Jouluiloa vähävaraisille 2021 - hyväntekeväisyysketju

Foorumilaisten ehdotuksesta nostan tähän viestiin kaksi foorumilla esiinnoussutta kohdetta, joiden tarkoituksena on tukea kotimaassa vähävaraisia, yksinäisiä, yksinhuoltajaperheitä ja muita heikommassa taloudellisessa asemassa tai syrjäytymisvaarassa olevia. Ulkomailla apua tarvitaan luonnonkatastrofien, sotien ja muiden mullistusten uhrien auttamiseksi.

Hyväntekeväisyysketjussa valikoitui Pelastusarmeijan joulupata ja SPR:n katastrofirahasto. Joulupadassa tavoite on 25 000 € ja SPR:n keräyksessä 5 000 €.

Linkit keräyssivuille

Joulupata:

Joulupadasta saatavat varat jaetaan ruokana, vaatteina ja lahjakortteina vähäosaisille lapsiperheille ja muille vähävaraisille sekä syrjäytymisvaarassa oleville ihmisille Pelastusarmeijan toimipisteissä eri puolella Suomea. Varoja käytetään myös erilaisiin tukitoimiin, kuten leireihin sekä harrastus- ja kerhotoimintaan. Osa varoista jaetaan ennen joulua, osa seuraavan vuoden aikana.


SPR:n katastrofirahasto

https://lahjoita.punainenristi.fi/team/inderesin-keskustelufoorumi

With your help Red Cross helps victims of natural disasters and war all over the world. In Finland, aid is offered to victims of sudden accidents, such as fires. Donations also maintain the preparedness of volunteers to act in crisis situations. You are protecting the most vulnerable.


Hieno nähdä, miten hyvin Inderesin yhteisön porukka on lähtenyt tähän mukaan. Vaikka itsellä olisikin asiat pääpiirteissään hyvin, on avuntarvitsijoita suuri määrä sekä kotimaassa että kauempana.

Tempaus on yhteisön jäsenten ideoima. Ilahduttavaa on, että myös Inderesin henkilökuntaa on lähtenyt tai lähdössä mukaan. Jotta muut keskusteluketjut eivät floodaannu, niin nostin nämä keräyslinkit nyt samaan viestiin, josta ne löytyvät helpommin.

Nostin joulupadan tavoitepottia jo toistamiseen ja päivitetty tavoite on 25 000 €. Kymppitonni täyttyi reilussa vuorokaudessa!

Pelastusarmeijan joulupadan ja SPR:n keräyksissä tavoitteen täyttymistä voi seurata ylläolevien keräyslinkkien kautta.


Näillä alla olevilla keräyssivuilla ei ole erityistä Inderes-yhteisön pottia, mutta ovat nämäkin hyvällä asialla ehdottomasti.


Apuna ry on pääkaupunkiseudulla toimiva hyväntekeväisyysjärjestö, joka auttaa taloudellisissa vaikeuksissa olevia lapsiperheitä. Lahjoittamalla meille annat lapsille mahdollisuuden elämään, jossa vain mielikuvitus on leikkien rajana. Pienikin lahjoitus on merkittävä sen saajalle.


Hurstin apu

Lahoituslinkki vasemmassa yläkulmassa :arrow_up:

Järjestö toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia, joista näkyvimmiksi ovat muodostuneet vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnatut perinteiset juhlat Köyhien Linnanjuhla Hakaniemen torilla itsenäisyyspäivänä sekä Joulujuhla Helsingin messukeskuksessa jouluaattona.


102 tykkäystä

Mä voin pinnata tän :slight_smile: Kiitos että teit ketjun tälle :smiling_face_with_three_hearts:!

Nyt näkyy tämmösenä:

27 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Hyväntekeväisyys

Hurstin apu on myös hyvä kohde. Lisäsin sen listalle myös ja muokkasin aloitusviestiä. :slightly_smiling_face:

13 tykkäystä

Oletuksena taitaa tällä hetkellä olla se, että kun on kerran tässä ketjussa käynyt, se ei enää näy ‘pinned’? En tiedä sitten oliko se tarkoitus?

