Kahoot! - Oppimisen ekosysteemi pilvessä

Kahoot yhteistyössä PBS NewsHour EXTRA:n kanssa luo vaaleihin liittyviä visailuja, jotka sopivat monille ikäluokille kartuttamaan tietoa, ennen vaaleja ja vaalien jälkeen.

4 tykkäystä

Arctic Securities nostaa Kahootin tavoitehinnan 85 NOK.

13 tykkäystä

Käännös:

Analysts at Arctic write that they see upside from product launches that will support below 2021 revenues, as well as a potential increase in exposure in Asia through help from Softbank.

Markkina ei tänään tuohon juurikaan reagoinut. Meille tarkkaan seuraaville hyvä niin. :slight_smile:

9 tykkäystä

Onhan tässä todella komeaa nousua ollut koko syksyn :sunglasses: :champagne:

Mitä mieltä palstalaiset Softbankista? uhka vai mahdollisuus

1 tykkäys

Linkkaan tähän kysymystäsi sivuavan oman viestini kolmen viikon takaa: Kahoot! - oppimisen ekosysteemi pilvessä - #129 by Kustaa_Bertelskold

Oman mielipiteen summaus lyhyesti: Rahan lisäksi Softbank tuo ainakin näkyvyyttä ja tietynlaista luottamusta Kahootia kohtaan, mikä voi näkyä esimerkiksi partnereiden helpompana hankkimisena ja muiden globaalien teknologiasijoittajien (isompana) kiinnostuksena. Näen mahdollisuutena, vaikka ei Softbankin trackrecord täydellinen ole.

4 tykkäystä
4 tykkäystä

Kohtahan ollaan ennen splitin aikaisissa arvostuksissa, termos :champagne: :champagne:

1 tykkäys

Kahootissa tapahtuu, äsken oli nousussa 4 pinnaa niin nyt huitelee pahimmillaan -20%

YTD +161,82%

Eiköhän se nyt ole selvää, että lapun kasvuodotuksista puhalletaan ilmaa vähän pihalle rokoteuutisten myötä.

2 tykkäystä

Huh huh,

Pikkusen ylireagoi kyllä, eihän Kahootin bisnes siitä ole kiinni onko lähiopetusta vai ei vaan samanlailla käytetty myös ennen koronaa opiskelussa.

Täytyy lisätä kun dippaa!

edit: Ja sehän korjaa heti ylöspäin, nyt enään -3%.
Osaako joku taitavampi penkasta onko joku iso myynyt? jos on niin kuka, :thinking:

1 tykkäys

2vk sit ostettu erä silti plussalla joten ei tässä mitään erikoista kai, vaikka en tiedä miten rokotteen tuleminen Kahoottiin muka mitenkään vaikuttaisi. Tehdään niitä puhelinkisoja kouluissa tunneillakin, ainakin 4v sitten kun itse olin yläasteella/lukiossa

1 tykkäys

en ossaa penkailla, mutta eiköhän tuossa tullut tosiaan ilmoja vähän pihalle, voittoja kotiin ja erittäin pikaista “sektorirotaatiota” myös. Itekin siihen syyllistyin…

Jep näinhän se taitaa olla, jäitä hattuun vaan ja odotellaan.

Varmaankin radikaaleimmat reaktiot kursseihin tulee nyt ensiuutisten tultua rokotteesta.

Joo ja sen verran voi vielä omaa ajatusta avata, että toki P/S 142 on melko hirvittävä ja arvelin että alaspäin tullaan ja kyytiin pääsee myöhemmin halvemmalla… Omat treidausskillsit on kyllä sitä luokkaa että vastuun siirrään lukijalle:D
Lockdownit ei lähde kuitenkaan mihinkään ihan heti, rokotetta ei tule jakoon ihan ensi viikolla kuitenkaan… Ja tulevaisuus näyttänee kuitenkin isossa kuvassa enempi Kahootilta kuin Aapiselta. Omatkin lapset jauhaa sen verta mielellään ihan vapaaehtosesti dragonboxia että tuotteet myy näemmä ihan itse itsensä, näin erittäin suppealla otannalla arvioituna. Ei ne skidit toki sitä kassavirtaa maksa mutta kuitenkin…

2 tykkäystä

Nykymarkkinoilla botteja voidaan algoritmien avulla ohjelmoida myymään/ostamaan instrumentteja uutisista. Tämä laukaisee monien stoplosseja ja aiheuttaa muutenkin myyntipainetta. Teknologiasektori dippasi kokonaisuudessaankin paljon (esim. NASDAQ kerkesi tippumaan pakkasen puolelle). Onhan teknologiasektori ollut koronankuopan jälkeisessä maailmassa aivan ylivertainen.

