Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Kyllä mä tuon Ruotsin rahareiän sulkemisen nään sellaisena jolla voi hyvin perustella muutama pinnan nousun.

4 tykkäystä

Dovre näyttää mallia miten se uusi vuosi aloitetaan :rocket:

10 tykkäystä

Samaten Lohilo(sek) :rocket:

2 tykkäystä

Mitä ihmettä, vilkaisin salkkua ja Citycon +2% nousussa. 2021 veromyynnit tehty, omicronista positiivista dataa ja +7% osinkotuotto alkoi maistua? :thinking:

12 tykkäystä

Samaa voisi kai sanoa Optomedistakin, veromyynnit tehty ja nyt lähdettiin taas koiliseen?

4 tykkäystä

Alkoikohan Mr. Market kyseenalaistamaan omaa logiikkaansa: S-marketin arvo kauppakeskuksessa on 0.45xBook, kun taas S-market pellonreunalla on 2.2xBook. :thinking:

6 tykkäystä

Volvo Cars mukavahkossa nousussa tänään. Mitään uutisia en ole nähnyt, joten mikähän Volvoa nostaa tänään?

2 tykkäystä

Kun vihertää niin vihertää sitten kunnolla. Tämä alkaa vähitellen lähestyä IPO hintaa, en tosin heti löytänyt syytä keulimiselle?
image

5 tykkäystä

Tammiralli. Viime vuonna oikeastaan kaikki olivat tappiolla kyseisestä lapusta joten veromyyntejä ja salkun siivouksia tehtiin paljon suhteessa pieneen vaihtoon. Nyt tämä on jo mennyttä aikaa.

5 tykkäystä

Voipi olla näinkin, omissa laskelmissa Cityconilla edelleen hyvä tuotto-odotus tunnusluvut huomioiden. Muistan kun 2020 kesällä ajattelin että onpas tämä Cibus kallis, liian kovat kertoimet on kiinteistösijoitusfirmalle. Osakekohtainen hinta taisi olla jotain 140-150sek luokkaa. Mutta niinpä ne kertoimet siellä vaan jatkavat venymistään ja Cityconin kauppakeskukset jatkoivat laskuaan :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 tykkäystä

Tammiralli aloitettu komeasti. Zignsec svingikin olis enään 2% päässä. Lopuista pidetään tiukasti kiinni koska tarkoitus olisi karsia “ylimääräsiä” kaupankäyntikuluja ja turhaa hätäilyä tänä vuonna!

3 tykkäystä

Tesla on tämän(kin) vuoden luottoraketti :rocket:

11 tykkäystä

Everfuel hyvässä nosteessa! :rocket: Omiin silmiin ei ole mitään uutisointia osunut, joka selittäisi näin jyrkkää nousua.

5 tykkäystä

Omassa salkussa kaikki vetyyn ja sähköautoihin liittyvä tänään vähintään +5%. Tammirallin aloitus + hypeosake = :money_mouth_face:

6 tykkäystä

Täälläkin hajautetulla salkulla saadaan näillä päivänousuilla vuoden tuottotavoite äkkiä täyteen ja indeksit biitattua :crazy_face:

8 tykkäystä

Pienyhtiöt kautta linjan aloittivat perinteisen tammirallin. Yleensä lentoa on kestänyt noin viikko ja joillakin kuun loppuun asti.

Lamoria olen hiukan tarkemmin seurannut. Ulkomaiset antiin osallistuneet välittäjät saivat vihdoin vuoden lopussa kaikki myytyä tappiolla ja nyt ei ole kuin piensijoittajia myymässä. Danske bank näyttää jatkavat vakauttamisostoja päivästä toiseen, saa nähdä loppuuko, kun tällä viikolla mennään todennäköisesti antihintaan.

Mistä lähtien hyvät q4 luvut ovat olleet 100 miljardin arvoisia? #tesla

9 tykkäystä

Siitä lähtien, kun 4,2 BUSD kaupalla spekulointi toi 118 BUSD lisää markkina-arvoa? Toisin sanoen Hertz-kauppaspekulaatio arvostettiin kertoimella P/S = 20,x

4 tykkäystä

Danskehan ilmoitti jo aiemmin lopettaneensa Lamorin vakauttamistoimet. Ei pitäisi siitä siis olla enää siitä kyse?

Taisi Volvoa nostaa ns. Tammi-ralli. Hieno päivä. +7,84% ja sulku uusiin Ath-lukemiin 83,06sek :partying_face:

3 tykkäystä