Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Vannon🤝 Mutta joo, että pysyäkseni aiheessa; vielä kerkee, 12kk vasta -74%.

2 tykkäystä

Outokummuista meni puolet omistuksesta myyntiin aika lailla spontaanisti kun katsoin Vernerin tekemän haastattelun. Malinen puhui mikroaaltouunien ostajista😅 Verottaja kiittää, ostohinta näillä 2,13.

1 tykkäys

Voxturissa menossa väsynyt väsytystaistelu…ei jaksa ostajat ostaa eikä myyjät myydä. Kasvaa myyntilaita yli 100000 lapun ja ostolaita puolet siitä sentin erolla… :sleeping:

7 tykkäystä

Mistä faktoista oli kyse?

Ettei tuo zombi ihan vielä konkkaan mene…

Laskupaineen puuttuminen tai jopa nousu loppupäivää kohden olisi ihan kiva Evon omistajalle. Valitettavasti nämä kovien kertoimien firmat ovat ottaneet osumaa jo valmiiksi. Sen lisäksi näissä kasvufirmoissa ei todellakaan hyväksytä sitä, että jäädään ennusteista.

Sama homma Harvian ja esim Tokmannin osalta. Vaikka kurssit ovat tulleet alas niin ihan varmasti mennään vielä alemmas mikäli ei ylletä edes ennusteisiin.

Evon kurssi seilaa huutokaupassa muutenkin miten sattuu, joten kovin syvällisiä päätelmiä ei passaa vielä tehdä, mutta suunta on alaviistoon ja lujaa.

2 tykkäystä

LOL Evo avasi - 6,5%

2 tykkäystä

Ymmärrän sinänsä ulkomaalaisten Tokmanni-pelot jos esim. Saksassa vähän räsähtää, mutta kyllähän nuo osari-reaktiot ovat olleet aikamoisia ylilyöntejä yleensä.

Vaikka nykyinen markkinatilanne on mitä on, niin ei nuo kertoimet kauhean pahoilta vaikuta.

Kaveriksi vielä Inderesin ennusteet:
image

6 tykkäystä

On iso ero sanoa “LOL Evo avasi - 6,5%” ja "LOL Evo avasi -6,5%. :expressionless: Nyt -3,8 % jo.

1 tykkäys

Lemonsoft näköjään laski avauksessa reilusti :wink:

Vaihto määrät ei kyllä päätä huimaa :rofl:

1 tykkäys

Höpisin vähän turhaankin kertoimista. Pointtina vaan se, että edulliselta vaikuttavalta firmaltakin vaaditaan hyvää tulosta, jotta kurssi lähtisi nousuun. Mikäli ennusteisiin ei ylletä niin edullinen muuttuu vieläkin edullisemmaksi.

4 tykkäystä

On se vaan mukava omistaa sampoa. Toukokuussa kilahtaa sievoinen potti osinkoja! Koronarommista hankitut sammot(22€/kpl) lämmittää erityisesti. :+1:

20 tykkäystä

No on kyllä menoa pörssissä nykyään.

Reaktiona suht positiiviseen uutiseen Kambin kurssi vetää alussa -17% ja nyt sitten parin tunnin jälkeen ollaankin plussalla. Onnittelut niille, jotka uskalsivat ostaa ja pahoittelut niille, joilla stopit paukkuivat.

Edit: ja raketti lähtikin kunnolla :slight_smile:

24 tykkäystä

Kambin arvo käynyt kahdessa ja puolessa tunnissa 180 kruunun ja 237 kruunun välissä. Aluksi arvosta pyyhkiytyi pois lähes viidesosa ja sitten sitä tuli lähes kymmenys lisää. Ja vahvalla plussalla näytetään jatkavan. Kaikista vähimmillä sydämentykytyksillä ovat selvinneet ne, jotka avaavat kurssisivut vasta nyt.

Stopparit ovat kyllä näinä aikoina varsin tuhoisia. Algotko ne heittelevät nykymarkkinassa osakkeita välillä ihan järjettömästi.

14 tykkäystä

Taitaa olla paljon tammikuun aikana pörssistä paennutta rahaa parkissa odottelemassa tuulen kääntymistä ja kun eilen jenkeissä nähtiin selvää ylämäkeä ja se piti tähän aamuun, alkaa FOMO jylläämään ja myyjistä taitaa olla vähän pulaa pitkän pulkkamäen jälkeen.

18 tykkäystä

Kambi +11 prosenttia. Poison pill vaihtumassa ekstaasiksi. Ostotarjousta odotellessa.

8 tykkäystä

No niin, joku päätti että ei se EVO niin huono yhtiö olekaan. Parissa minuutissa 3% nousu. Yksityissijoittajana tunne on kuin olisi lähtenyt kaarnalaivalla seilaamaan valtamerelle :smiley:

16 tykkäystä

Alkaako Jenkit ostelee Evoa kun siellä heräilevät? Ruotsalaisethan ovat jo hylänneet entisen suosikkinsa :grinning:

8 tykkäystä

Voi kai sen indeksin biitata näinkin :smiley: :bear:

image

37 tykkäystä

Ilmeisesti kliinillä energialla tänään nostetta, kun ETF tasaisesti noussut +5% päivän mittaan, YTD kuitenkin vielä -10%…nousee nousee :smiley:

Edit: Hieno tasainen nousu, oikein mallisuoritus! Melkein kuin ois insinööri viivoittimella vetänyt, kunnes jenkit aukes :joy::joy::joy:

…no silti ihan hyvä vihreä päivä toistaiseksi :crazy_face:

17 tykkäystä