Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Harvia, tuo paperikäsien suosikki. Vaikka kurssihuiput takana (ja edessä) niin aikalailla 10-bäggeri on tasan kolmeen vuoteen juuri nyt. Ulkomaille maistuu tänäänkin.

29 tykkäystä

Pienenä muistelemisena: Harvian antihan oli monille pettymys, kun siitä ei saanut pikavoittoja, vaan kurssi jäi pyörimään siihen suunnilleen antihintaan (5 euron tienoille). Harvian anti oli vielä sellainen, että siitä sai ihan oikeasti osakkeita, ensimmäinen 5000 euroa täysimääräisenä, jonka jälkeen oli jonkinmoinen leikkuri.

Pikavoittoja ei siis tullut, mutta meille pidemmän tähtäimen omistajille on tullut jo mukavasti osinkoja ja osakekin on yli +1000% voitolla. (Ja osakkeita sai ostaa tuolla 5 euron hinnalla pörssistä annin jälkeen niin paljon kuin sielu sieti, että tuottoprosentti ei kohdistu vain antiosakkeisiin).

44 tykkäystä

Hienostihan se EVO täräytti tonnin puhki!

Toivotaan hyvää closea, että tonnista saadaan jatkossa vastusta. Ja ilman muuta, että tästä aukeaisi kiva kaista ylös.

19 tykkäystä

Hyvä muistutus kaiken tämän lyhyen tähtäimen sijoituspornon sekaan.

Vaikka sitä vartenhan nämä muutamat ketjut täällä toisaalta ovatkin. :sweat_smile::person_shrugging:

7 tykkäystä

Milloin noita warranteilla ostettuja lappuja pääsee myymään (dippiin voisi varautua)?

Luulisi että näistä syntyy ennemmin lasku painetta: pelin tulo on jo tiedossa (kuten awr oli), joten julkkari treidaajat laittavat lappunsa joka tapauksessa laitaan hinnasta viis. Ainakin AWR julkkarille povattiin 10% nousua, mutta tulikin joku 5-10% lasku. Mutta mistä näistä tietää.

1 tykkäys

Hankalapa tuota on tosiaan ennustaa. Nordean ja MSE:n kautta on myyty aika paljon lappuja viimepäivinä, niin kurssi on ollut matalapaineinen muuhun markkinaan nähden.

2 tykkäystä

Remedy on mörninyt komeasti koko vuoden ja nyt ollaan helmikuun tasolla.
Isoveli Ruotsissa kävi hakemassa vauhtia vähän alempaa, mutta muuten nämä ovat liikkuneet lähes identtisesti.

Embracer aloitti jo joulupukkirallin etuajassa, joten on mahdollista, että Remedykin saa lopuvuodeksi uutta puhtia, mutta mistäs näitä tosiaan etukäteen tietää.

Inderesin suositus on OSTA ja tavoitehinta yhä edelleen 50€, joten onhan tässä nousuvaraa.

5 tykkäystä

Kummallinen reipasvoluuminen dippi Evolutionissa. Kuvassa minuutin kynttilät. Kahden minuutin aikana vaihtui 200000 osaketta. Luku viittaisi Evon omien ostoon, mutta joku noita on myynytkin. Ellei koko juttu sitten ole vain virhe datassa.

4 tykkäystä

Ainakin Nordnetin sovelluksessa kaikkien minun omistajien firmojen tarjoustasot meni aivan sekaisin tuossa muutama minuutti sitten ja sama homma jatkuu vieläkin.

8 tykkäystä

Nasdaqin pohjoismaisilla markkinoilla listatuille instrumenteille ei saada kurssidataa tällä hetkellä Nasdaqin teknisen ongelman vuoksi. Ongelmaa korjataan parhaillaan.

5 tykkäystä


Saattaa liittyä tähän. Voi olla, että mitään dippiä ei ole edes todellisuudessa tapahtunut.

6 tykkäystä

Tosiaan. Kaikissa Helsingin ja Tukholman osakkeissa samanlainen. Ilmeisesti se on yhdistellyt jotain vanhaa dataa noille minuuteille. Evolutionissa vain on ollut niin pitkä ja yhdensuuntainen mäki, niin siitä on tullut noin dramaattinen kooste.

1 tykkäys

kuva

Raketti se on paskarakettikin. Payshit to the moon :rocket:

46 tykkäystä

ZIM:llä brutaali taistelu 60$ korvilla.

6 tykkäystä


Tuntuu, että joku (shortti)demoni on aina haastamassa meidän Hyzonia. Kuvassa joku tuntematon fundaboomeridemoni ja Hyzonin CEO. :upside_down_face:

Tiukassa kohdassa mennään:
image

61 tykkäystä

kuva

No tämähän nyt lähti tänään. Enää taalan verran, niin on jo omillaan :smiley:

41 tykkäystä

Niinhän siinä sitten kävi että iso nyrkki heilahti, triplavaihto keskimääräiseen nähden:

image

11 tykkäystä

Käynyt niin usein tosta 60$ rajalta ettei oikein aiheuta mitään tunteita. Jotta ei menis nollapostaukseksi niin melkoinen ihme että konttiratet on itseasiassa viimeisen parin vkon aikana taas hieman tältäkin tasolta nousseet📈. Looking good. Freightweiviltä oli joku hyvä kolumni missä oli tankkerit, drybulk ja containerit. Pitää koittaa se jostain kaivaa ja heittää vaikka shipping-ketjuun.

Oiskohan siellä muuten Dac taas kauppamassa. Ite otin vähän viime viikolla sitäkin salkkuun jos vaikka näkyis taas seuraavassakin osarissa massiiviset rahavuoret.

8 tykkäystä

EVO rikkoi 1100 kruunua. Ja paluu ylös jatkuu.

22 tykkäystä