Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Aiheesta oli keskustelua kahvihuoneen puolella joten kokeillaanko tällaista ja katsotaan ottaako tuulta alleen.

:rocket: :rocket: :partying_face: :partying_face: jne

22 tykkäystä

Hyvä idea, mutta vaikuttaa siltä että usein kurssikyselyiden takana ovat ns. uudemmat käyttäjät. Kun yleisen toimintatavan sisäistäminen on välillä ollut vaikeaa, niin kuinkakohan hyvin tämäkään ketju löytyy :thinking:

Kahvihuone on ollut mielestäni ihan hyvä paikka yleiseen hehkutteluun, toki sekin varmasti ärsyttää osaa käyttäjistä. Eriyttäminen tänne on varmasti ihan hyvä kompromissi. Nythän kirjoittamattomana sääntönä on toki myös ollut, että ATH-lukemia voi kohtuudella juhlistaa myös yrityskohtaisissa ketjuissa (ainakin jos on ns. track recordia yrityksen sijoitustiedon jakamisessa).

Aloitetaan pähkinällä, mikä on kuvien yhteys?
image

4 tykkäystä

Kaipa tänne voi niitä uusia käyttäjiä ohjata, jos eivät itse perille löydä.

2 tykkäystä

Korkataas se ainoa tämän pyhätön osalta … Että semmoinen kurssikäyrä Ehangilla. Esihistoriassa, eli viime viikolla, close 26.06 ja nyt kuudentena pördepäivänä tuon jälkeen vedellään 70 pohjoispuolella. Tällainen +20 % on siis täysin normipäivä EH:n osalta :joy:

Jumankauta kun uskaltaisi keventää! @jaahas Tämä on pitkässä holdissa… katsellaan vuosikymmenen vaihteessa mikä on pöhinä. Sillä poikkeuksella että jos joskus tenbägää niin siinä pisteessä omat pois eli 1/10 positio laitaan. Samat säännöt kuin Plugin kanssa (oli) :wink:

:pray: @Meri

9 tykkäystä

Samperin Ehang. Katselen kateellisena vierestä, kun puolet foorumista tuntuu olevan tuossa mukana :D. Hyvät voitot tuosta kyllä olisi saanut parin päivän pidolla :smiley:

11 tykkäystä

Mun piti ostaa jo viime viikolla 40usd mutten ollut aiemmin ostanut jenkkiosakkeita, niin OP herjasi että pitää ottaa ensin yhteyttä pankkiin ja se unohtui. Tänään soitin niin kyseessä olikin pikkujuttu ja voin heti käydä kauppaa. 75% nousut jäi saamatta. Lähdin kyytiin silti eli “pitkään holdiin”…

1 tykkäys

Canadian Solar Inc tehnyt hyvää tulosta pitkällä tähtäimellä ja alotteleva sijoittaja haluaisi hypätä uusiutuvan energian kelkkaan. Myös GEVO:a tarkoitus ostaa tänään eilisen laskun jälkeen, siinä tarkoitus vähän lyhyempi holdi.

1 tykkäys

Gevo näkyy olevan pre-marketissa jo 14% koholla.

2 tykkäystä

Kyllä on tämän OBLN kanssa hullua menoa.
Ensin älytön nousu ja sitten premarket samantien alaspäin.
image

1 tykkäys

Joo, täällä noviisit etsii multibaggereita vuosien tähtäimellä kun kovat jätkät nelinkertaistaa lappunsa päivässä :joy: :joy:

11 tykkäystä

Täällä on hyvä ketju näille taivasteluille.

Voidaanko 8.1.2021 jo julistaa päiväksi jolloin Bitcoin-kuplan puhkeaminen alkoi?

1 tykkäys

Tänään sitten vähän vaisumpaa. Vain +10 % eli 80 USD rikki :rofl:

3 tykkäystä

Laitan nyt tänne kun ei ole mitään kättä pidempää syytä laittaakseni kryptoketjuun. Tänään Bitcoin, Ethereum ja Litecoin yli 10% laskussa kukin. Purkautuuko vaan hypen myötä tullut liika arvostus vai mitä mieltä muut? Mitään kuplan puhkeamista tuskin on.

Niin… tuskimpa mitään IT-kuplaakaan oli, kaippa silloinkin vain “purkautui liian hypen tuoma arvostus”…

1 tykkäys

Hieman ihmetyttää, kun tällaisia samankaltaisia kyselyjä tehdään aina ympäri netin. Eli jos kurssi on noussut aika lailla syyttä ja hypen seurauksena päivää, viikkoa tai kuukautta aiemmin luokkaa 100% ja sitten tuleekin puolet tai saman verran alas, että mikä tässä ihmetyttää? Onko se siis se, että kun hypätään hypeen siellä korkealla ja meno ei sitten jatkukaan, vai mikä? Tää on just sitä Casinomaailmaa, jos leikkiin ryhtyy, leikin kestäköön. Huomenna, ylihuomenna tai viikon päästä bitcoin voi olla -30% tai +30%. Ei tämänkaltaisilla osakkeilla tai “valuutoilla” tarvi olla varsinaista syytä liikkuakseen paljon, se vain liikkuu.

Ja siis kyllä, tuo kysymys kuuluu tänne ja näitä saa tänne laittaa, mutta silti ihmetyttää, miksi joku jaksaa näitä ihmetellä “ääneen”

3 tykkäystä

Pahoittelut nyt sitten ääneen ihmettelystä. En tiennyt syytä nousullekaan ja nyt kysyin laskusta että oliko vaan hypen tuomaa ilmaa arvostuksessa tuo 10k. Itse en bitcoinia omista, mikä kai olisi pitänyt kirjoittaa.

Kiitoksia @V_Trader ja @NEA vastauksista.

1 tykkäys

Tuollahan oli myös uutisia mahdollisesta tiukentuvasta sääntelystä ym, mikä saattoi herättää hermoilua… Itse lähdin tosi pienillä panoksilla mukaan vaikka saatoin lähteä turhan kalliilla mukaan. Poistin BTC:n näkyvistä omilta seurantalistoiltani eli “see no evil, hear no evil”. Katson vuoden päästä missä mennään. Korkealta ei putoa jos se mörnii jossain 10k tasoilla mutta jääpähän hyvä mieli jos se on korkeammalla kuin nyt :upside_down_face:

1 tykkäys

Taitaa olla arvostuksen palautumista Janet Yellenin kryptonkieltolausunnon siivittämänä. Toki jos mennään sanoista tekoihin, voi lasku olla pitkääkin.

YES! Gevo lähti hyvin paikkailemaan laskupäivän tappioita :heart_eyes:

4 tykkäystä