🐸 Inderesin SIJOITUSmeemiketju 🐸

En ole kryptoihin päin, mutta jotkut argumentit osuu varsin ilkeän ironisesti juuri pankkeihin… :smiley:

image

58 tykkäystä

Ah, mutta pankeilla on suojelusenkeli JPow jolla on Brrrrr-laitos. Yritä siinä sitten bank runia… :smiley:

5 tykkäystä

kuva

35 tykkäystä

Sijoittamisessa on sama juttu kuin monilla, jotka alkavat harrastaa jotain uutta harrastusta. Käsitys omista kyvyistä on hyvin usein liian optimistinen. Sijoittamisessa tämä on vielä todella helppoa, koska tässä harrastuksessa kehittyy aluksi nopeasti ja kehityksen huomaa konkreettisesti, kun alkaa ymmärtämään ja tajuamaan eri tunnuslukuja.

Sijoittamisesssa pitää lisäksi tuntea itseään ja laatia se strategia sen mukaan. Kuinka kärsivällinen olet? Miten paljon pelkäät tappioita ja unelmoit voitoista? Jos et ole kärsivällinen ja haaveilet äkkirikastumisesta, niin sijoita indeksiosuuksiin.

5 tykkäystä


On kyllä sekavat fiilikset :grin: kaikki osakkeet nousseet kovalla vauhdilla ja nyt arvotaan, että mikä on se seuraava suunta.

28 tykkäystä

Meemit taisivatkin olla oikeassa siinä että Binance on ainoa turvallinen kryptovaluuttapörssi :grimacing:

9 tykkäystä

@Antti_Jarvenpaa :rage:, @Petri_Gostowski selostaa sulle ihan innoissaan kaapelijutuista ja sä oot tollanen. :frowning:

23 tykkäystä

Musta Thomaksen makroilmeet puhuvat Orthexin positiivista suositusta vastaan. :thinking: Jeremias ilmeikkäänä näyttää olevan sitä mieltä, että tämä on “pidä”-keissi.

17 tykkäystä


25 tykkäystä

Välillä tulee netissä törmättyä kryptokeskusteluihin tai -tviitteihin, mutta usein en tiedä pelleilevätkö vai juttelevatko tosissaan. :thinking: Toki en mä mistään muustakaan ymmärrä, mutta kryptoista tulee aina mieleen lotto ja tähän perään on hyvä todeta, että mulla on aavistuksen näitä kryptoja… :exploding_head:
image

11 tykkäystä

He ketkä eivät vielä ole tätä videota nähneet niin katsokaa vakavalla ilmeellä niin kauan ku pystytte. Meikäläinen katsoi kaksi kertaa ja nauroin vedet silmissä.

30 tykkäystä
33 tykkäystä
7 tykkäystä

image

50 tykkäystä

Olen aina mukana parviälyssä. :rocket:

53 tykkäystä

Tää on kyllä jännä. Viimeksi kesällä ollut näin tasaista tämän osakkeen kohdalle. Jännä nähdä mihin suuntaan lähtee. On se jännä.
temp_201508_34248

12 tykkäystä

Miksi odottaa pitkiä aikoja tuhansien eurojen turvallista tuottoa, kun voi tsägällä saada muutamia kymppejä tosi nopeasti!

Samaistun vahvasti.

10 tykkäystä

Pörssien suunta -ketjusta bongattua. :open_mouth:

55 tykkäystä

Totuuden kertojien elämä on toisinaan kovaa… :upside_down_face:

7 tykkäystä

WHEN YOU OWN STOCKA

17 tykkäystä