Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Erdogan pelaa peliä, jota ei voi voittaa.

10 tykkäystä

Mikä tuon Autostoren sukelluksen oikein aiheuttaa?

2 tykkäystä

Kempower pikku diili ja bullerot kauhoo :face_with_hand_over_mouth: Kuinkahan tässäkin käy. Toki diili voi kumuloitua ja hyvä niin mutta…

Muistin virkistämiseksi:

15 tykkäystä

Olisiko edelleen tuota Ocadon kanssa käytävän patenttikiistan jälkimaininkeja. Höystettynä markkinoiden yleisellä hässäkällä.
Omiin silmiin ei ainakaan ole osunut muita uutisia.

1 tykkäys

-28% viikossa on melkoinen reaktio, enpä olisi uskonut että sillä kiistalla on niin iso vaikutus. No, oppirahoja…

Eli siis aika hyvin linjassa muun hypetetyn teknosektorin kanssa. Saman pierutyynyn päällä vajoamme yhdessä alaspäin.

8 tykkäystä

Pörssi on rikki, TietoEVRY lähes 2,5% päivänousussa. :partying_face: :partying_face: :clinking_glasses: :clinking_glasses:

41 tykkäystä

Fortumissa tais taas päätöskurssilla uusi 10v huippu tulla ja aika lähellä 2007/2008 ATH tasojakin :grinning:

Karhumarkkina siis jo lähistöllä kun ikimörnijät lähellä ATH tasoja? :smiley:

29 tykkäystä

DOCN +10% :grin: Eilen oli sormi myyntinapilla parikin kertaa…mutta en painanut, ehkäpä tämä tästä vielä! Vielä matkaa lokakuun n.130 taalan lukemiin. Itse ostin 100 ja viimeisin 79…

2 tykkäystä

Mukavannäköistä nousua mun listalla, pukki on lähtenyt matkaan vissiin.

21 tykkäystä

On kyllä täysin mielisairas markkina tämä. Eilen salkku kyykkäsi lopulta 5,98%, mutta tänään ollaankin sitten noustu vastaavsti +7,23%. Koska nyt viimeisen kuukauden aikana jokainen pomppu/tiputus on kokenut saman kokoisen tai isomman vastareaktion, niin veikkaus on että huomenna taas pulkkaillaan jostain syystä x. Toivottavasti veromyynnit alkaa myös kohta olla tehtyinä ja rahastonhoitajat sun muut lähtee lomille, niin ehkä saadaan hiukan markkinoiden pomppiminen rauhoittumaan.

53 tykkäystä

Kempower😊 Tätä ei nyt pysty enää järjellä selittämään, mutta alkaa olla antihinta pian tuplattu.

14 tykkäystä

Kempowerin kova meno jatkuu ja vauhti vaan kiihtyy :smiley: tähän asti ollut hyvä veto holdata. Pitkään pitoon nämä onkin tarkoitettu.
Ihan posketon nousu tällä minipositiolla, n. 85%.

image

Jossain vaiheessa lisää lappuja salkkuun, nyt ei kyllä uskalla.

13 tykkäystä

Myydään satasella kappale! 14kpl to the moon! :rocket:

2 tykkäystä

Mikä ihme tuota Kempowerin nousua selittää? Tänäänkin jo käväisi +15%, eilenkin +15%, näennäisesti perustuen eiliseen tiedotteeseen, jossa kerrottiin jo antiesitteessä tiedotetun aiesopimuksen toisen osapuolen nimi, Vattenfall, kun se antiesitteessä oli kuvattu yleisellä tasolla merkittäväksi eurooppalaiseksi energiayhtiöksi. Eli ei juurikaan uutta, vaan pelkän nimen takia kurssi ampaisi reilut 20%? Vai onko Kempower samalla ylittänyt jonkin rahastojen ostorajan? Ovatko ruotsalaiset löytäneet Kempowerin? Välittäjissä Nordnet isoimpana, joten suomalaiset varmaankin merkittävin ostajaryhmä, mutta naapurista on voinut löytyä lisäinnostusta muodikkaaseen toimialaan? Onko kukaan seurannut ruotsalaisia / muita pohjoismaisia keskustelupalstoja, onko Kempower noussut hypeksi?

Itse kuulin café Veijon baarissa, että Elon Musk alkoi ostaa Kempoweria, josta tulee osa Teslan latausinfraa.

4 tykkäystä

Kotimaiset piensijoittajat siellä edelleen loistaa suurimpana ostolaidalla, kun taas instituutiot lappaa osakkeita laidan yli.

7 tykkäystä

Kempower on kyllä hyvä esimerkki Hesan pörssissä edelleen paisuvasta IPO-kuplasta. Ehkä täällä foorumillakaan ei ole jaettu tarpeeksi varoittavaa tietoa näistä, kun varoittelijat kerääntyvät mieluummin -40% IPOsta laskeneiden vety-firmojen ketjuihin maalailemaan piruja seinille :smiley:

12 tykkäystä

Varovasti tällaisten kanssa. Joku lukija ottaa vitsisi tosissaan.

34 tykkäystä

Saatiin pienen sivupörssimme oma hypejuna autoilun sähköistämisen saralla. Luonnollisesti tämä tulee päättymään jossain vaiheessa itkuun kun painellaan liian pitkälle kuumatkalle. Mutta kuten tavallista, vaikeaa on arvioida milloin on aika juosta karkuun jos haluaa maksimoida saaliit. Tällä hetkellä momentumi vie vahvasti mutta en sitten tiedä miten paljon tällä on tekemistä sijoittamisen kanssa.

6 tykkäystä

Taitaa olla kuitenkin ainoa esimerkki viime aikoina. Melkein kaikki muut viime ajan Ipot ovat lähtötason tuntumassa tai esim. hypetetty Lamor koko ajan alle antihinnan. Ei tästä oikein Ipo-kuplaa saa kokonaisuutena.

2 tykkäystä