Minäpä laskin, Ruotsin osalta ei ole lukuja kuin 2014 alkaen (siellä aloitettiin 2012), mutta tuskin siinä alkuvuosina kovin montaa miljoonaa hukattiin. Mutta 2014 alkaen Ruotsi oli itse asiassa ennen tätä vuotta kumulatiivisesti plussalle liikevoittotasolle, kun siellä välillä tehtiin tulostakin. Tämän vuoden jälkeen pari milliä pakkasella.
Saksassa toiminta aloitettiin 2015 ja jälkin on kehnompaa, sillä voitollista vuotta ei ole ollut ja kumulatiivisesti vajaat 15 MEUR tappiota liikevoittotasolla. Siitä merkittävä osa on tuon takavuosina tehdyn huijauksen syytä, joka näkyy isona tappiona 2021. Rullaava 12kk sen sijaan on nyt plussalla, toista kertaa historiasssa.
Näiden lisäksi voisi tietysti laskea maiden autovarastojen vaatiman rahoituskulun, jotta pääsisi todellisiin tappioihin, mutta korkokuluhan ei ole kovin suuri ollut kuin vasta pari vuotta. Alla vielä vuositulokset kuvana 2015-23.
Tuntuu, että Tapio tiimeineen on ottanut aika inhorealistisen viestintätyylin, joka varmaankin organisaation suuntaan on ihan hyvä, kun joudutaan kuluja ja ihmisiä karsimaan, eikä tulos ole millään lailla kelvollinen. Mielestäni parempi näin, kuin että yritettäisiin selittää miten asiat on itse asiassa ihan hyvin (toki Tapsan mielestä ne on tuotapikaa hyvin, vaikkei juuri nyt ) Suomessa kuitenkin tehdään edelleen ihan ok businesta, vaikka markkinaosuuden menetystä viime kvartaaleina varsin hyvässä kysyntätilanteessa ei pidä väheksyä.