Osakesijoittaminen

Kryptovaluutat ja -maailma

Uskoisin että tästä johtuu(?)

Haluaisiko joku asioista perillä oleva valaista hieman onko jollain näillä pienemmän volyymin kryptoilla (esim. XRP) mitään etua vaikkapa Bitcoiniin tai Ethereumiin verrattuna? Paljon on ollut puhetta vain Bitcoinista ja Ethereumista, joten onko tuolla taustalla jotain potentiaalisia näiden “syrjäyttäjiä”?

Huh, miten laaja kysymys. Teknisesti Bitcoinia “edistyneempiä” on satoja kryptoja. Ethereumin kohdalla kyse on enemmän näkemyseroista. Tämä on vähän sama kuin kysyisi saako puun kaadettua moottorisahalla vai retkipuukolla - molemmilla saa mutta molemmilla on omat käyttötarkoituksensa.

Erilaiset cross-chain-ratkaisut tulevat todennäköisesti olemaan tulevaisuuden tie (esim. nykyään voit käyttää bitcoinia ethereum-verkossa ns. wrapattuna tokenina) jolloin voit hyödyntää eri ketjujen ominaisuuksia. Täten voit tuoda likviteettiä toisiin krypto-ketjuihin myymättä alkuperäisiä tokeneja. Yksi krypto voi olla hyvä nopeassa maksunvälityksessä, toinen älyketjuna, yksi hajautetumpi, toinen yleisesti luotettavampi.

Tuosta https://www.reddit.com/r/CryptoCurrency/comments/lg1yhv/for_the_newcomers_the_top_50_cryptocurrencies/ linkistä vaikka alkuun 50 suosituimman krypton kanssa.

4 tykkäystä

Ensi viikolla NYSE:ssä avaus:

First Quarter 2021 Estimated Results*

For the first quarter of 2021, the Company currently expects the following as of or for the three months ended March 31, 2021:

 • Verified Users of 56 million

 • Monthly Transacting Users (MTUs) of 6.1 million

 • Assets on Platform of $223 billion, representing 11.3% crypto asset market share

  • Includes $122 billion of Assets on Platform from Institutions
 • Trading Volume of $335 billion

 • Total Revenue of approximately $1.8 billion

 • Net Income of approximately $730 million to $800 million

 • Adjusted EBITDA of approximately $1.1 billion

*This information is based on information available to the Company as of the date of this release and is subject to the completion of its quarterly financial closing procedures and review by the Company’s independent registered public accounting firm.

1 tykkäys
 • Saturday Night Live did a skit about NFTs, or non-fungible tokens.
 • A clip was auctioned off as an NFT.
 • It sold for $365,000.

:man_shrugging:

Kirjoitin osakepuolelle avauksen Banxasta. Olen aika paljon tutustunut tuohon yhtiöön, mutta toisaalta kryptomaailma ei ollut etukäteen kovinkaan tuttu (yksi Litecoin-osto noin 2013 :smirk:), joten olisi kiinnostavaa saada kommentteja kryptoasioita syvällisemmin tuntevilta ja niitä pidempään seuranneilta.

https://keskustelut.inderes.fi/t/banxa-holdings-inc-tullimaksuja-vanhan-ja-uuden-maailman-valilta

Kiitos @hartZa. Aloitin katsomaan tätä sarjaa eilen. Todella mielenkiintoista. Olen yrittänyt päivittää ymmärrystä bitcoinien suhteen ja tästä on toivottavasti apua.

Tein pienimuotoisen impulssisijoituksen kanadalaiseen DMG Blockchain (DMGI) yhtiöön eilen. Olin seurannut Argo Blockchain (ARB) kurssikehitystä ja DMG Blockchain löytyi sitä tutkimalla. DMGI ja ARB ovat sitoutuneet louhimaan bitcoineja “puhdasta energiaa” käyttäen. Nyt kun on omaa rahaa tässä vähän kiinni niin on enemmän motivaatiota tutustua tähän sijoitusvaihtoehtoon ja eri kryptovaluuttavaihtoehtoihin.

1 tykkäys

Onko näkemystä miltä välittäjältä kannattaisi ostaa Cardanoa ja Dogecoinia? Coinmotionista ei saa kumpaakaan.

Binance todettu hyväksi, appi toimii ja lite-versio selkeä jos sellaisen haluaa.

