Kryptovaluuttojen kurssimuutoksien kauhistelut ja hehkutukset

Vuoden ensimmäinen ralli omassa kryptosalkussa - Fuse päätti sitten lähteä kuuta kohti :rocket:

5 tykkäystä

Kiva ajoitus sattui tähän kryptotouhuun, kun toissapäivänä ostamastani crypto.comin pantista on sulanut jo 15%. Toki kryptomaailmassa tämä on pientä heiluntaa, mutta kyrpiihän se aloittaa tällaiseen saumaan. Ostellaan sitten lisää kun -90% on taulussa CRO:n osalta.

Pitänee ostaa Sokkarilta ruokaa 17 500e:lla niin tämäkin lasku on kuitattu. Makaroonia ynnä muuta kuivamuonaa pitkäaikaiseen pitoon.

20 tykkäystä

Tervetuloa mukaan :grin: Sit tight and buckle up and enjoy the ride :roller_coaster:

16 tykkäystä

Aloittaessani tämän vuoristorata-ajelun tiedostin, että -50% on ihan todennäköinen vaihe, joka pitää vain kestää. Silti tuntuu kurjalta tänään, kun tulos painui miinuksen puolelle. CROn osuus sentään vielä pitää kokonaisuutta melkein pinnalla.

6 tykkäystä

Vaikea uskoa, että edes kryptot käyttäytyisivät noin yksinkertaisesti. Mainos on tiedossa tällaisella vasta-alkajallakkin. Yhtä hyvin sieltä voi tulla laskua. Myydään paniikissa kun ei nousekaan niin kuin oli odotuksissa.

Jännä nähdä ehtiikö tulla -50% tauluun omasta ostosta ennen kuin saa tilattua “ilmaisen” Netflixin :smiley:

2 tykkäystä

Kait sinä oot jo voinu tilata spotifyn ja netflixin virtuaalikortillasi? Eikös se virtuaaliversio ole käytössä melkein heti?

Floki on hyvä esimerkki kryptosta, jonka kurssiin ei saatu mainoksilla puhallettua täytettä tyhjyyteen. Niitä mainoksia oli joka lentokentällä ja liikenteen solmukohdassa Dubaista Narinkkatorille. Haluaisin tietysti ajatella että CROssa on todellista sisältöä enemmän kuin Flokissa, mutta mainonnan teho on hankalasti toimiva asia.

2 tykkäystä

Taas kun tuossa viikkonen sitten mietiskelin kryptostrategiaani, niin tuli huomattua se että se mörninnän ihmettely on usein aika lähellä ostopaikkaa.

Ada +40% huitteissa jo sen koommin :joy:

5 tykkäystä

Täytyy toivoa että sama pätee Orion Protocolliin joka mörninyt kohta vuoden :grin: Eilinen AMA antoi kyllä luottoa :smirk:

2 tykkäystä

$BIFI
Beefy on yllättänyt. Viimeisimmän viikon aikana +33%. Ostin sitä jossain vaiheessa pienen testierän, koska viehätti sen anti-inflatorisuus. Bifiä on olemassa 80000 kolikkoa ja ne lupaavat, että lisää ei tehdä.

3 tykkäystä

On taas kovaa menoa, joku teknisen puolen tunteva varmaan pystyy kertomaan onko kaikki resistanssit jo rikottu ja mennäänkö suohon? :crystal_ball:
Tuohon päälle kun laittaa vielä Qanx dropin -20% niin terve!

En itselle saa selvyyttä mikä nyt taas tekee kyykkäystä näin. :face_with_monocle:

4 tykkäystä

Itse uskon etta ylireagointi, kuten osakkeissa. Korjaa ensiviikolla.

2 tykkäystä

Taitaa tulla HODL 2025 tästäkin, saa nähä meneekö pohjaan vai lähdetäänkö taas raketoimaan :joy:
Nii tosiaan niinkun @meri sanoi, deathcross tuloillaan/tullut.

Kauheesti tullu uutisia suuntaan ja toiseen :crystal_ball:

4 tykkäystä

Deathcross on nykymarkkinassa hyvin ennustettava indikaattori, joka osataan jo pelata hyvin ennalta. Sen merkitys nykykuviossa on marginaalisen pieni.

Itse näen suurimpana syynä wall street tyyppien dumppaukset, jotka taas johtuvat kaikenlaisten suurten riskien vähennyksellä. Tämä taas heijastuu kaikkiin kryptoihin, on ihan turha ajatella, että se oma, kaikenlaisten hehkutusten ylösajettu lumihiutale kolikko taistelisi vastaan.

Ja kyllä, olen itsekin tuhansia tappiolla, mutta en koskaan käytä vipuja kryptoissa, niin antaa laineiden viedä.

9 tykkäystä

Lyhyt kommentti tänne teknisestä näkökulmasta kun aihe mainittu. Esimerkkinä ETH-USD:


(kuvasta siivottu ylimääräinen tauhka luettavuuden nimissä)

Viikkotasolla selkeässä laskutrendissä eikä merkittävää käännettä vielä näkyvillä. Kävi hakemassa juuri vauhtia syys-lokakuun dipin tukialueelta (harmaa laatikko). Jos markkina nyt ottaa laajemmin vauhtia tästä ylöspäin niin mahdollisuus suunnan kääntymiseen. Mutta ei siis vielä mitään todisteita tästä ja teknisesti kääntöyritys näyttää heikolta. Jos suljetaan** tuon em. alueen alle (~2665), niin seuraavat potentiaaliset hyvät pysähdyspaikat ovat melko kaukana alempana. RSI (alempi kuvaaja) antaa vinkkiä että oltaisiin melkein ylimyydyn puolella joka taas olisi vihje mahdollisesta käänteestä. Mutta se mikä toimii nousussa ei välttämättä päde kun ollaankin pulkkailemassa.

Tuo em. death cross nyt tosiaan melko non-event koska tuo viikkotason laskutrendi on ollut jo pidempään aikaa nähtävillä ja tuo trendien leikkaus on vain seurausta siitä ja sementoi faktan että on menty merkittävästi alaspäin. En nyt parissa minuutissa ehtinyt katsoa muita, mutta oletan että hyvin samanlainen tilanne löytyy niistäkin.

EDIT ** olen ihan boomeri koska kirjoitin suljetaan vaikka eihän näitä suljeta yöksi. Sen siitä saa kun kirjoittaa tajunnanvirtaa :grin: Enemmänkin jos jää yön yli / yli vuorokaudeksi.

7 tykkäystä

Tuo kannatta katsoa. kryptomarkkinassa lasku jatkuu Onko alkamassa karhumarkkina? - YouTube

1 tykkäys

Se oli sitten tässä tämän päivän päivän viimeiset teurastukset. Jokunen näistä jopa on vielä hankintahintaansa verrattuna vihreällä.

7 tykkäystä

Joo kova oli yö :ok_hand: :grin:…Pitkään piti malttaa että pääsi ostamaan. Nyt nukkumaan :slightly_smiling_face:

7 tykkäystä

Kyllä tässä ilmat puristuu pois:

Qanx on ottanut itsellä eniten, -50% muutamassa päivässä. Ostoskassa tyhjä :smiling_face_with_tear:

Tästä taisi tulla opettavainen kokemus

2 tykkäystä

Miten? Opitko ajoittamaan markkinat?

QANXin idea sinänsä on edelleen hyvä. Jos siinä ei ole piilossa jotain teknistä häikkää, uskon sen vielä tuosta nousevan. Itsehän harmittelin tuossa taannoin, että olin laittanut siihen vain reilut 50 euroa. Ne on nyt 28.

4 tykkäystä