Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Kauppalehti tosiaan eilen aamulla kirjoitteli. Luin jutun itsekin, mutta että tällaista kurssinousua ihan sitten…

Käännelistan kärjessä raskaasti painuneita osakkeita

Käänneyhtiölistan kärjessä erikoismetalliseosten valmistaja Afarak Groupin tulos on noussut tappiolta plussalle.

Markkinakysyntä on vahvistunut ja tuotteiden hinnat ovat nousseet. Yhtiö odottaa, että ruostumattoman teräksen ja siten myös ferrokromin vahva kysyntä jatkuu vuonna 2022.

Yhtiöllä on takanaan nyt kaksi kvartaalia parannusta, mitä edelsi kuusi heikkenevän kehityksen neljännestä. Toimitusjohtaja Guy Konsbruckin mukaan vuoden 2022 tilauskanta on ”erittäin rohkaiseva”, ja vuoden ensimmäisen neljänneksen myyntihinnat ovat toistaiseksi nousseet edelleen. Osake on painunut vuodessa 24 prosenttia ja kolmessa vuodessa 78 prosenttia.

No höpsistä töppöseen. Oliski helppoa tuoton tekoa jos se tuolla tavalla menisi. Sellaista päivää ei ihan heti tule, että omien ostoista ilmoitetaan viikko sitten ja yhtäkkiä osake ponnistaa 30% yhdessä päivässä ylöspäin, vaikka asia on ollut jo kauan tiedossa.

4 tykkäystä

Ei kyllä ymmärrä, kun numerot olleet tiedossa jo 25.2. Jos joltain löytyy tätä niin ei muutakuin onnistelut +100 prosentista. :grinning:

Mikähän Teslan kurssille tuli? Giga Berliini d-date oli tänään, Musk heitti pienet tanssit ja siellä varmaan meni kaikki muutenkin hyvin. Enpä kyllä itse odottanu, että siellä mitään tyrittäisiin. Tuntemattomat ovat markkinan liikkeet.

3 tykkäystä

Stockmann luisuu hieman alaspäin ja pikavoittoni sulaa😁 tänä aamuna ollut kyllä ulkkarit ostoksilla, joskin osin myyntipuolellakin.

1 tykkäys

2 viestiä yhdistettiin ketjuun: Kysy & vastaa -ketju sijoittamisesta

Myötätuulta AOW? Nyt lähestyy +15% mitähän uutista sieltä pukkaa?
…hipoo +17%

5 tykkäystä

Mitäs täällä tapahtuu?

2 tykkäystä

Ei harmainta aavistusta :grin: +18,5%

Edit: päivän päätös +26,26%

2 tykkäystä

Kaikki Akerit myötätuulessa taas tällä kertaa. Volaa riittää, kyllähän useat näistä kyykkäsivätkin aika kivasti ja matkaa huippuihin riittää.

6 tykkäystä

Ei oo vähään aikaan näkyny Hyzonin pulkkaa, niin oisko nyt? :smiley: Ainaskin kun Pre:tä vilkuilee niin hyvin botit puskee 1-10 kpl treideillä alaspäin :smiley:

11 tykkäystä

Oon täs ootellu niitä 4USD hintoja, tuskin tänään mutta voisihan sitä Ukrainan kahakan vuoksi myydyt Hyzonit ostaa tänään takas :crystal_ball:

1 tykkäys

On toi Hyzoni kyllä erikoinen lappu. Kamala osari ja ennusteita toimituksista laskettiin lähes -50% tälle vuodelle, mutta reaktio markkinassa, jossa vain lievät ylityksetkin palkitaan -10-20% tiputuksilla. Ja vielä indeksien laskupäivänä.

kuva

17 tykkäystä

Outokumpu alkaa saavuttaa 1v jaksolla ATL kurssitasoa. :roll_eyes:
Sodan kuopasta pientä nousua, mutta varsin pientä.

Niin nätisti on noussut, että oliko markkinat varautuneet vielä kovempaan pettymykseen vai mistäköhön tuo kertoo?

2 tykkäystä

hyzon vihreellä ! :money_mouth_face: :money_mouth_face: :money_mouth_face:

26 tykkäystä

Samaa katselin, olin vähän tulkitsevinani että tulos ei ollut kovin kummoinen :stuck_out_tongue: ja tämän vuoden toimituksistakin leikattiin…mutta markkina palkitsi :slight_smile:

5 tykkäystä

taidan nasauttaa nimimerkkisi tapaisen auki sen kunniaksi.

5 tykkäystä

Olikos Hyzonissa isoja shortteja sisässä tätä osaria silmällä pitäen? Alkaako tästä hirmuinen short squeeze?:smiley:

7 tykkäystä

saas nähä, eiköhän… :smiley: sen verra turtunu tähä lappuun että -15% lasku ei tunnu enää missää mut seuraavana päivänä +1% on taas juhlan paikka

22 tykkäystä