Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Rheinmetallin ei kai ollut tarkoitus olla mikään kasvutekno, vaikka on toki jossain määrin mukana myös sähköautobuumissa ja vetyfantasioissa. Ennen 24.2. YTD noin +15%. Koronadipistä tuohon mennessä arvo oli suunnilleen tuplaantunut. Toki sodan alettua noussut enemmän kuin vielä toiset +100%.

Oho

2 tykkäystä

Siellä on jotain yritysjärjestelyä, joku spinoff irtosi tai jotain semmoista muistaisin?

Edit: Joo WarnerMedia irtosi, eli tekninen syy isoon liikahdukseen.

1 tykkäys

Jep. Ostin T:tä osinkokoneeksi, nyt matkalla mediamoguliksi kun 24% T:stä konvertoidaan WBD:ksi :muscle:

Xetrasta euroilla ostetut Vestasit antoivat yllätyksekseni osingot Tanskan kruunuissa. En ollut ajatellut omistaa DKK:ta IBKR:n tilillä, mutta nyt omistan. Samapa tuo, koska pikkusumma, mutta kiinnostava käänne.

Vastattu Oatly-ketjun puolella :wink:

https://keskustelut.inderes.fi/t/oatly-group-ab-the-original-oat-drink-company/

T otti tosiaan tänään lähes -20% pataan Nordetin mukaan ja Market Watchissa kurssi +7%.
Tykätään Market Watchista :smile:.
Pitäisikö WBD osakkeet näkyä salkussa vai jäikö ne matkalle?

Market watch on oikeassa :slightly_smiling_face: Ei näy WBD:t minullakaan vielä ja sen takia salkku rumasti miinuksella. Mutta eiköhän parin päivän sisään ne ilmesty sinne…

1 tykkäys

Kuten vanha kansanviisaus sanoo. ”Haltti on malttia.”

4 tykkäystä

Juu niin on, IBKRssä näkyy jo WBD osakkeet itsellä jotka näköjään 3% miinuksella.

Päivän positiivinen itselle KTRA penni bioteck osake joka otti konfa uutisista 60% etunojaa ja minä vihdoin muutaman satasen voittoa tästä mörnijästä.

Hauska yksityiskohta, kun Solwersia on vaihtunut iso määrä 6,6e hintaan. Edelliset kaupat 500kpl, 500kpl, 500kpl… Sitten kun ei kauppoja toteutunut noin 14 minuuttiin, toteutui 1 kappaleen myynti tuohon hintaan :grinning:

4 tykkäystä

MINDille ei ole omaa ketjua, niin laitetaan nyt tänne tämä uutinen @Perttu_Hamalainen

Pressä ainakin pientä nousua :slight_smile:

3 tykkäystä

Mikähän suonenveto Fodelialle iski. Toki pienivaihtoinen ja helposti heiluteltavissa. Samassa julkaistiin yhtiökokouksen päätökset. En sieltäkään löytänyt mitään ihmeellistä.

1 tykkäys

Jep, nämä ja US- Navyn tilaukset kun saadaan käyntiin niin alkaa olla P/S 1 jo kasassa. Siihen muu myynti päälle niin eiköhän tämä kukkanen kohta huomata.

Edit: Yksin näiden uusien kauppojen arvo 7,3 milj USD - ja yhtiön market cap 16,8 milj USD. Ei tämä nyt ainakaan kamalan kallis lappu ole

3 tykkäystä

Pitäskö laittaa muutamille pienemmille yhtiöille ketjua?

Kaspi yli 72 dollariin sulki, pohaj oli hekellisesti 20 dollaria kun siitä kerroin ja selkeämpi pohja n 35 dollaria. Nyt näyttää jo paremmalta… taitaa olla mulle Break even about 90 dollaria tia vähän alle, mutta isot verovähennykset on siitä saatu joten onhan sekin rahan arvoista.

Täälläkin Mind omistusta.

3 tykkäystä

Kaspia en omista enkä ole yhtään seurannut, muutakuin välillä bongannut ostin/möin ketjusta :slight_smile: MINDia seuraan taas erään Kanadalaisen klubin foorumilta, eikä minulla siihen(kään) kyllä ole oikein mitään annettavaa. MIND on kyllä mielenkiintoinen case, etenkin siksi että on aika, miten sen nyt sanoo, “potentiaalisessa” vaiheessa menossa :slight_smile:

1 tykkäys

Voisihan sitä joillekin laitella ketjua ja sinne postailla Pressejä jne. Mind market cap tosi matala, mutta tavoitteet korkealla.
Tiedetään mitä odotellaan, tosin mysteeri ilmoitettaisiinko, että tässä nyt on teille se US navy diili, myydään niille :smiley:

Ronttu spurttaa kun “Mörnxtur” lähti nousuun :partying_face: Liekö Maurin videon ansiota vai alkaako uutisvirta pikkuhiljaa vaikuttamaan…

23 tykkäystä

Luulisi, että erilaiset julkaisut ja markkinointi havahduttaisi esin potentiaalisten aol asiakkaiden ja lakimiesten aivoja…!

Mukava päivä tuijotella kursseja ja salkussa Kin 7,8% plussaa henk koht tilillä, kun kaspi myös performoi.

10 tykkäystä

Viime viikolla totesin, että preemiolla piti ostaa loppupinkka Voxturia tavoitteeseen. No, ei se huonosti mennyt sekään.

Voxtur kun on nyt salkun ykköspinkka, niin salkun YTD:kin meni kerralla melkein +10 %:iin :smiley:

37 tykkäystä