Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Tämmöstä alkaa olla :grinning:

53 tykkäystä

Aiemminkin tuola kyseltiin, mutta mikäs tuota Volvoa kiidättää kun kohta 10% tänään?

Ja tuo Orthex itseä kyllä huvittaa. Palautunut lähes kokonaan aamun dipistä. Ja tuskin Petri targettia mitenkään dramaattisesti tulee muuttamaan alaspäin. Veikkaisin että pysytään samassa 13€ kun aiemminkin. Itse olen pörssi maailmassa ollut suht vähän aikaa mukana, mutta onko tämä aina ollut samanlaista että jos osarissa on jotakin heikkoa niin paniikissa laput ulos? Ja kun eihän tämä osari mitään isoa kuvaa heilauta mihinkään?

6 tykkäystä

Onkos kukaan EVgon kyydissä? Melkoista pöhinää. Vaihtokin ihan miellyttävällä tasolla.

Kun miettii yritysmaailmaa, niin mitä kvartaalin eli 3kk ajassa oikeasti ehtii tekemään, tai saati muuttamaan, jos jotain pitää muuttaa. :smiley: Lähettää laskut, kirjata liikevaihtonumerot ylös ja katsoa mitä teoriassa jäi viivan alle, käydä lomalla sekä lukea sähköpostit. Sen jälkeen raportoidaan sijoittajille “miten meni”. :smiley: 100 metrin väliaikoja 5000 metrin aitajuoksussa. Jos kirität vauhtia yhden 100 metrin etapin, niin sijoittajat odottavat sinulta maailmanennästysaikaa 5000 metrillä, jos taas hölläät hiemankin vauhtia, niin sijoittajat myy laput laitaan kun olet “pettymys”. Kehitä siinä sitten yritysjohtajana liiketoimintaa “pitkäjänteisesti” hätähousujen kanssa. :smiley:

Iso kuva on se olenainen. Voi olla, että valtava määrä ylimmäräistä rahaa ja pieni hurmos korostaa lyhyen ajan tapahtumia ja liikeet ovat sen mukaisia. Omassa kuplassa sana “kasvu” on varmaan ohittanut jo sanan “osingon” suosion. Sitä seurataan ja ei parane jäädä odotuksista. Jossakin vaiheessa lyhyen aikavälin odotukset ovat sen verran korkealla, että rimaa on vaikea enää ylittää tuolla 3kk periodilla.

20 tykkäystä

Salkun suurin omistus (25%) vihertää mukavasti hyvän Q3 tuloksen myötä… :smiley:

Toki laski eilen 7,8% ja edellispäivänäkin jonkun verran. Mutta pikkuhiljaa pääsee salkku plussan puolelle :roll_eyes:

7 tykkäystä

Huh, kerrankin onnistui kikkailu :smiley:

Peptonic dippasi myynnin jälkeen pahimmillaan -15 %, ja juuri nyt Fisker vetää tällaista settiä:

15 tykkäystä

kuva

EV on sitten tämän syksyn vety. Mihin saakka musa soi ja ralli kestää näiden kanssa. Itsellä salkuussa Fisker ja hiukan jo myyntinappulaa hakee katse, kun ollaan +110%, mutta kai se on pakko odotella LA auto showhun saakka, kun sitten saatetaan nähdä vastaava ylilyönti kurssissa, mitä alkuvuodesta nähtiin.

14 tykkäystä

Orthexille aamun avauksessa isku vyön alle ja Suomalaiset paperikädet/murmelit vapisivat :joy: Ulkomaan elävät kiittivät ja nappasivat laatufirmaa HALAVALLA salkkuun :money_mouth_face: Harmi kun itsellä oli kassa ”nollilla”, niin jäi aamun ~10€ pinnasta raapasematta lisää :sob:

9 tykkäystä


Enthusiast gaming näyttää myös pitkästä aikaa heräilyn merkkejä kovan Q3 raportin jälkeen

1 tykkäys

Jos täällä voi kysellä kurssien muutoksista, niin kysyisin viisaammilta että miksi Robit ei hirveästi kiinnosta tai aiheuta keskustelua. Osaketta vaihtuu melko pieniä määriä viikkotasolla. Näkymät ja tekeminen on kuitenkin hyvällä tasolla, mutta osakkeen hinnassa se ei näy ainakaan tällä hetkellä. Tosin pieni vaihtoisena voi sitten tulla tason korjaus äkkiä. Jos nyt vertaa moniin nykypäivän märännyksiin, korjaan laatufirmoihin, ja jotka tuntuvat luetun perusteella menevän koko ajan katosta läpi. Tietysti tämä hypetys on nykyään yksi tapa tehdä tiliä, mutta jossain määrin katson tämän johtavavan siihen että mikään ei tunnu miltään. Onhan noita hyviä osareita taas nähty, ja silti on lasketeltu huolella.

