetukset-valikossa on vain käyttöehdot ja uloskirjautuminen? Miksei siellä ole yleisiä ilmoitusasetuksia? Viimeisin päivityskin puolen vuoden takaa. Kuis näin?

2 tykkäystä

Moi @Mantu, kiitos viestistä ja tervetuloa foorumille!

Asetuksien osalta tuo seurantojen synkkaus ja ilmoitukset ovat olleet meillä backlogilla, mutta valitettavasti ei olla päästy sinne asti. Meillä on ollut jo hetken roikkumassa uusi päivitys, joka toisi monikielisen tuen ja korjaisi muutamia bugeja, mutta rehellisesti uuden Inderes-alustan kehitys on vienyt kaiken fokuksen (voit muuten testata sitä beta.inderes.fi). Pahoittelut tästä, edistämme sovellusta sopivassa välissä tässä kesän aikana.

Outoa kuitenkin tuo mainitsemasi Androidin kaatuminen. Laitatko mulle yksityisviestillä sun puhelimen ja käyttöjärjestelmän tiedot, niin selvitetään tota tarkemmin!

4 tykkäystä

Mikähän ihme tähän mobiiliappiin tuli, tähän asti moitteetta toiminut sovellus ei halua käynnistyä enää ollenkaan ja tähän ei auttanut tiedostojen nollaus tai uudelleenkäynniatyskään.

Uudelleenasennuksen yhteydessä sovellus toimii 2fa asti ja kun kerran on sen syöttänyt sovellus alkaa ilmeisesti pommittamaan authenticatoria ilmeisesti sen merkiksi että 2fa ei mene läpi tai muuta vastaavaa.

Tiesin että raksasektori on ansoja täynnä ja Ollin viimeisin Sitowise haastis sitten napsahti. :grinning:
Android 12 käytössä eikä sen suhteen tässä ole käynyt välissä muutoksia.

10 tykkäystä

Hmm onpas ärsyttävää :confused: Mä selvitän asiaa, voi olla että meidän SSO login on rikkonut jotain.

Sain oikeastaan juuri tänään testiversion uudesta sovelluksen päivityksestä, joka piti saada ulos jo aikaisemmin. Toivottavasti saadaan liveksi mahdollisimman pian :crossed_fingers:

6 tykkäystä

Kiitos vielä @TJT pingauksesta!

Meidän backendissa on mennyt jokin rikki, mikä estää sovelluksen käytön osalla Android-käyttäjistä. Pyrimme fiksaamaan tämän asap, sori aiheutetusta vaivasta! :cry:

Infoan kun on lisää tietoa / ongelma ratkaistu.

9 tykkäystä

@TJT ja muut kenellä on ongelmia: Kokeilkaa käynnistää sovellus nyt muutaman kerran uudestaan, niin ongelman pitäisi olla ratkaistu. Ilmoittakaa jos tämä ei auta!

9 tykkäystä

Nonni nyt homma tosiaan rokkaa taas! Kiitokset nopeasta korjauksesta. :sunglasses: :+1:

11 tykkäystä