Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 2)

Stockmann -4,78%


Pitkäaikaiselle yhtiösijoittajalle kelpaa plussat ja miinukset👍

30 tykkäystä

Mikäs “tylsälle” eQ:lle kun nykäisi ilman uutisia parhaimmillaan jopa +11,81 % iltapäivästä

3 tykkäystä

@Torniojaws Pienellä vaihdolla pomppii suuntaan ja toiseen kun pörssissä likviditeetti on kuivunut kasaan. Inderesin uudella videollakin taitaa olla vaikutusta kurssikäyttäytymiseen.

Ei kuulemma pysähdy, menee ehkä johonki -2 taalaa lähiaikoina ja kaikki omistajat joutuu Hyzonin pajalle kuittaamaan velkansa työllä. Ilmeisesti todella pienellä tekstillä tuo ehto alkuperäisessä spac-sopparissa :grin:

49 tykkäystä

Roller Coaster GIFs | Tenor
Öljy markkina tänään

Saudit pelotteli markkinan takaisin plussalle, mutta on kyllä ristiriitainen tunnelma.

He sanovat että paperimarkkina on irtaantunut todellisuudesta, mutta jos markkina on tiukka miksi tuotantoa pitäisi vähentää? https://www.bloomberg.com/news/articles/2022-08-22/saudi-prince-says-oil-futures-disconnect-may-force-opec-action

Relevantti twiitti

Jos kaikki olisi ilmiselvää osakesijoittaminen olisi turhan helppoa :smile:

4 tykkäystä

Onko jollain parempaa tietoa siitä miksi näin toimitaan. Voxturin kohdalla Toronton pörssissä on käyty hämmästyttävän paljon 500kpl kauppaa. Tätä on jatkunut nyt kolme päivää. Torstaina taisi olla parhaimmillaan 30 peräkkäistä 500kpl kauppaa. Hauska yksityiskohta.

9 tykkäystä

Pari ehdotusta: Nokia ketjussa on aika paljon seurailtu oletetun botin puuhia, joka treidailee Nokiaa vakiomäärillä päivästä ja kuukaudesta toiseen. Voisi olla jokin samanlainen viritys.

Tai sitten se on jonkun simppeli jäävuoritoimeksianto, jossa iso toimeksianto pilkotaan pienemmiksi jotta laidat ei heilahda liikaa kerralla.

3 tykkäystä

Voisko ihmiset nyt päättää haluaako ne omistaa Porch Groupia vai ei?! On kyllä semmosta menoa että…:joy:

3 tykkäystä

No tämä kävi tietysti ensimmäisenä mielessä, kun ei toi nyt mikään Nokia ole voluumeiltaan.

Avanzan porukka ilmeisesti fronttaa osaria :sweat_smile:

image

Onneksi nostaa, niin omakin salkku pysyy edes melkein pinnalla. Kutakuinkin kaikki muut onkin sitten punaisella :man_shrugging:

image

5 tykkäystä

Oliko Intrumin tiputus ylireagointia? Toimarille kenkää, josta ilmeisesti johtui. Käytin itse ostopaikan hyväksi ja sipaisin 60kpl.

1 tykkäys

Treidaa ku kryptot😅. Just btd.

5 tykkäystä

Joku ottaa vähän näkemystä Hyzoniin, +12,57%.

11 tykkäystä

Niin Kamux oli Korona.Montussa noin 5,50kpl.
Nyt ostin 6,24, pidän todella edullisena… toki pikku eriä vaan lisäilen nyt ku ei kiirettä ole.
image

3 tykkäystä

Liian aikaisin tuli myytyä… :joy: +18,85%. Kuka tietää ja mitä?

2 tykkäystä

Tänään mennään pystysuoraan…ehkä joku tietää jotain :crazy_face: Miten kauan voidaan ylipäätään pysyä niukan tiedotuksen tilanteessa…tai sitten kaikki ryntää perässä kun kaikki luulee että joku tietää jotain :joy:

Edit: Joo vaakasuorakin riittää :blush:

5 tykkäystä

VOXTUR VOXTUR VOXTUR!!

12 tykkäystä

Sieppaa

50 tykkäystä

voit olla oikeassa kamuxin suhteen, mutta itse monta kertaa pulkkaan ostellut hintaa alas ja 4/5 kertaa omalla kohdalla markkina on ollut oikeassa.

Korko-odotukset taisivat juuri dyykata, joten kaiken maailman bumtsibum joka on korkoherkkää ottaa hyppyä heti. Ja nämä herkimmät saavat sitten kaiken maailman momentum-veivaajat heti kyytiin kun tulee iso vihreä tolppa ja taas mennään :roller_coaster:

10 tykkäystä