Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Itse en osaa enää iloita edes nousupäivistä… Harmittaa jos alennusmyynnit menee ohi, kun seuraavan kerran saa irtonaista rahaa vasta parin viikon kuluttua…

On tämä vaikeaa :smiley:

10 tykkäystä

Jospa Hyzonkin tästä lähtisi vähän suuremmalle nousu uralle. Tällä hetkellä 5,80-6,00$ tankatut laput tuovat iloa salkkuun. Joka tapauksessa, hyvännäköstä palkkia aletaan piirtämään 1d kuvaajalla.

18 tykkäystä

Voi miten ihana päivä, j karjalaisen sanoin, voi tapahtua mitä vaan😁 kyl toi vajaan 4 prosentin nousu kahdessa salkussa saa taas hyräilemään noiden pudotusten jälkeen. Noo väliaikaista kaikki on vaan😁

5 tykkäystä

Jep, ei huonot maisemat. On tätä odotettukin!

6 tykkäystä


Kelpaa!!

7 tykkäystä

Tuossa taisikin olla syy Paysafen nousulle. Kiitoksia vain @Torniojaws :smiley:

Edit: no onneksi Hyzon on jo sun ostohinnalla tuottanut enemmän tänään, kuin mitä Payshit varmaan tuottaa edes tämän kuukauden aikana :slight_smile:

13 tykkäystä

Camber Energy Inc. (CEI) tarjoilee hyviä päivätuottoja kyllä :open_mouth:

EDIT: Päälle 100% mentiin jo

11 tykkäystä

Voiko tolla Harvian laskulla olla tekemistä Onvestin myyntien kanssa, vai joko ne myynnit tehtiin ajat sitten?

1 tykkäys

Rahastot punoittaa kuin puolukkametsä, mutta onneksi Harvia +3% ja Hyzon +8% vihertävät kauniisti :sunglasses:

12 tykkäystä

Voi hyvinkin olla, ehkä iso osa onvestin lapuista meni (paperikäsi)instikoille, jotka ensin myivät lappujaan pikkuvoitolla, ja viime aikoina inflaatio-/markkinariski-peloissaan pienellä tappiolla, mutta mistäs näitä tietää. Mutta jos uskoi harvian olevan hyvä sijoitus 60 eurossa, niin eiköhän se sitä ole myös 50 eurossa - ellei makrojutut ole muuttaneet näkemystä yhtiöstä.

1 tykkäys

Hetkonen? Mitä ihmeen rahastoja sä oot oikein ostellut kun koko maailma on suunnilleen 1-2% plussalla :joy:

15 tykkäystä

Rahastoissa näkyy vasta eilinen muutos? Ja tämänpäiväinen sitten huomenna. Mutta kai niitä on laskeneitakin indexejä/rahastoja tänäänkin.

7 tykkäystä

Mitä katoin, niin meni just kuten @Johnnyboy sanoi. Eihän tuolla ole mitään väliä, kun rahastojen kanssa pelataan sitä kaikista pisintä peliä.

Mutta nämä mulla on:
Handelsbanken usa
Handelsbanken kestävä energia
Evli Suomi pienyhtiöt
Spiltan småbolagsfond
Spiltan aktiefond Investmentbolag

2 tykkäystä

Ei tule paljoa kirjoteltua tänne vaikka melkein päivittäin täällä tunteja viettää. Bongasin täältä noin pari viikkoa sitten Emerita Resources Corp. (EMO.V) yhtiön mihin otinkin pikaisella tutkimuksella 1000 lapun position pelikassalla. Tänään ollut hyvässä noin 20% nousussa.

Tuollakin ollut tänään normaalia kovempi pöhinä. Liekkö täällä ois joitain vähän tietävämpiä asiantuntijoita että onko tässä ihan oikea potentiaalinen lafka kyseessä, kun tuntuisi netissä olevinan tietojen pohjalta olevan miljardien malmivarannot hallussa. Ja näyttää että lähiaikoina olisi tulossa voitto pitkään jatkuneesta oikeudenkäynnistä.

7 tykkäystä

Tesla mitä helv- :open_mouth:

6 tykkäystä

Payshit ei petä nousupäivänäkään

Samoilla kellonlyömillä aletaan myydä/shortata pää märkänä joka ikinen päivä. Tuostakin huomaa, että algot oli hetken poissa linjoilta ja sitte alkoi lasku about klo 12 kun päästiin tasan 7.5 taalaan. Vaihto on indenttistä joka päivä ja IBssäkin näyttäisi olevan kaikki laput olevan palautettu, eli eiköhän siellä sitten toisiaan Blackstone hääri myymässä loputonta possaansa pois. Voisi kyllä kohta alkaa ne myytävät loppumaan :roll_eyes:

20 tykkäystä

Jossain Yahoon keskustelussa joku taisi laskeskella, että samalla tahdilla voitaisiin jatkaa tyyliin 10 vuotta putkeen ennen kuin loppuu paperit :smiley:

SEC-paperien mukaan Blackstonen positio on entisellään, joten myyjä on joku toinen:

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1833835/000156459021050428/psfe-424b3.htm

Mukaan on tullut ensimmäistä kertaa myös yksittäisiä insidereita:

Philip McHugh : 2.4m shares
Danny Chazonoff : 2,2m shares
3 Employee Trusts : 2.3m shares

Yahoossa on kultti vielä voimissaan:

The real investors already know the real $$ will come in the next few years for sure. You can bet your children’s unborn children on it.

3 tykkäystä

Jos hyvin käy niin tänään on kaksi plussapäivää peräjälkeen… (ilo se on pienikin ilo)

9 tykkäystä

Kummasti Harvian 50€ rajan puhkominen tuntuu erilaiselta, kun se tapahtuu kurssin noustessa eikä syöksyessä :laughing: :partying_face:

edit. Ei ollut Torniojawsille vastaus :smiley:

20 tykkäystä

Mitähän tapahtuu Titaniumille :open_mouth: Joku osti 2€ eli edellisten kauppojen…

image

11 tykkäystä