Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Kamux on kyllä ollut melkoinen alisuorituja elokuusta saakka ja toi 13e näyttää nyt muodostuneen melko ylipääsemättömäksi esteeksi. Aina kun se ylitetään, myydään kurssi takaisin. On se surullista, miten yksi Hesan pörssin johtotähdistä on tällaisessa “alennustilassa” :neutral_face:

17 tykkäystä

Kuka Kamuxin myy alas? Ainkaan itsellä ei päivity Kamuxin välittäjät eikä pelittele enää vanha puoli.

1 tykkäys

kuva

Siinähän se pääsyyllinen lymyää listan kärjessä.

7 tykkäystä

Voleo Capitalin lyhyeksi myynti painaa osaltaan kurssia

Tässähän on vaan mukavasti aikaa lisäillä😉

6 tykkäystä

Näen luonnollisena että porukka oli varovainen ja katsoi, pitääkö tukitaso vai ei, kun viime aikoina moni on poiminut joissain lapuissa “putoavia puukkoja”. Itsekin lähdin ostamaan vasta, kun pari kertaa tultiin 50e päälle. Tietoinen valinta, ostan mieluummin “varmemmissa” tunnelmissa hieman kalliimmalla.

3 tykkäystä

Luulenpa, että vaikka tulisi huomenna loistavia ennakkotietoja ja viimeistään posarissa erittäin lupaavia näkymiä, Harvian kaltaisen kasvajan tiellä on jatkuva epäluulo ja kurssia ei kannata holdarin seurata kuin kerran kuussa. Hajaantunut omistus ja veivaaminen lisämausteena. Jos tuota ei viitsi katsella niin onneksi on paljon muita mielenkiintoisia tasaisen tylsiä kohteita :slightly_smiling_face:

2 tykkäystä

Kovasti noussut Hypeosake, 50+ kurssissa kuvitellaan, että kohta se on 60€ ja 47 kurssissa pelätään, että kohta se on 35€. :upside_down_face:

5 tykkäystä

Harvia :harviaraketti: :harviaraketti: :harviaraketti: Yritysostot jatkuvat ja tulevaisuudessa tietokoneet autoista puhumattakaan eivät toimi ilman kiuasta. Kortteihin ja kirjojen kirjaan on merkattu huominen posari. Posari joka lopettaa kaikki muut posarit. To the moon! Stonk!

22 tykkäystä

Tämä! Olen pohtinut itse syitä sille miksi 47 tasolla ostin Harviaa käsi täristen ja nyt tuntuu jostakin syystä helpolta 50 pintaan. Outo psykologinen ilmiö ja hauska huomata itsessään.
Mutta mielenkiintoinen, odottava tunnelma on tällä hetkellä markkinalla Harvian osalta. Minne mennään, mennäänkö suohon? Tää on just nyt parasta viihdettä Valioliigan rinnalla.
YNWA

9 tykkäystä

Samalla tavalla koskee kaikkia muitakin, itse en tohtinut ostaa Tecnoa edes 1,09€ kun ”menee kuitenkin alle euron” :joy:

Ja kyllähän tässä odotellaan ylipäänsä kaikkia osareita, jossa nähdään lunastetaanko lupauksia vai mennäänkö suohon…

10 tykkäystä

Syyt on aika selvät. Uusien autojen toimitukset venyy eli markkinoilta ei löydy tarpeeksi käytettyjä, kun porukka ei pääse ostamaan uusia. Lisäksi K-Caara aika kova kilpailija, koska myy myös uusia autoja ja saa sitä kautta pidettyä inventaariota hyvin yllä.

Kamuxin ongelmat Saksassa painaa myös vielä.

Ai Telemasterkaan ei onnistu ihan kaikissa liikkeissä :slight_smile: tervetuloa meidän kuolevaisten joukkoon!

9 tykkäystä

Ja vaikka Harvia olisikin tänään 52, ei sovi unohtaa että se voi olla huomenna taas 49.

4 tykkäystä

Eipä tässä paljoa seurattavaa ole :slight_smile:

Shortit ovat sen verran jekuttaneet tässä parin viikon aikana, että nyt mennään hyvistä uutisista huolimatta melko hillitysti pre marketissa, eli tuollaiset 20k vaihdon perusteella ei pysty sanomaan mihin lähdetään startissa.

Iborrowdesk ja Fintel antavat seuraavia tietoja IBn vapaista osakkeista:

kuva

Jälkimmäinen näyttää tilanteen vain eiliseen saakka, eli tuosta voisi vetää johtopäätöksen siitä, että joku ottanut sieltä 150k osaketta lainaan tänään. Voidaan siis saada alussa yllättävä liike alaspäin, vaikka pre näyttääkin reipasta plussaa.

9 tykkäystä

BMW myyjä sanoi, että kaikki lisävarusteet eivät ole tilattavissa, mutta autojen toimitusajat pitää. Ellei tilaa uutta i4, jossa on sitten jopa parin vuoden odotusaika, mutta silti ennakkotilaukset vetää kuin häkä. En tiedä tämän paikkaansapitävyyttä, mutta puolijohdepulalta kuulostaa. “Tyhmän” auton saa kyllä tehtaalta, mutta jos haluat juuri älyä tai ajoavusteita siihen peltilehmään lisävarusteilla, niin et saa tällähetkellä.

2 tykkäystä

Tämän kanssa saanut sen verran dunkkuun, ettei osaa oikein iloita nousustakaan, kun koko ajan on varma, että kohta mennään saman verran, ellei enemmän alamäkeen :sweat_smile:

Aika kova homma olisi, jos kurssi pysyy loppuviikon päälle 7.5 taalan, kun huomenna erääntyy optiot ja siellä taitaa olla aika iso kasa 7.5 calleja odottamassa polttoa.

11 tykkäystä

@Vodel1
Paysafe hieman yrittää trendailla WSB:lla. 44 mainintaa tuon mukaan, joten ei nyt vielä mitään merkittävää, mutta nousussa :arrow_upper_right:.

lähde: https://www.quiverquant.com/wallstreetbets/

7 tykkäystä


Ruotsin pelisektori on kyllä saanut turpaansa, mutta onpas tämä tullut huipuista alas. Onko jollain tästä tarkempaa tietoa, että miksi kurssi on kohta takaisin koronakuopassa ja voiko toi osinko olla oikein😯

2 tykkäystä

Arvopaperi salkut eli osakkeet ja rahastot käänty sitten takasin kohti koillista 1kk l tuotto. Eikä tarvinut kuin odottaa.
Hermot SSAB:n Hardoxia.

3 tykkäystä