Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Nyt alkanu näkymään uusiutuvien laskut paremmin kokonaisuudessaan, dippejä ei enään osteta kiinni samallalailla kun ennen. En lähteny keventämään 70$ hinnoissa ja näkyy myös salkussa menetetyissä euroissa mutta pelaan pitkää peliä näitten kanssa.

1 tykkäys

Blumman live tuossa taustalla puheli juuri samasta aiheesta. Eivät pelkästään uusiutuvista, vaan “korkean kertoimen” lapuista ja käyttivät Teslaa esimerkkinä. Bondit kutittelevat nousua, osa mittareista osoittaisi yli 2 % inflaation tulemista jne… Rahaa vedetään piiloon sieltä missä on tuulisinta, ja missä laskunkin jälkeen jää vielä voittoja käteen kun position myy.

Minähän en osaa kun holdata, joten… ootellaan :smile:

3 tykkäystä

Juuri tosiaan katselin että taitaa kaikilla vetylapuilla olla tämän päivän jälkeen -30% huipuista. Instikatko on laittaneet myynnit tulille?

image

11 tykkäystä

Ihan vaan muistutuksena todettakoon, että QT:ta sai tuon posarin jälkeenkin 62e:lla. Minä hyppäsin takaisin kyytiin 69-70e:n keskihinnalla ja silloin tuntui taas vähän tyyriiltä. No eipä tunnu enää. Mitä helvettiä? :smiley:

On tämä osakemaailma kummallista. Marimekko ylittää oikaustun liikevaihdon ennusteet 45%:lla ja kurssi kiittää lievällä laskulla.

QT ilmoittaa samat lukemat kuin posarissa ja toimitusjohtaja antaa hyvän haastattelun. Hups, +10% tauluun :slight_smile:

16 tykkäystä

Ja NEL kiitti lyömällä tauluun -12-13%. nyt onneksi hieman elpyy. Voivoi kun tuli lähdettyä uusiutuviin turhan jälkijunassa.

3 tykkäystä

Vaikea uskoa, että kovin jälkijunassa on uusiutuvien kohdalla vuonna 2021, kun kaikki tavoitteet on asetettu aikaisintaan johonkin 2030. Lyhyellä aikavälillä ja yksittäisissä yrityksissä voi toki käydä mitä vain, mutta iso pyörä tässä on juuri vasta pyörähtämässä.

5 tykkäystä

Nojoo, totta tuo. Ärsyttää vaan uudet ostot jotka on heti punaisella. Mutta virheistä oppineena joustan tällä toimialalla -15% säännöstäni enkä myy niitä pois vaan pidän nuo vielä. Oikenee jos oikenee. Sen verran pieniä aloituspositioita ettei maailma kaadu vaikka ne tulisi tonttiin.

4 tykkäystä

Tämä lappu näyttää koko ajan paremmalta kun katsoo noita lukuja :clap::clap::clap:

Ja vuodesta toiseen. Ihme, että isompi toimija ei ole ostanut Angleria pois. No lisäillään me vaan ja mikäs tässä on olla mukana.

1 tykkäys

TikTok-analyytikon uusi TP: :rocket: :rocket: :rocket: :rocket: :crescent_moon:

(Ei sijoitussuositus. Omistan.)

12 tykkäystä

Watchlistissä 48 lappua. Yksi ainoa vihreänä. Kiitos QT (+6.42 %).

Oi ja voi, kun tämä muuttui “liian kalliiksi” rikottuaan 30 €, jolloin oli pakko lopettaa ostot :joy:

10 tykkäystä

Vistagen Therapeutics 33%. Ihanaa kun näin pakkaspäivänä joku vihertää ja kauniisti.

3 tykkäystä

Tämä on kyllä erikoinen päivä, ainoastaan kolme lappua hupitilitä vihreällä ja 12 punaisella mutta ollaan balanssissa eli plus-miinus nolla kahden päivän takaiseen. Kiitos VistaGen Therapeutics :grinning:…Nyt laitan avainlukulistan piiloon tai vaimolle talteen, ja ajelen ilman stoppareita. Seuraavan kerran tarkastan saldon 1.3.2021. Mandatumin hupisijoitustili ( 20 kEUR) on tyyliin “jos menee nollille sitten menee, mutta toivottavasti ei”.

3 tykkäystä

Lohilo +16%. Tavoistani poiketen EN tehnyt eilen typeriä päätöksiä osakkeen laskiessa 5%.

Korjaan, lohilo +30%!!! Ilo olla kyydissä :partying_face::partying_face::partying_face:

2 tykkäystä

Omnicar 4SEK! :rocket: :rocket:

En ota kantaa onko tämä järkevä valuaatio. Vielä on paljon kysymysmerkkejä ja kurssi vaan painaa jatkuvasti ylös. Hienoa kuitenkin, että kutiteltiin tuota 4sek maagista rajaa! Nyt odotetaan rauhassa Q4 tulos!

3 tykkäystä

Kun käyt tekemässä laskelmat potentiaalista niin ei tuollaiset pienet -5% laskut haittaa. Itse olin ainakin laittamassa käsiä alle eilen :smiley: Näillä kasvuluvuilla firma on omissa laskelmissa vielä naurettavan halpa. Sanoisin että ihan oikeutettu reaktio uutiseen.

Omista salkkuyhtiöistä odotan tämän osaria eniten :slight_smile:

Ihan oikeassa olet. Tuntuu vain, että nämä perustuvat älyttömästi brändiin ja arvostus sitten sen mukaan. Lisäksi vähän hikoilin, että onko tässä alkamassa samaa alamäkeä, mitä vedyn ympärillä jo näkee.
Mutta pysytään tiukasti kyydissä, lohilo on tätä menoa pian salkussa ykköspaikalla :slightly_smiling_face:

Marimekolla on tuollainen nykymarkkinan mukainen osinkodippipäivä menossa. 0,9e irtosi tänään ja kurssi iloitsee osingosta 1,9e:n nousulla.

Tuli kevenneltyä eilen liikaakin, mutta ostin pienen satsin illemmalla takaisin 50,30e:lla. Siitäkin on tullut jo 2,7e arvonnousua ja 0,9e osinkoa. On tämä nykymeno melkoista. Ei auta kuin heittää killingit laatufirmoihin ja antaa tuulen kuljettaa :open_mouth:

3 tykkäystä

Kyllä kelpaa taas salkkuyhtiöitä katsella jo tässä kohtaa päivää. Ensimmäinen hehkutusviesti tähän ketjuun :moneybag::chart_with_upwards_trend:

8 tykkäystä