Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)


Maailmanloppu peruttu? :smiley: Tai siis USA:ssa, Suomessa jatkuu entiseen malliin

10 tykkäystä

Kanada pitää taas salkkua pystyssä

3 tykkäystä

On kyllä omakin salkku surullisen näköinen. Toisaalta, Huhtamäki se vaan väkisin punnertaa itsensä vihreälle

Edit: ehkä 0,07 olisi kivempi nousu. Ihan vaan Bond:ia mukaillen

6 tykkäystä


EVO yrittää selvästi viedä Payshitin paikan universumin paskimpana osakkeena. Ei minkäänlaista rekyyliä, vaikka jenkkilässä vihertää, ja tyylikkäästi päätös päivän alimpaan kurssiin :sweat_smile:

Taidan siirtyä rahastoihin…

59 tykkäystä

Ei tämä ole vielä edes kilpailu…

PSFE

EVO

31 tykkäystä

Evo päivässä -11,38%, toi mieleeni vanhan klassikon.

50 tykkäystä

Kokoajan pohdin, että mitä teen, olen tekemässä tai olen tehnyt väärin (analyysin osalta), kun ei rehellisesti sanottuna tuo Evon pudotus vielä liiemmin vatsanväänteitä aiheuta. Se, että jotain_on_jäänyt_huomaamatta hiipii ajatuksen tasolla mieleen. Kokoajan olen ostanut lisää, viimeksi tänään.

Ei varmaan tässä kohtaa kannattaisi sanoa, että se on salkun suurin omistus ja 30 %:n painolla nyt, mikä sinänsä on täysin harkittu riski. Ajatus ilmaisista lounaista hävisi yhtä nopeasti kuin kurssi lähti pulkkamäkeen.

Kohtalontovereita?

22 tykkäystä

Nämä paikat kyllä pitää hyödyntää. Kaivoin myös kaikki roposet, että sain vähän ostettua vetyosakkeita lisää.

1 tykkäys

Rappeutunut oli kyllä sikäli oikeassa, että olis kannattanut myydä. Lapuista ois tuolloin 11.5 saanut hyvällä ajoituksella 66 pinnaa ennemmän kuin nyt :sweat_smile:

2 tykkäystä

En ole Evoa omistanut enkä juurikaan seurannut. Nyt tulee ovista ja ikkunoista, niin ajattelin avata Evo-ketjun. Olin viimeksi käynyt ketjussa reilu vuosi sitten ja tällaiseen kommenttiin avautui. Olisiko tämä merkki yläkerrasta, että hyppää kyytiin 825sek :sweat_smile:

20 tykkäystä

Luulisi että Evossa alkaisi löytyä tukea viimeistään 500 sekin tuntumasta. Erikoinen keissi kyllä tuo Evo dippi

10 tykkäystä

Ehang kyllä menettänyt täysin momentumin. Alkaako kohta olemaan uusi entryn paikka? :thinking: :man_shrugging:

4 tykkäystä

Eipä tossa hirveesti tukea löydy omaan silmään. En ihmettele jos kolistellaan 13.20-13.30 pintaan. IMO.

2 tykkäystä

Tsekkasit varmaan tänään julkaistun ER:n? Aika montakin kritisoitavaa pointtia. Suurin ehkä se, että sertifikaatin saaminen onkin “few months” kun aiemmin luvattiin selkeästi helmikuun loppuun mennessä. Äffien myyntiä odoteltiin, mutta saatiin vain kädenlämpöisiä selityksiä.

Mutta olihan näitä muitakin… XPEV kävi parhaillaan 10 % pakkasella ihan vaan koska miksikäs ei. NIO about -8 %.

Syynä vaihteeksi amurikanserkkujen uutisointi. Eilen blumma uutisoi kovasti sitä, että Kiina aikoo tukkia VIE-reitin. Kun Kiinan SEC pilasi ikävästi juhlat julkaisemalla ytimekkään “paskapuhetta” kommentin, niin tänään oli aika rummuttsa sitä miten US heittää kohta tuhmat Kiinalaiset ulos pörsseistään.

Ymmärtää hän tuon toisaalta. Jenkeillä ei mene kovin vahvasti monellakaan rintamalla, eikä mikään tai kukaan saa kotirintaman yhtä yhtenäiseksi kuin vanha kunnon kommunisminpelko. Well played Sleepy :v:

5 tykkäystä

Artikkelista nousee esiin yksi tärkeä lainaus.

“After six quarters of accelerated growth, we saw customers return to more normalized buying patterns, resulting in 28% year-over-year billings growth,” CEO Don Springer said in Thursday’s announcement.

Ei takuulla ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, kun kuullaan jotain tämänsuuntaista raporteissa. Toki kaikille ei myöskään isketä tauluun 30 prosentin laskua aftermarketissa, mutta eivätpä kaikki ole myöskään 45 miljardin valuaatiolla kulkevia tappiollisia yhtiöitä.

3 tykkäystä

Ei ole montaa IPOa tältä vuodelta valunut ensimmäisenä päivänä alle IPO hinnan, mutta DWF onnistui tekemään tämän. Ei auta vaikka ollaan megatrendissä mukana, kun osake on kireästi hinnoiteltu tässä markkinatilanteessa.

13 tykkäystä

Harvia nousee, niin eurojackpotin tilasta veikkaan, että pian kuullaan uutisia.

3 tykkäystä

Uutiset tuli jo eilen?

Niin tuli, mutta se ei poissulje tulevaa.

Joo kyllä Harvian nousu on nyt hieman kummallista. Joku tietää jotain tai sitten pankkien “ammattilaiset” ei ole jaksaneet lukea tiedotetta ja ostavat otsikon perusteella.

4 tykkäystä