4 tykkäystä

hmm… tää on ainoa kiinnitysmuoto mitä oikeastaan on :thinking:

4 tykkäystä

Tuosta varmaan saa itselleen kiinnitetyksi jos haluaa:

3 tykkäystä

Tsekkaa foorumin asetukset:
automatically_unpin_topics
default_topics_automatic_unpin

Johtuu tästä ominaisuudesta käyttäjäasetuksissa:

image

5 tykkäystä

Patakeräykseen tuli osallistuttua jo, mutta tottahan toki tähänkin piti osallistua, tosin pienemmällä panoksella - kiitos @Juurikki ! :heart: Kaikissa yllä olevissa keräyskohteissa kerätään tärkeisiin kohteisiin. :+1:

@SamiK (ja toki muutkin) - se, että sinä ideoinut ja nähnyt vaivaa saattaa tuottaa lisää onnea sadoille ihmisille. Olet tehnyt pyyteetöntä työtä, jotta ihmiset saisivat apua - kummarrus. :pray:
image
25 000 euroa tulee varmasti nopeasti vastaan ja moni Foorumia lukeva firma, saattaa innostua myös auttamaan varsinkin näin joulun alla. :blush: Nengsteri Oy lähti jo valtavilla summilla mukaan. :+1:

Itsellä on vähän kokemusta vähävaraisten joulun jeesamisessa, kun konkreettisesti ostin eräille lapsille lahjoja, jotka eivät olisi muuten joululahjoja saaneet, niin lasten äiti sanoi, että hänen lapsensa olivat kovin onnellisia lahjoista, mitkä saivat… varsinkin, kun ovat tottuneet vähään. Lahjoittajalle summa voi olla pieni, mutta se, mitä pienelläkin summalla saa, niin on usein saajalle valtavan iso ja onnellinen juttu - musta tämä asia on kiva muistaa. :slight_smile: Toistan itseäni, jokaisella eurolla on merkitystä.

PS
Kiitokset terkuista, lämmitti mieltäni!
image

15 tykkäystä

kuva

Kyllä se tuolla näkyy kaikilla pinnattuna ylimmäksi.

7 tykkäystä

Laitoin sen asetuksen nyt pois päältä tilaan ainakin nyt väliaikasesti kun tää on päällä :slight_smile: Sen voi edelleen yliajaa painamalla tosta napista itse: image

8 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Hyväntekeväisyys

Yhteisön joulukeräys sujuu hyvin (keräyslinkit aloitusviestissä).

Joulupadassa on lahjoituksia jo yli 17 000 € edestä. Mukava nähdä, että Inderesin työntekijöitäkin on ilahduttavan monta mukana.

SPR:n keräyksessäkin on jo vajaa tonni - ihan mukavasti sekin.

Päivitin hieman aloitusviestiä alkuperäisestä. Uutena on lisätty Apuna Ry. Hurstin apu on myös listalla. Näillä ei tosin ole yhteisöpottia, mutta nostin ne esille kuitenkin. Tietysti saa näihin kaikkiinkin osallistua. :sweat_smile:

Linkkejä saa toki jakaa Twitterissä ja muuallakin netissä! :christmas_tree: :star: :snowman_with_snow: :snowflake:

21 tykkäystä

Hienoa, lisää tällaista! Pave Maijanen - Pidä huolta biisi ensin kuunteluun ja sitten osallistumaan!

14 tykkäystä

Nostetaan tämä vielä esille. Jouluun on vielä 10 päivää. Täytetään nuo Joulupadan ja SPR:n tavoitteet yhdessä!

14 tykkäystä

Sinne meni. Hyvää Joulua kaikille ja kiitokset kuluneesta vuodesta :slight_smile:

12 tykkäystä

https://oma.pelastusarmeija.fi/joulupata-2021/12-5318

TechBBS hönkii niskassa jo muutaman tuhannen euron päässä. Kohta 23 000 € jo koossa. Enää pari tonnia tavoitteeseen. Vaikka parikymppiä per nuppi, niin saadaan tavoite kasaan.

Hyvää joulua Foorumin väelle. Muistakaa syödä ja rentoutua! :christmas_tree: :santa: :snowflake: :snowman_with_snow:

20 tykkäystä