Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

RedEye raportti tulossa kesäkuun aikana. Kurssireaktiosta päätellen sijoittajat odottavat raportista positiivista ajuria. Tämä lienee juuri tällä hetkellä ajurina (?)

Kaiken järjen mukaan markkinat käyvät kuumana, kun on herätty siihen että kyberturvallisuus on elinehto jotta yritys, valtio tai virasto pystyy 2020-luvulla ylipäätänsä toimimaan. SSH:lla hyvä aihio pärjätä tässä markkinassa.
Toimivat tuotteet:
PrivX ja KuppingerCole raportit. n. 180% (q/q) kasvu myynnissä (summat vielä pieniä.)
NQX sopimus viime joulukuulta ja q1 aikana kaksi sopimusta lisää.
Deltagon yritysostosta kassavirtaa ja synergioita. Pääsee laajentamaan tarjontaa.

Pääomistajan vaihtuminen kesällä 2020: Accendo Capital, jolla hyvä track record pitkäjänteisenä kehittäjänä ja omistaja-arvon luojana.

(Disclamer: SSH nyt noin 6% painolla omassa salkussa. Lisätään jos ja kun alkaa ihan oikeasti käännös näkymään myös luvuissa.)

6 tykkäystä


Heikompaa hirvittäisi moiset prosentit. Tai sitten olen vaan pirun hyvä osakepoimija. Salkusta löytyy kasvua,laatua ja osinkoa. Lisäksi on pari jokeria. Salkku ylitti juuri 75K euroa.

Edit. Tämä OST joka on nordnetissa

15 tykkäystä

Ei niin klimaattinen ATH, mutta ATH kuitenkin. Smart Eye ylitti (ainakin hetkeksi) rapia kuukauden vanhan edellisen korkeimman noteerauksensa 287.50SEK, matka kohti 300 tasarahaa jatkuu :chart_with_upwards_trend:

image

17 tykkäystä

Joku työnsi koko Kiinan pyllyyn kaasupallon? Hillittömät bileet, eikö kukaan oikein tiedä miksi. No, ei kai nykymarkkinalla pidäkään tietää…

14 tykkäystä

On kyllä mielenkiintoista seurata jenkkilän porukan typeryyttä. Muds / Topps tippui tänään reippaan -15%. Tuli huonoja uutisia, kun MLB diili meni sivu suun, mutta osan pudotuksesta taisi aiheuttaa se, että Mudric osto AMClta lähes 300 miljoonnalla niiden osakkeita ja siitä sitten AMC-apinat raivoissaan

kuva

kuva

kuva

Siellä on nyt sitten retailit isolla porukalla AMC pumppaamisen lisäksi myös joukolla shorttaamassa osakkeita. Eiköhän tästä saada taas isompi jupakka aikaiseksi ja jotain ärähdystä valkoisesta talosta saakka :grin:

3 tykkäystä

Nyt oli kyllä suhteellisen huono ratkaisu Mudrick Capitalilta: 300m ostivat AMC osakkeita ja ilmeisesti sulkivat position suht nopeesti hyvällä tuotolla. Siihen päälle vielä Citadel (Ken Griffin) on 4,7% mukana #muds (TOPPS) spacissa niin helvetti on irti.
Disclaimer:älä missään nimessä avaa Stocktwitsiä.

3 tykkäystä

Juu taisivat ottaa nopeat 50 miljoonaa tuolla. Ei huono veto päivän tiliksi, mutta menivät samalla wbs silmissä sankareista alimpaan roistoporukkaan muiden hedgejen kanssa :laughing:

9 tykkäystä

Apinarallia luvassa tänäänkin, kun meemi-laput hehkuu vihreinä premarketissa:

kuva

Mukan myös kaikkien meemi-lappujen kuningas, eli Noksu :smiley:

13 tykkäystä

Käy kyllä sääliksi niitä, jotka tunkevat kurssihuipulla ne vähäisetkin rahansa meemilappuihin TikTokin perustella. Tai, noh, ehkä se on sitä luonnonvalintaa?