1 tykkäys

https://www.binance.com/en/blog/421499824684901927/Trade-Stock-Tokens-on-Binance

:thinking:

Osaako joku vääntää rautalangasta Binance BNB Vaultin riskejä?

BNB toki on melko volatiili ja kryptot eivät toki kuulu talletussuojan piiriin. Olisin kuitenkin kiitollinen jos joku osaisi avata tuon riskejä ennenkuin tuuppaan sinne muutakin kuin taskun pohjalla pyöriviä Fiat-kolikoita.

https://finance.yahoo.com/quote/SYSX?p=SYSX

Herndon, VA, 14. huhtikuuta 2021 (GLOBE NEWSWIRE) - NewMediaWiren kautta - Sysorex (OTCQB: SYSX) ilmoitti tänään käänteisen kolmion sulautumisen päättymisestä palvelinkeskuksen omistajan ja operaattorin TTM Digital Assets & Technologies, Inc.:n kanssa. Yhdysvaltojen suurin julkisesti noteerattu Ethereumin kaivosyhtiö, joka toimii Yhdysvalloissa ja jolla on toimintaa New Yorkissa ja Pohjois-Carolinassa.

Kaupan seurauksena TTM: n liiketoiminnasta tulee Sysorexin ydinliiketoiminta ensimmäisenä Ethereum-yhtiönä, joka käy kauppaa Yhdysvaltain julkisilla markkinoilla. Sysorex jatkaa vanhan liiketoimintansa tarjoamista kattavaan verkon suorituskykyyn, turvalliseen langattomaan pääsyyn ja kyberturvallisuustuotteisiin Yhdysvaltain hallitukselle kokonaan omistamansa tytäryhtiön, Sysorex Government Services, Inc: n kautta.

Ethereumin kaivosteollisuuden edelläkävijä TTM, joka toimii vuodesta 2017, on ollut kannattava alusta asti. Ennen sulautumista TTM louhitsi ja jakoi Ethereumia johdolle ja sen sijoittajille, että jos näiden sijoittajien hallussa oleva arvo olisi arvoltaan noin 35 000 000 dollaria nykyisellä Ether (ETH) -hinnalla, joka on noin 2325 dollaria.

TTM omistaa ja ylläpitää yli 12 000 NVIDIA-grafiikkaprosessoriyksikköä (GPU), mukaan lukien suuri joukko erikoistuneita kryptovaluutta-kaivosprosessoreita. Nämä grafiikkasuorittimet ovat tällä hetkellä verkossa ja suojaavat Ethereum-lohkoketjua ja tuottavat ETH: ta ympäri vuorokauden alan johtavalla tehokkuudella.

1 tykkäys

E: Ei päässy ostaan Nordnetin kautte

1 tykkäys

Joskus voi olla ihan hyväkin, ettei hätäile sijoittamisen kanssa. Nämä OTC-listan yhtiöt voi tarkemmin tutkittuna sisältää yhtä sun toista. Pelkkä ETH:n louhinta ei vielä kuurakettia tee - ongelmanahan on, ettei näitä yhtiötä yleensä seurata juurikaan, joten paikkansapitävien tietojen löytäminen voi teettää työtä. Ainakin joutuu parin vuoden tilinpäätökset kahlaamaan läpi.

Joo ehkä parempi, ettei saanu ostettua. Toki olisi onnistunu pari isoa veivausta tänään.

Syskin uutisesta näki hyvän uutisen Inpixonin ja sysxin touhuista. Siihen hyvä treidi tälle päivää.

Muski taas twiittituulella, vuf vuf :dog2:

3 tykkäystä

Ei mee kauaa ennenkun Musk on “tehnyt enempi rahaa” Dogea hodlaamalla kuin vuosien Tesla-myynnillä… :joy: eihän tätä hauhauhauskuutta ikuisesti kestä mutta on ihan viihdyttävää seurattavaa… vuf vuf

3 tykkäystä

Sitä minä vaan ihmettelen, että miksi kissoja hyljeksitään?

2 tykkäystä

Malttiamalttia… Kissojen aika koittaa vielä… :cat: sen jälkeen hamsterit… yksisarviset… jne. Antaa pystykorvien nyt meuhkata aikansa, mielenkiinnolla odotellen mikä laji nousee hallitsevaan asemaan seuraavaksi kun siirrytään evoluution seuraavalle askelmalle… :sunglasses:

1 tykkäys