Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Kyllähän tämä Nokian omistaminen on melko masokistista touhua. Todella vaikea tällä hetkellä uskoa, että loppuvuoden negarilta vältyttäisiin. Eiköhän sitäkin jo leivota sisään hintaan, mutta epäilemättä lasketaan taas lisää jos/kun negaria napsuu.

2 tykkäystä

En jaksa uskoa enään kauheeseen valumiseen :smiling_face:

1 tykkäys

Eikös yhtiöltä saatu vihiä siitä että P-Amerikan markkinoilla kysyntää vaikuttaisi olevan ja tehdas etenee aikataulussa? Kempowerilla on kuitenkin aika rajallinen kapasiteetti ja laajentuminen on tapahtunut mm vanhaan bussitehtaaseen. P-Amerikassa saavat ihan oman uudiskohteen, joten logistiikan ja tuotantotilojen luulisi olevan paremmin suunnitellut.

Kempowerin tuotteet ovat kuitenkin isomman kokoluokan hardwarea.

1 tykkäys

Alan pikkuhiljaa toivoa, että joku tekisi ostotarjouksen Nokiasta, niin pääsisi ehkä osakkeista edes kohtuuhintaan eroon :smiling_face_with_tear:

12 tykkäystä

Hiljaiseksi vetää… nokia taas sama ralli päälle, YT ja aletaan kehua miten nyt on momemtum …

4 tykkäystä

Ja Sitowise negari, kuinkas muutenkaan :roll_eyes:

5 tykkäystä

Vähän reilummalla vaihdolla Admicom nousee tänään. Jos olis vihdoin pohjat nähty

8 tykkäystä

Oon alkanut pikkuhiljaa toivoa että joku ostais pölhexin tyhjäks, ollaan ansaittu tämä päästämällä kaikki alihintaiseksi.

Käteisen puute lähinnä harmittaa.

20 tykkäystä

Itse olen ainakin pistänyt kaiken osakkeisiin, mikä irti lähtee. Sitten vaan odotellaan milloin nousu alkaa… any year now… :partying_face:

21 tykkäystä

No vaikka on käteistä, niin eihän tuolta tohi mitään enää ostaa…
No tokihan Admicon ja Talenom vähän tuntui jo siltä.

Jos oma salkku on päivä tasolla vähemmän miinuksella kuin indeksi niin voiko sen merkata plus merkillä tuohon Indeksi vs Salkku kirjanpitoon.

Ihan vaan klaanilaisen puolesta kyselen. Jo riittää nämä nokipannu jallu kahvit. Tämähän meni lopuksi hyvin

1 tykkäys

Miksihän Taaleri on lasketellut viime ajat ja on nyt jo 8.7€? :face_with_raised_eyebrow:

2 tykkäystä

Myykö jotkut robootit Mandatum osaketta kun osto ja myynti sarakkeessa molemminpuolin on 413kpl osto ja myynti ja usein vielä sentin välein hinnassa ? Onko joku muu kiinnittänyt huomiota?

3 tykkäystä

Kyllähän tässä on robottien ja kaikkien meidän etu, että kertaalleen saadaan vielä 3,30€ hinnat :slight_smile:

19 tykkäystä

Ehdottomasti voi. Laskumarkkinassa on tuoton tekeminen kyllä tuntunut itselle vaikealta. Sinänsä mennyt ihan hyvin kun katsoo, että mitä pommeja tuonne salkkuun on eksynyt.

1 tykkäys

Telia näköjään on pelastanut tämän päivän. Siellä hakee mm. Exel uutta pohjakosketusta jälleen.

Mutta sitten tommonen Teliakin, niin jos se yhtenä päivänä nousee “hyvien uutisten” myötä 10%, niin seuraavana päivänä siitä sulaa puolet pois ja seuraavalla viikolla menee ne loput. Sitten mennään alle sen hetken tason ja “hyvät uutiset” tuli. Minulla on salkussa monia muitakin “hyviä uutisia” hävinnyt parissa viikossa “ei ikinä tapahtunut” -tasolle. Niitä ei niinku vaan enää ole. Joku ryppy kurssissa näkyy, jos tihrustaa suurennuslasilla.

6 tykkäystä

Jep. Ihan järkeenkäypää laskua, kun tulee pitkästä aikaa heikko raportti odotuksiin nähden. Jännä nähdä tekeekö tämä firma poikkeuksen vai mennäänkö Qt:n ja muiden tyyppisesti kunnolla alamäkeen, kun odotuksiin ei ylletä jatkossakaan. Ihan yhtä lailla tämänkään arvostus ei salli pettymyksiä ollenkaan tai pudotukset ovat jyrkkiä.

4 tykkäystä

Kempoweriin saatiin näköjään vielä kalastettua muutama dipin onkija mukaan ennen paluuta 3x. numeroihin.

Hätäisimmät kerkesivät tehdä reilun tilin päivänsisäisellä.

5 tykkäystä

Eikös Marshal & ShitCo shortannu Mandatumia eli nyt koittaa geelitukat myydä kurssia alaspäin jotta pääsee käärimään shorteilla voitot.

4 tykkäystä

Sillä lailla.

30 tykkäystä