Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

image

NEOM pöhinää. Pari viikkoa sitten oli premarket-volyymit muutamia tonneja.

25 tykkäystä

Vähän mietityttää, että onko Hyzonille kasattu nyt liian isoja odotuksia Neomin suhteen, sillä muitakin vetytoimijoita on varmasti tulossa sinne. Saudit kun kuitenkin investoivat Plugiin ja Ballardiin huomattavasti enemmän kuin mitä Hyzonia ostivat. Itsellä on varmaan myyntinappi tänään aika herkässä, jos hypenousu jatkuu. :thinking:

7 tykkäystä

Thyssenkrupp ja vetyuutiset

4 tykkäystä

Mietein ihan samaa, jos ottaisi pienet alkulämmöt ja ostaisi takaisin kun kiima on hieman laantunut.

2 tykkäystä

Thyssen voisi lisäksi vielä ilmotella kuinka alkaa tekemään sähköautoja jotka sisältävät mosuunin niin kurssi vetäisi marssiin.

2 tykkäystä

Ei ole kauan aikaa kun Kamuxia ostettiin lähes 3x hintaan Orthexiin verrattuna ja tänään hinta on ~sama. Eikä siltikään kummassakaan yrityksessä ole tapahtunut mitään “pitkässä aika-ikkunassa”. :chart_with_downwards_trend:

9 tykkäystä

Hyzon on viime aikoina aina aloituksesta korjannut alaspäin reilusti ja sitten taas päivän lopussa tai seuraavana päivänä noussut. Heti aloituksesta ei siis kannatta ostaa. Toimiiko tänään sama, se nähdään. Itse meinasin lisätä jos alle kasin vielä tänään saa.

16 tykkäystä

Eiköhän siellä ole tilaa monelle toimijalle ja Hyzonilla myös hyvä tsäänssi ottaa siivu sieltä ja ne siivut ei varmasti mitään liian pieniä ole muiden tilausten ohella

16 tykkäystä


No se “osarilama” ei kauaa Marimekolla kestänyt

9 tykkäystä

Qt:n ja Harvian jälkeen tästä kurssiraketista tuli mun kolmas multibagger :partying_face: :star_struck:

28 tykkäystä

Wärre meni omassakin salkussa suurimmaksi omistukseksi kun Harvia ja Kamux mörni edeltä alaspäin, rivituotto vielä muutaman prosentin parempi ja vajaa 104%. :grimacing:

18 tykkäystä

+100% jälkeen ei vielä ole, kuin vasta bägger, multi sitten kun mennään yli +200% :smiley:

Joo mutta vinoilu sikseen, eli on wärre kyllä alkanyt hiljalleen ottamaan muitakin konepajoja kiinni.

19 tykkäystä

Alkaa kyllä väsyttää tuon orocon kanssa kun firmasta ei kuulu pihaustakaan, kohta 4kk porattu ja kurssi vaan laskee pulkkamäkeä…

I hate miners, kuten Mariusz sanoo.

8 tykkäystä

Joka päivä on taistelua sitä vastaan, että myisi koko roskan. En nyt kuitenkaan myy, kun haluaisin nähdä ne hyvät uutiset, jos niitä tänä vuonna kuulee. Jos ei, niin tästähän saa verovähennyksiä.

Vähän sama voxturin kanssa, suurennuslasilla saa etsiä niitä konkreettisia muutoksia samaan aikaan kun johto maalaa isolla pensselillä suuria tulevaisuudennäkymiä. Selityksiä on vaikka kuinka, kuinka pörssiyhtiön kannattaa pitää matalaa profiilia. Ennen kuin joku hehkuttaa, että ytd on edelleen 93%, niin pelkkää kurssia tuijottaen 9kk aikana ei ole tapahtunut yhtään mitään.

16 tykkäystä

Mitäs ihmettä Arocell?

Mulla Wärtsilä vieläkin muutamaa prosenttia parempi eli +117% :sunglasses:

5 tykkäystä

Oli pakko jo keventää osa pois…

5 tykkäystä

Minulla on sama tilanne Nokian kans.Luokkaluokituksen nosto ja kolme hyvää osaria ja kurssi on pienivaihtoinen ja kurssi ei liiku mihinkään.Nyt kyllä en jaksa odottaa vaan myyn ainakin osan ja sijoitan johonkin jolla on iso folyymi.Lopetan seuraamisen kun mitään ei tapahdu vuosikausiin.Johtaja on paras mutta ei vaan onnistu.Hyvä kun on tällainen palsta jossa voi vapaasti sanoa mielipiteensa.

4 tykkäystä

Pitääkö tässä myydä ekoja pois niin saa keskihintaa alemmaksi ja tuottoa paremmaksi. :sunglasses:

3 tykkäystä

Yhä musa soi kuuli että Lucid +20% (arvo 86 miljardia), Rivian +10%, arvo 145 miljardia.

(PS. Kadehdin ihmisiä jotka eivät ole nähneet tuota sarjaa ja koitin olla hyvin tarkkana että tuossa ei ole minkäänlaista juonipaljastusta.)

16 tykkäystä