1 tykkäys

Plug on noussut (taas) kivasti, mutta onko siellä taas tuttu syy vastustasolla odottamassa ja istumassa - valmiina vuodattamaan verta. :neutral_face:


Omistan Plugia. :grinning:

14 tykkäystä

Välittäjäkin ystävällisesti sähköpostilla muistuttaa, että Hyzonissa voi esiintyä huomisen aikana tavanomaista voimakkaampaa myrskysäätä.
(Itse en tänään myy enkä osta)

33 tykkäystä

Elikkäkö ammattilaisten paras arvaus on että kurssi heilahtaa ±24.3%? Aika tarkka arvo mutta suunnasta ei olla ihan varmoja :rofl:

Ei perkele. Voi olla melko tuulinen päivä huomenna. :dash:

32 tykkäystä

Huvittaa kuinka moni myi hyzonit sen jälkeen, kun yksi tunnetumpi nimi oli säikähtänyt paysafen droppia ja siitä kauhistuneena kertoi kauhuskenaarion huomisesta hyzonin kanalta😁 ei siinä, olis itekki säikähtäny vähän kun olis ne kaikki myynnit lukenu ennen markkinan sulkeutumista, mutta nyt on jo todella luottavainen fiilis, että toi kyseinen 24.3% on vihreen puolelle! Eihän täs oo enää myyjiä jäljellä vaan ostajat jotka halus saada halvemmalla mut tajuu et ny mennääki ylöspäi ja kaipaa äkkiä takas mukaan. (pilke silmäkulmassa)

24 tykkäystä

Kai siitä saa itse valita, ottaako plussa- vai miinusennusteen? Minä mitään mistään ymmärtämättömänä visualisoin mielessäni tuon niin, että se sahaa edestakaisin noiden välillä pitkin päivää.

10 tykkäystä

Itse pidän nyt silmällä jos Hyzon droppaa tuonne 5$ pintaan, vedän sitä nuotalla kotiin ja tuplaan position.

“The time to buy is when there’s blood in the streets.”
Baron Rothschild

5 tykkäystä

Mulla ainaski kaikki huoli droppas nyt ku katto kuin moni tällä foorumilla myi Hyzoninsa pois, todennäkösyydet on nyt hodlailijan puolella että tulee positiivinen kurssi reaktio :smiley:

25 tykkäystä

Melkeen tarvis saada jo “Hyzon kurssin ja sen muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut” - ketju, kun 80% viimeaikaisten postauksista liittyy siihen :smiley:

No asiaakin: Spinnova on kyllä melkoista vuoristorataa tarjonnut viime ajat. Jossain vaiheessa ois tarkoitus lähteä peesiin ku käteistä kertyy tarpeeksi, mutta muistuttaa pitkälti Outotecin kurssihaitaria, silloin kuin vielä se oli pörssissä omanaan.

10 tykkäystä

Jep! Eikös tän palstan teelehtien lukijat pidä aina hyvänä merkkinä, kun “nonnerot myy ja ulkit tankkaa” :smile:

On tuo Hyzonin seuraaminen kyllä huvittavaa, kun joka päivä on jotain 5-10% pudotuksia, joita sitten enemmän tai vähemmän kurotaan kiinni ennen markkinan sulkeutumista. Oisko tämä päivä sitten erilainen suuntaan tai toiseen.

8 tykkäystä

Hyzonin volatiliteetti johtuu siitä riivaavista shorttaajista. Ovat huomanneet tällaisen pienen osakkeen helpoksi saaliiksi. Siitä pääsee eroon vain kun osake ottaa kunnolla eteen suuren ostajamäärän löydyttyä, jolloin shorttaajat lähtevät nenä ruvella kotiin. Mutta se voi ottaa aikansa. Siihen tarvitaan hyvän kokoluokan positiivisia uutisia, kuten vaikka 100 rekan toimituksen allekirjoitettu sopimus, tms. On epätodennäköistä että nyt Q3 tuloksessa esille tulevissa 10-20 rekan toimituksissa on tällaista voimaa. Todennäköistä on että nämä luteet eivät lähde kevyellä tervalla.

7 tykkäystä