Ja eiköhän se leikki jatku vielä, mutta kyllä se kurssihuippu joskus tulee ja tajutaan että osakkeen arvo onkin vain 10% siitä mitä hintalapussa lukee. Odotan innolla salaliittoteorioita sen jälkeen, kun GME yhtiökokouksessa vahvistetaan että annetut äänet eivät ylitä liikkeellä olevien osakkeiden lukumääriä.

9 tykkäystä

image

rupeaa olla markkinalla uskoa, että pääomaa jaetaan ulos. onnex Basel 4 toimeenpanoa siirrettiin pandemian takia vuodella 2023.

1 tykkäys

Menee osastolle “hehkuttelu” mutta jo etukäteen Oroco, Oroco… “substantial continuation”, “along strike and to depth”, “much more extensive” :rocket: :rocket:

@telemaster taisi jo viritellä muutenkin pikkulauantaita Harvian vuoksi, etkös ollut tässäkin mukana…

13 tykkäystä

No saakeli just nyt kun menee iltaan asti mökiltä ajeluksi​:roll_eyes::pleading_face:. Pitäkää Oroco-ketju ajantasalla.

8 tykkäystä

Oon pörssilomalla, mutta tää näytös katellaan terassilta olusen kans :sunglasses::beer:

Lupaan kyl ostaa Harvian ylös 50€ jos mennään taas liki🤪

18 tykkäystä

"Miten meni niinkuin omasta mielestä":crazy_face: Voisin jatkaa taivastelua mutta ehkä jatkan taloustieteiden opiskelua :rofl:

5 tykkäystä

Noh melko ymmärrettävä reaktio. Itsekkin mietin etukäteen pientä keventämistä, mutta kun hinta laski 3CAD pintaan meninkin lisää puolelle :joy:
Moni ei jaksa odotella lupia ja möi uutisiin.

7 tykkäystä

En tiedä onko kukaan edes lukenut uutisia vai treidataanko tota tuijottamalla pörssikurssia ja veikkaamalla seuraavaa suuntaa😅. Ei sillä että lukaseppa siitä taviksena 150sivua jotain porausdataa ja tee päätös onko tämä nyt hyvä, huono vai siltä väliltä asia. Ei ole helppoa haluta sijoittaa kaivosalalle kun suurin porauskokemus on vessaharjan tunkeminen pönttöön. Ei tää itselläkään mene ihan Warren Buffettin teeseihin että sijoita vaan alaan josta tiedät kaiken.

33 tykkäystä

Jaha, istuin pariksi minuutiksi katsomaan mitä kuuluu AMClle ja siinä ajassa nousi 30%. Valitettavasti tässä en ole mukana…

8 tykkäystä

Eiköhän se myös tule kohta taas tonttiin. Täysi hulabaloo käynnissä kyllä.

Edit: ja juuri noin, heti kun aukes uudestaan niin kymmenen taalaa katos hinnasta. Taisi haltata heti uudestaan kun liike loppui… :upside_down_face:

alle 3 minuutissa -17% … hapokasta on meno.

Edit2: Ja heti kun aukes toisesta haltista niin taas mennään ylämäkeen… viitisen taalaa lisää hintaa minuutissa… :sweat:

:popcorn: :sweat_smile: - tämmöisestä kieputuksesta pysyn turvallisen etäisyyden päässä mutta mielenkiintoista katsoa kun meno on näin mielipuolista.

9 tykkäystä

Jaahas ei sittenkään? Apinat kiipeä puuta takaisin ylös :popcorn:

6 tykkäystä

AMC:lle vastikään ilmestyi 120$ osto-optioita,
overnight “borrow fee” kuulemma 10% shortatessa eli shortit coverannee lähiaikana,
…50/50 meneekö vain >100$ huomenna :woman_shrugging: Ite pysyn etäällä. :popcorn: :kangaroo:

:kangaroo: :kangaroo: :kangaroo:

5 tykkäystä