Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Kunnon boomeri lukee vasta huomenna aamulla paperilehdestä s&p500 -0.14% ja nasdaq100 +0.14% ja manailee tylsää pörssipäivää.

83 tykkäystä

Hahahhaha aiva mahtavaa :joy::rofl: Hitto pitäskö ryhtyä tähän? Helvetten ois helppoa. Eikös nää iha aidot arvosijottajat kattele aika harvoin mitä tuolla tapahtuu? Lukee vaan jokaisen rapsa ja miettii lisäyksiä. Meikäläinen myymäs jo pelkistä rapsahduksista ja kattoo su-ma yönä futut et mihi suuntaa mennää… huhu… oiskoha sitä aika muuttaa pelityyliä?

No EI tod. :call_me_hand::beer::rocket::raised_hands:

62 tykkäystä

Kunnon boomeri nukkuu jo luonnostaan aamuyöllä huonommin ja seurailee jenkkifutuurien aloitusta & miettii pää märkänä aamun ostoja.

6 tykkäystä

Modulight 2% plussalla…vielä…

1 tykkäys

Kumpi pää? Meinaan että niikus toinoinnii

4 tykkäystä

Lohilo sen kuin vain hakee uusia pohjia. Tälle ei taida löytyä tukea oikein mistään? Kurssi kehitys on jo kun lehto konsanaan. Erona vain, että tässä ei tarvittu kun vuosi aikaa.:roll_eyes:

6 tykkäystä

Kyllä on Nokian osalta aika mörnintää posarista huolimatta. Sinänsä tuttua juttua, kun hyvät uutiset ei nosta kurssia. Onhan se toki viimeisen vuoden aikana noussut huimasti, mutta eihän tätä nyt vieläkään hinnoitella millään korkeilla kertoimilla:

3 tykkäystä

Vaikuttaa arvo-osakkeella jonka arvon nousuun sijoittajat uskovat koska kurssi nousee tasaisesti. En itsekään koe Nokiaa minään kasvuyhtiönä jonka kurssiin vaikuttaisi posari tai suuren kasvun odotus.

7 tykkäystä

Morjens mikä reaktio. Posari ja +1% taulussa (indeksin mukaisesti). Tai no katotaan nyt vielä valuuko lisää. Voi morjens vähän muuta odotin.

Paras on et myin terästä välipäivinä ja ostin nokiaa kun betsasin tätä posaria - no tänään aamulla taputtelin itseäni selkään että tiesinpä paremmin :joy:

Tällä hetkellä tänään:

Nokia +0,95%
SSABB +3,15%
Outokumpu +4,74%

24 tykkäystä

Viimeks kun nokia anto posarin niin tais olla sama reaktio. Ekaksi noustiin muutamia prosentteja ja päivä päätettiin miinukselle… :thinking:

2 tykkäystä

No joo ihan hyvä muistutus. Ja silloin heinkuussa taidettiin pyöriä jossain 4,60-5,00 haarukassa eli onhan tässä vähän edetty. Mut silti on tämä perkele yks työmaa :slight_smile:

13 tykkäystä

Mitäs, mitäs? Eikös VIE-rakenteet ynnä muut Kiina-möröt enää vaivaa sijoittajia? Onko nyt muka jokin vuosi 2020 tai jotain?

Alibaban lisäksi myös JD, Baidu ja Tencent aloittaneet vuoden vahvasti.

16 tykkäystä

Jos katot TA pohjalta niin ei tossa vielä hirveetä
käännettä, enemmänki pysytty nätisti tossa 2-2.26 rangessa. Eiköhän tässä odotella rauhassa tuloksia.

1 tykkäys

Sanonpahan vaan, että ei ole tylsää tuon Hyzonin kanssa.

32 tykkäystä

hy

hammered_into_the_ground2

36 tykkäystä

Juu, ei ole… ei ole myöskään hauskaa seurata vierestä kun porukka pumppailee näistä edestakaisin ± 10%:n heilumisista iloa kuin Ron Jeremy vastanäyttelijästään aktiivivuosinaan. Itse odottelen, että kiipeisi nyt edes 8$:n tasolle niin sais possan plussalle, -kele!

32 tykkäystä

Noksu se näemmä jaksaa kyllä aina olla yllättämättä. Melkoinen posaripomppis kyllä taas :grinning_face_with_smiling_eyes:

43 tykkäystä

Jeps, nyt meni +10% :rocket:…eli 0% viikossa :crazy_face::joy:

8 tykkäystä

Jep, täytyy ottaa varjopossa toiselle AOT:lle tai OST:lle ja alkaa itsekin veivaamaan… ns. Löysät rahat meni Orstediin viime viikolla joten kai se on muutettava kämpän fengshui enemmän japanilaistyyliseksi ja myytävä huonekalut Hyzonin tieltä?

12 tykkäystä

Esso vs sepe vuosi taaksepäin… Öljy- vai indeksisijoittaa…

3 tykkäystä