Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Zignsec lähti ihan kivasti Mastercard-diilin jälkeen

9 tykkäystä

Osui jo +50% muuriin :smiley:. Tuli ostettua 35% kohdalla lisää. Tuo diili vaikuttaa kyllä merkittävältä, jos yksinään voi muutaman vuoden kuluttua multibägätä liikevaihdon.

Antiin 100%:sti osallistuneena maistuu melko hyvältä! Vielä parikyt pinnaa ylöspäin niin nenä on pinnalla tämän position kanssa :sweat_smile:

7 tykkäystä

Tuota jo vähän mietinkin, mistä olisi kyse, kun ZS puskee noin yläkanttiin. Näillä näkymin tuo antiin osallistuminen ei ollut hullumpi päätös. :slight_smile:

1 tykkäys

Itselle se nousu ei vielä riitä plussalle :cry:, mutta onhan vuodessa tultu 32,90:stä — 3,28:aan joten nousu varaakin on.
Uuden diilin myötä näyttää, että noihin huippuihin voidaan jopa päästä uudelleen, kiirettä ei ole kunhan suunta on oikea.

Tämänhetkisen “tilaston” mukaan tulosraportit kelpaa ulkkareille ja siellä ostellaan, kun taas lähempänä myös kelpaa, mutta ei oikeasti uskota hyvään?

edit. tämä varmaan kyllä sopisi paremmin “kurssihehkutus/dissaus jne” -ryhmään… voi siirrellä jos kerkeää

10 tykkäystä

Kiva nähdä @NEA aktivoituvan foorumilla! Jos nyt tässä ketjussa ollaan, niin voisi vähän taivastella tätä uusiutuvien energialähteiden viimeaikaista nousua (pitkästä aikaa) ja samalla kysäistä, että vieläkö olet mukana niissä?

8 tykkäystä

when-you-own-stocka-stocka

24 tykkäystä

Zignsec +65%. Enää kaksi samanlaista nousupäivää niin possa nollilla :partying_face::partying_face::partying_face:

14 tykkäystä

65 tykkäystä

Mukavia nousupäiviä ollut tällä viikolla. Enää +50% koko salkulle niin alan olla jo omillani. Kyllä tää FIRE vielä iloksi muuttuu…

55 tykkäystä

Fucking.Investing.Regretting.Entirerestofmylife. :sweat_smile:

Asiaan; en muista koska olisin nähnyt Evon kurssin muistuttavan minuuttigraafilla kuolleen sydänkäyrää :eyes:

5 tykkäystä

Ei arkipäivää näillä suurilla

6 tykkäystä

Tähän pätee monikin osake, mutta ainakin Tecnotreen seuraamisesta ei puutu jännitystä :joy:

51 tykkäystä

Mukana ollaan joissain vielä, mitta paljon tuli kevenneltyä ja myytyä 2020/2021 vaihteessa kun markkinoilla tuntui olevan hieman irtonainen meno… näin jälkiviisaana helppo toki sanoa että oikeaan aikaan, vaikka kyllä ne salkussa jäljellä olevat ovat ottaneet hienosti osumaa tietenkin ytd.

Tein myös 2021 alkuvuodesta päätöksen vähentää ruutuaikoja, jonka seurauksena myös täällä kirjoittelu ja lukemiset jäi pienemmälle, vaikka koko ajan olen kyllä täällä hissukseen ollut läsnä. Lopouvuidesta 21 ja tämä 2022 on puolestaan entisestään vaikuttanut aktiivisena oloon töiden puolesta, kun maailmalla tuli uusiutuvien murroksen ja hypen lisäksi hieman lisäajateltavaa ja näkökulmaa energiasektorilla. Mutta joka viikko täällä pyörin vaikka olen omaksunut hiljaisen roolin näemmä tavaksi :blush:

27 tykkäystä

Hyzonko polttaa shortsien lahkeet tänään? +5% ja suunta ylös? :rocket:

6 tykkäystä

Löytysköhän täältä olkapäätä johon nyyhkyttää, koska Porch?
Muut vaan rallattelee, ihan epistä…

6 tykkäystä

Mä voin lohduttaa sillä, että tiedän kyllä tunteen. Jenkkilän deSpacit on ihan parhaita :laughing:

5 tykkäystä

Onko Payshit™ antanut yhtään positiivista kokemusta vielä? :wink:

1 tykkäys

Mikähän on kaikkien aikojen sijoitustarina, jos osakkeista puhutaan? Tämän täytyy olla melko korkealla rankingissa. Noin 11 vuotta sitten olleesta IPO:sta kurssi on 250 kertaistunut. Kurssi näyttää olleen 10 vuotta sitten 0,29 sek. Päätöskurssi tänään 122,25 sek. CAGR viimeiseltä kymmeneltä vuodelta siis noin 83%.

Ei tahdo analyytikoilla pysyä target hinnat perässä. Nytkin heilutaan RE:n bull case tienoilla samalla, kun muut teknot ei tahdo yltää edes bear caseen.
image

8 tykkäystä