Kahootin kohdalla ajattelen tätä lisäyspaikkana. Iso kuva ei rokoteuutisesta kuitenkaan muutu. Kasvu on ollut vahvaa ja tämän vuoden tavoitteita on hilattu toistuvasti ylöspäin. Jos rokotetta ollaan tämän vuoden puolella saamassa, vaikuttaa se vasta ensi vuonna yhtiöiden tuloksiin. Kahootin bisnes menee eteenpäin ja kasvaa jatkuvasti. Useampia maita valloitetaan entisestään, kun kieliominaisuudet lisääntyvät. Lisäyksenä vielä se, että jatkuvasti on kassan erinomainen tilanne yritysostojen varalle ollut esillä :wink:

4 tykkäystä

Ymmärrän näkemyksen, ja onhan se riskienhallinnankin kannalta voi olla hyvä myydä.

Ainahan se kutkuttais kotiuttaa voittoja, varsinkin nyt kun tuli rokoteuutisia ja tulee rotaatiota.

Sijotin alunperin Kahoottiin koska uskon että tästä tulee menestystarina, kaikki mittarit viittaavat siihen eikä oikeastaan rokote ja koronan ohimeno vaikuta niihin mittareihin mitenkään. Uskon vieläkin että Microsoft tulee tämän ostamaan muhkeaan hintaan lähivuosina niin positio pidetään ja katsotaan kortti loppuun :slight_smile:

Kavuvauhti on erittäin hyvä, koko ajan uusia ratkaisuja ja hyviä uutisia, en keksi mitään syytä miksi myydä ja tänään tankkasin vähän lisääkin :smiley:

Ja alkushokkihan tuli ja lähti se -10%, nyt ollaan jo -4% vaikea nähdä että tultaisiin alaspäin enään kun rokotereaktio oli tuon -10% alkuun.

1 tykkäys

Joo mäkin vaan tarvin täään cashia sellaisiin mitä arvelin että ei ehkä todella enää viikon päästä samaan hintaan saa ja ostan tätä sitten luultavasti kallimmalla takaisin, niinhän tää menee kun ei riitä paukut kunnolliseen kassanhallintaan :sweat_smile:

Lisää osteltu :slight_smile:

Suomennos:
Oslo (TDN Direkt): Arctic Securities nostaa Kahoot-osakkeen hintatavoitteen 85 NOK: iin edellisestä 64 NOK: sta ja toistaa ostosuosituksen.
Se käy ilmi tiistain analyysistä.

Meglerhuset kirjoittaa, että heidän mielestään tuotteiden lanseerauksissa on nähtävissä noususuunta, joka tukee alle 2021: n liikevaihtoa, sekä mahdollinen altistumisen kasvu Aasiassa Softbankin avulla.

Arktinen kirjoittaa, että he odottavat positiivisia uutisia tulevina kuukausina, joissa heidän mielestään yritys mukauttaa ohjaustaan ​​neljännelle vuosineljännekselle. He korostavat myös Kahootin suunnitelmia listautua Oslon pörssin päälistalle ensimmäisen vuosineljänneksen aikana…

edit: Vanha uutinen viimeviikolta mutta toi luottoa lisäillä. Edelleenhän rokote ei Kahootin näkymiä ole muuttanut mihinkään suuntaan imo.

Aamulla vähän arasti kun alotettiin miinuksella, nyt käännyttiin nousuun ja hyvin osu osto 58,60nok hintaan. :slight_smile:

4 tykkäystä

Kahoot! WorkSummit tänään klo 18. Onko kukaan osallistumassa ja haistelemassa tunnelmia?

3 tykkäystä

Kurssi hyvässä nousussa tänään, hittolainen itse en pääse.

Jos joku pääsee ja jaksaa vielä kaikenlisäksi jakaa pähkinänkuoressa sisällön tänne niin arvostan suuresti🙏🏾

Edit:
Tallenteeltahan varmasti näkee jälkikäteen myös👍

1 tykkäys