Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Mulla on vähän epäilyksiä tähän, mutta usko on kova sana ja jos sitä on tarpeeksi niin kaikki voi toteutua!

Mikäs NEL tiputtaa (-7%) vai tervehtyykö vaan? kutkuttais hyppää takaisin kyytiin, vaikka aikalailla punaista tuo on tähän asti tuottanut…

Edit:

Google translatorilla
Vetyyhtiö Nel toimitti selvästi analyytikkojen odotuksia heikompiin lukuihin sekä liikevaihdon että tuloksen ennen poistoja ja alaskirjauksia (EBITDA) pettymys vuoden toisella neljänneksellä. Myös myyntikate laski 27 prosenttiin edellisen neljänneksen 32 prosentista.

Google translatorilla
Tilaukset tulivat Nelille ensimmäisellä neljänneksellä entisen Q-Freen pomo Håkon Volldalin takana. Toisella vuosineljänneksellä saatujen tilausten arvo oli 236 miljoonaa Norjan kruunua, mikä on 61 prosenttia enemmän kuin viime vuoden vastaavalla neljänneksellä.

  • Toisen vuosineljänneksen aktiivisuus johti yhtiön kaikkien aikojen suurimman tilauksen allekirjoittamiseen, jolla on merkittäviä positiivisia vaikutuksia yhtiölle, sanoo Nelin toimitusjohtaja Volldal.

Ehkä tuossa ei niin kiire ole :person_shrugging:

Joo laitoin 5000e lisää Kamuxiin, sain 770kpl osaketta ko rahalla.
Tuntuu kyllä julmetun halvalta alle 6,49 cipale.! JEAH.

4 tykkäystä

Jännät paikat, riittääkö nafta vielä Nassen avauksen yli :grimacing:

EDIT: Toistaiseksi näyttää ettei riitä.

EDIT2: Sehän meni halttiin sitten heti kättelyssä.

1 tykkäys

Foorumilla taisi juuri tuossa 70 kruunun paikkeilla olla kovin pöhinä yhtiöstä/osakkeesta. Kyllä se vanha viisaus innostuksen määrästä foorumilla tai ylipäätään missään eri yhtiöitä kohtaan toimii tiettyyn pisteeseen varoittavana indikaattorina, epäilijöiden ja suosittelijoiden suhteen ollessa 50/50 on parempi lähtökohta.

Ja tietysi pitää muistaa se, että vaikka kaikki ovat kanssasi samaa mieltä tai eri mieltä, se ei tarkoita että olisit väärässä kummassakaan tilanteessa. Ryhmän mukaan heittäytyminen tai aina kaikessa enemmistön konsensuksen vastustaminen ei ole takuu oikeassa olemisesta.

5 tykkäystä

Ai tsaakeli ku menee oco yli 1cad, voisin kuvitella että siitä siihen 1,5 ei mee kauaa ku tuollanen kipuraja menee rikki ja jengillä tulee kiire saada taskuun aitoa kuparia suoraan maasta MEHIKAANEILTA! :raised_hands::rocket::metal::raised_hands::flushed::ok_hand::rocket::kissing_smiling_eyes: Ja jos ei ala toi 1 menee rikki niin ostan sen sit vaikka ite tuosta rajasta LÄVITE!!! :call_me_hand::rocket::rocket::rocket::ok_hand::ok_hand::ok_hand::rocket::rocket::pinched_fingers::pinched_fingers::sunglasses::ok_hand::rocket::rocket::rocket::rocket:

Sekun 1,1 kurssi laitan tönne pari tuoppia ja rakettia perkati :peach::baguette_bread::baguette_bread:

@Marccos eikai sitä pappia kukaan ota tosissaan? :face_with_peeking_eye:

54 tykkäystä

Oliko Markku twiitannut jotain?! :rofl:

@PAHVIMUKI pientä naljailua vaan. Hyvä että kurssi on suotuisa. Onhan tuo mielenkiintoinen case mutta vola hirvittää minua :kissing_heart: :pray:

3 tykkäystä

Ei taida olla voimaa enää nousta :thinking: vai mahtaakohan vaan kerätä vauhtia alhaalta.

Mind technologies myyjät vähissä kun 5000 USD:n kauppa saa kurssin nousemaan +10%

8 tykkäystä

Voxtur koittaa päivästä toiseen ponnistaa, mutta aina palataan alas…

Toisaalta itselläkin olisi isosti verohelpotuksia jos pyörittelisi…

12 tykkäystä

Tässä odottelen plugin dippiä josta voisi ostaa lisäsiivun. Sen piti tulla, kuulemma.

:expressionless:

+5% taulussa tänään. Höh.

17 tykkäystä

Haha maksimivivulla kiinni tässä ja bloomissa. Tekee hyvää kaiken pskan jälkeen mitä tämä vuosi on ollut.

15 tykkäystä

Nyt mennään kyllä jenkkiomistusten kanssa niin, ettei vaan ole ihan vielä kevennyshaluja… ahneella sit sellainen tunnettu loppu. Itellä tuo Upstart nyt sellanen hevonen, jonka kyydissä ehkä aamunkoittoon, vahva ehkä :slightly_smiling_face:

5 tykkäystä

Eiköhän tuo ollut se ihan perinteinen pump & dump ja se siitä.

2 tykkäystä

Joo niin taisi käydä. Onneksi tuli hyvissä ajoissa kotiutettua rahat kotiin.

Joku yrittää vähän pilkkiä Voxturia :slight_smile:

15 tykkäystä

Itse pistin 1/3 Voxtureista ulkoilutukseen 0.56. Ajatuksena ostaa tietty halvemmalla takaisin. Mutta kun ei tuo oikein mene ylös eikä alas tällä hetkellä niin ei viitsi ostaa takaisin tai ulkoiluttaa lisää.

Oma mutuni sanoo että Q2 luvut eivät ole kummoiset, varmaan se 40M vaihto joka sitten tulee monelle yllätyksenä ja saattaa aueta vielä ostopaikka. Eli tätä voi pyöritellä vielä aika pitkälle syksyyn eestaas, elleivät sitten keksi laittaa jotain (merkittävää) tiedotetta ulos. TSX listauskin antaa vielä odottaa itseään, tästähän Jim “lupaili” lisätietoa kesä-heinäkuun vaihteessa.

2/3 ei uskalla kerralla laittaa ulkoitukseen, se on varma että sitten lähtee kuuhun ja joutuu juoksemaan perässä. Jos AOLn tiimoilta saadaan Q4 aikana jotain uutisia (kuten toivon) niin sitten tätä ei enää näihin hintoihin saa.

17 tykkäystä


kyl nää kivijalkakaupat on hyvii sijotuksii, köh köh :slight_smile:

4 tykkäystä

OCO! Joko se @PAHVIMUKI on taas ostoksilla?:smile::muscle:

14 tykkäystä

Minäkin pistin 1/3 jakoon 0,52 ja ostin Porchia 1,90. Nousi 30%+. Myin ja ostin uudelleen 2,55 ja nousi 30%+ myin ja ostin enemmän Voxtuuria taas 0,51. Hyviä vinkkejä täältä saa.

8 tykkäystä