Kryptovaluuttojen kurssimuutoksien kauhistelut ja hehkutukset

Kuukausi sitten ostin kaksi erää Bitcoinia keskihintaan 19 500$. Tuo 20 000 taso vaikutti mielestäni hyvältä tukitasolta jopa pohjalta, nyt on tuottoa tullut hyvin. Lyhyeen pitoon suunniteltua tuottoa en vieläkään myy uskon että on aineksia isoihin liikkeisiin nyt.

1 tykkäys

kuva

Kohta rysähtää sillä maailmassa mikään ei ole muuttunut useaan kuukauteen, mikä vaikuttaisi pidempään nousuun. Paitsi Ethereum merge yhtenä isona asiana. Osa puhui maticin nousun taustalla ilmeisesti jostain disney yhtiöön liittyvästä käytöstä. Itse en ole caseen toistaiseksi perehtynyt. En yritä ennustaa pohjia, mutta jos pohjat ollaan nähty niin ennustan seuraavan vuoden sivuluisua ellei markkinoilla jotain niin isoa tapahdu kuin korkojen selkeä alentuminen.

1 tykkäys

Disney Accelerator ohjelmaan mukaan. Hyvä muttei ehkä lopulta ihan hirveän merkittävä asia, ainakaan ennen kuin jotain co-oppia tehdään. Polygonilla on kyllä tullut paljon erilaisia positiivisia uutisia viime aikoina mm. Reddit NFT yhteistyö.

Mutta hyvin todennäköisesti tämä ralli hyytyy, varsinkin jos inflaatioluvut ovat yhtä kuumia kuin kesäsäät manner-euroopassa.

:smiley: :man_shrugging:

4 tykkäystä

Saas nähdä mihin asti jaksaa

1 tykkäys

Oisko kellään Saksasta live kursseja? Serviceware kiinnostaisi ja Siltronic :smiley:
Siltronic ostin avaukseen 77,50 kun avaus hintaa arvottiin ensin vähän aikaa.

2 tykkäystä

Flow melkoinen pomppaus Meta uutiseen.

2 tykkäystä

kuva
Minä tunnen kuinka vauhti kiihtyy, tule kanssani benji hyppyyn. Alhaalla odottaa naurajakansa, pilkkaralli siellä vasta villiintyy.

4 tykkäystä

Onko Terran fomotus alkanut taas?
Parin viikon päästä pitäisi alkaa kolikkojen poltto, ehkä.
image

3 tykkäystä

Joitakin kymppejä laitoin Luna Classiciin, kun se oli maanraossa. Sieltä se tosin työnnettiin vielä syvemmälle. Nyt nousi possa jopa plussalle. Näillä määrillä tämä ei kauheasti pelasta kokonaissijoituspääomaa, mutta onhan tälläisiä nousuja kiva katsella niin kauan kunnes pumppaus vaihtuu dumppaukseksi.

5 tykkäystä

Ostin kanssa Lunaa kevään romahduksen jälkeen idealla ”laitanpa tämän kuun lottorahat tähän”. Eli parikymppiä. Possa noussut kuukauden aikana 180% ja päivän aikana 55%.

To the moon ja silleen :sweat_smile:

5 tykkäystä

Hurja nousu kyllä LUNA Classicilla menossa edellee. saa nähä milloin vaihtuu suunta :smiley:
Myydään sitte yhessä eurossa veke :smiley:

6 tykkäystä

Ei näytä LUNCin ralli hidastuvan millään.
Vieläköhän tuosta pumpataan yksi nolla pois :face_with_monocle:

3 tykkäystä

Kyllähän toi LUNC tulee nousemaan ihan älyttömästi, jos nuo burn ennustusten luvut tulee yhtään pitämään paikkansa. Mutta se jää nähtäväks millä vauhdilla se poltto lähtee liikkeelle. Itsellä pieni aavistus ettei vauhti tuu olemaan ihan odotusten mukainen

1 tykkäys

LUNC

:flushed:

7 tykkäystä

Tuossa tulikin vastaan Reddit-postaus, jonka epäilin olevan feikki, jossa jollain oli 150k usd:n possa, mutta näköjään, jos rohkeutta löyty ja pohjilla heitti muutaman huntin loton tähän, ni nyt voikin eläköityä.

Tsekkailin omista lokeista, että tuli tuohon aikoihin ostettua muutaman kympin huumoripanos, mutta myös myytyä se jossain 5x kohdilla. Bitconnectit yms ovat kyllä jo opettaneet, että näissä näkyy aina dead cat bounceja, ja Doget, Shiba Inut osoittaneet, että FOMO mieletön, kun nollia on tusina edessä ja ath:on matkaa miljoonakertaiset tuotot.

2 tykkäystä

Tuollaiset pohjat jos edes todellisia on kestänyt ilmeisesti vain pienen hetken. Crypto comin historiasta tuon päivä alin hinta yli 30x tuohon nähden. Ten baggerin pystyi ostamaan helposti nutta isommat prosentit eivät ole kuin tuuria tai sitten todella isojen tappioiden paikkausta kun ostanut dippiå kiinni kokoajan. Romahdus päättyi juuri tuona toukokuun 13. ja vielä edellisenä päivänä noteerattiin yli dollarin hintoja.

2 tykkäystä

Tämä on omaa mutua, mutta eiköhän tuo LUNC jatka taas varmaa, mutta varmaan aikaisempaa huomattavasti hitaampaa nousuaan eilisen markkinamanipulaation jälkeen. Mielenkiintoinen tuo eilinen dippi, kun muutama iso valas sattumalta(Olikohan sattumaa? :thinking:) myy samoihin aikoihin LUNC:t ja ostaa LUNA:aa, joka nosti sen hinnan kolminkertaiseski. Voi olla LUNA:lla iso lasku edessä, kun nämä samat valaat ottaa samaan aikaan voitot pois sieltä, ku jengi FOMOna ostanut nyt LUNAaa tuon nopean nousun takia.

4 tykkäystä

Beefy raketoi ilman uutisia tai mitään. ”Finally devs found the up button.”
No, jos liikkuu ylös, pääsee se sieltä alaskin. Katsellaan.

4 tykkäystä

:grin:

4 tykkäystä